Ahojte,viem,ze toto fórum nieje zoznamka,no nenapadlo vás dakedy zoznámiť sa s niekým tu?Možno by to nebol zlý nápad.Keď tu čítame názory a fakty o zoznamkách,či pokeci,že to nestojí tam za nič,,a kopu ľudí tam podvádza,a zavádza vás,a spôsobí vám len sklamanie,a vy chcete predsa len si niekoho nájsť,byť sámnieje úsmevné,myslím celkovo názory o zoznámení ako takom,o tom,že máme živote zlé skúsenosti .
Kto nemá štastičko nájsť slušného priateľa,kamoša,ako ja nemám,a chcel by sa porozprávať o tom,napíšte názor,budem rada. :-)))
Kto tu ste Single?A premýšľate ,kde sa zoznámiť...?
Aj ja som sama, teda "single", ale nikdy ma nenapadlo, aby som sa s niekým zoznamovala a niekoho si hľadala. Načo vlastne? Je to len strata času. Mnohí ľudia, zo strachu, aby neboli považovaní okolím za "čudných", sú nasilu s niekým, s kým sa neznášajú, ale boja sa rozísť, lebo čo keď si už nikoho nenájdu a zostanú sami ? A pritom žiť sama vôbec nie je zlé, práve naopak. Môžem sa venovať práci a svojim záujmom, a keď si niekam vyjdem, samozrejme, všade samé páriky, ale mne je to jedno. Aj tak je 90 % tých dvojíc spolu len akože, a len sa hádajú a neznášajú. Tak ja som radšej sama a nemusím sa pred nikým pretvarovať a hrať sa na niečo, čo nie som, len aby ma "náhodou" neopustil.
Takže, aby som odpovedala na otázku tejto témy, nie, nerozmýšľam, kde sa zoznámiť, práve naopak, som rada, že mám život zariadený tak, ako chcem, a hlavne, že mám pokoj !
Konecne niekto napisal na tuto temu inteligentny prispevok.
Tak napríklad ja som single. Mám 22 rokov a nikdy som nikoho nemal a pomaly si už na tú samotu zvykám, vlastne je to tak aj lepšie, aspoň ušetrený všetkých tých trápení, ktoré prinášajú vzťahy.
Ale občas som aj z toho niekedy smutný, ale keď vidím ako to je dnes s tými vzťahmi a hlavne s manželstvami kde sa podvádzajú, rozvádzajú a súdia o deti a majetky, tak ďakujem Bohu že som sám :)
ja som nad tym tiez rozmyslala :D ale nejak ma nenapada ako sa tu da s niekym zoznamit :) kedze je to forum
ale uz som aj citala ze niekto si nasiel frajera aj tu :P