Ako už z nazvu temy vyplýva - dal som sa dokopy s jednym dievčaťom na diskoteke a od vtedy sa stretávame. Na diskoteke sme boli obaja pripitý :D Ja mam 26 a ona ma 22. Ale problem je v tom, že ona mala už strašne vela partnorov, resp. ich vyhladavala len na sex. Povedala mi to ona sama otvorene, že niekedy bola taka, ale že sa už zmenila a svojho priatela by nedokazala podviesť. Pačilo sa mi , že mi všetko dopredu povedala. Ona je moja prva priatelka, som este panic, sex sme ešte nemali. My si skutočne vyborne rozumieme, som skôr hamblivy, ale s nou sa dokazem kludne baviť 6 hodiny v kuse a s niekym iným by som to nedokazal ani 10 minut. Mozno je to preto, že je už skúsena, vie ako komunikovať, tak preto sa chytam, či... Ale problem je v tom, že cela rodina domna huči, či som normálny, že som sa s nou zaplietol, povedali mi to aj nejaký cudzí ludia atd. a som z toho dosť na nervy. Mam ju strasne rad, ale stale ma napadajú hluposti o tom, že ma bude neskôr podvádzať atd. Neviem prečo? Ako sa vy, ako nezainteresovaný pozerate na takýto vztah? Ma budúcnosť, či sa budem trapiť? Ja sa dokazem neskutočne velmi zalubiť, a ked to nevyjde tak ma to rozhodí aj na rok ....hmmmm...
Vzťah s dievčaťom zo zlou minulosťou
26-rocny muz sa boji, ze mu jeho diskotekova laska nasadi parohy....asi uz konci vikend podla vsetkeho, takze zajtra opat sups do skolicky
Mozno sa tak doteraz spravala lebo ma rada sex co nie je vobez zle, ale doteraz nestretla toho praveho. Podla toho aka je k tebe od zaciatku uprimna, je mozne ze tym pravym si prave ty. Riad sa hlavne svojimi instinktami. Nemysli daleko dopredu, tes sa z kazdeho pekneho dna ktory mozes zazit s clovekom ktoreho mas rad. Este by som sa pozrel na to ako ziju vztahovo jej rodicia, surodenci, to tiez dokaze vela napovedat. Daj vediet.
Ja som si s niecim podobnym presla....nespala som s tymi chalanmi len tak ale ...chodila som s nimi (rocne aj trojrocne vztahy) ....a ked.som.zacala chodit s mojim manzelom uz teraz cela jeho rodina mu hovorila ze sa zaplietol s kurvou tiez znami a potom ma ponizoval aj on sam....recmi ze ak.stretne pannu ma opusti...neopustila som.ho vtedy ...divim sa preco nie ALE ...teraz.sme.spolu 10 rokov moj manzel mi skoro kazdy den nosi kvety a ospravedlnuje sa mi za to ako mi to mohol robit aj jeho rodina teraz su cely šťastný ze ma maju..monzo tp.dievca je uzasne skvele alen jej niekto nedal pocitit ze ke skvela a vynimocna tak to hladala v naruciach chlapov a.mozno je zla...ALe nesud ju...spoznavaj ju...aod.tvojej rodiny to zrovna pekne nie je tiez
co je strasne vela partnerov ? 10, 50??
aj taky clovek sa dokaze zmenit, proste ho to prejde....je to na tom, ci jej doverujes alebo nie :)
kazdy clovek je iny, ja by som takemu neverila zo zaciatku napriklad
Chcela byy k tebe maximalne uprimna lebo si ta VAZI kebyze je mrcha tak sa hra ako polka bab co poznam na pannu pri tom spala s polkou mesta..Vaz si to dievca bez ohladu na jej minulost..ZMENILA sa a je rovnako cenna ako zeny ktore s nikym nemali nic...samozrejme ti s nou nekaze nikto hned spat alebo tak..spoznavajte sa a uvidis ..vela stastia :)
no podla mna je to fakt rizikovy vztah hlavne pre teba. uz aj to ze ked ti to rovno povedala, a nie nejak obalovane, ale bez hambi, bez pocitu vlastnej chyby, akoze normalna vec, no a co...,, ale zas mas uz viac rokov, zas aby si neostal prilis dlho len sam, a najlepsie roky premrhal... mozno radsej dat s niekym dokopy, aj ak to ma vydrzat max 5 rokov, ako zit minimalne nasledujucich 5 a viac rokov sam, v depresii atd,,,, zhodnot sa sam, ci ti zato stoji, alebo ci v pohode existujes aj sam,,, no hlavne prve roky nemaj s nou ziadne deti, snaz sa neprispiet k otcom deti z rozvratenych rodin...