Ahojte,viem,ze toto fórum nieje zoznamka,no nenapadlo vás dakedy zoznámiť sa s niekým tu?Možno by to nebol zlý nápad.Keď tu čítame názory a fakty o zoznamkách,či pokeci,že to nestojí tam za nič,,a kopu ľudí tam podvádza,a zavádza vás,a spôsobí vám len sklamanie,a vy chcete predsa len si niekoho nájsť,byť sámnieje úsmevné,myslím celkovo názory o zoznámení ako takom,o tom,že máme živote zlé skúsenosti .
Kto nemá štastičko nájsť slušného priateľa,kamoša,ako ja nemám,a chcel by sa porozprávať o tom,napíšte názor,budem rada. :-)))
Kto tu ste Single?A premýšľate ,kde sa zoznámiť...?
Ahoj, ja by som sa rád zoznámil :)
Tiež sa hlásim do klubu "single" ľudí :) Ale odkedy som ukončila vzťah, nenapadla mi ešte myšlienka na nový vzťah. Nie žeby som už nikoho nechcela, ale zisťujem, že som spokojná v stave, v akom som :) Hovorí sa, že až človek dokáže fungovať sám so sebou, je vo svojom strede a je šťastný aj sám, až vtedy mu príde do života správny partner :) A tak sa teším a nehľadám nikoho :D Ale teším sa, že sú tu aj fajn ľudia na fóre, že tu nechodia len urážať jeden druhého. A kto vie, možno sa tu aj dáke priateľstvo vytvorí :)
Mesačný, to IQ máš zmerané? Lebo neverím :D
Ešte, že už svoju polovičku mám, lebo v dnešnej dobe keby som sa mala zoznamovať a mala hľadať si niekde nového by som sa asi zbláznila.
Zdravím vás :-)) Torgue,vďaka za pozitivitu .,Troška musím nesúhlasiť s tým,čo napísala Noelle.,byť sám-O.K,aj to viem,že má svoje výhody,,no nie byť sám dlhú dobu,a tobôž nie na celý život.Poznam aj mám v okolí staré dievky aj mládencov ,a majú smutný život.Takze nemôžem súhlasiť s tvojim názorom Noelle.Lebo nemať v živote nikoho,kto ti povie milé slová,kto ťa má rád ,takú,aká si.,kto ťa pozná,mať oporu a milovaného človeka je dar.,veď každý vie,že je krásne s tým druhým zaspávať a zobudzat sa.Ano,keď je vzťah dobrý,plnohodnotný,že ti prináša radosť.,a robí ťa šťastnou.Jasne,že v každom vztahu sú problémy,vzťah je ako minca,čo má dve strany.,môže človeka ťažiť,a tajiť,no na druhej strane ti aj veľa prinesie.Ved nik neprikazuje zostávať v zlom vztahu.Moj názor je,že vo dvojici vie človek ustáť veľa vecí,myslím,že to,čo ľudí drží,je láska,ľúbiť a byť lúbený je viac,ako samota.Tesit sa na toho druhého nás drží,myslím.
a cca bezchybne
tiez si nemyslim, ze mas len iq 60 :D, to by si asi nedokazal napisat jednu suvyslu vetu, nie to este pisat vela a aj s interpunkciami :D,, podla mna si len pekne lenivy :D
Mesačný princ - ak by si bol mladá žena, tak je to (až na to IQ, ale to predpokladám, že si prehnal) normálka a chlapi by sa o teba pobili. V podstate takto ženy 30+ vstupujú do manželstva, okrem seba a pestrej minulosti(nonstop vzťahy) nevložia nič peňažné a hmotné, po svadbe sa hodia X rokov na materskú a rodičovskú. Ja im tento život závidím, vzťahy, stále sex, keď chcú majú kamaráta s výhodami, výlety, zábava, zážitky, šetrenie 0.
Zdravim ! Zaujimavy prispevok :-) pridavam sa, 29rocny republika vychod a blizsie info osobne :)