Ako už z nazvu temy vyplýva - dal som sa dokopy s jednym dievčaťom na diskoteke a od vtedy sa stretávame. Na diskoteke sme boli obaja pripitý :D Ja mam 26 a ona ma 22. Ale problem je v tom, že ona mala už strašne vela partnorov, resp. ich vyhladavala len na sex. Povedala mi to ona sama otvorene, že niekedy bola taka, ale že sa už zmenila a svojho priatela by nedokazala podviesť. Pačilo sa mi , že mi všetko dopredu povedala. Ona je moja prva priatelka, som este panic, sex sme ešte nemali. My si skutočne vyborne rozumieme, som skôr hamblivy, ale s nou sa dokazem kludne baviť 6 hodiny v kuse a s niekym iným by som to nedokazal ani 10 minut. Mozno je to preto, že je už skúsena, vie ako komunikovať, tak preto sa chytam, či... Ale problem je v tom, že cela rodina domna huči, či som normálny, že som sa s nou zaplietol, povedali mi to aj nejaký cudzí ludia atd. a som z toho dosť na nervy. Mam ju strasne rad, ale stale ma napadajú hluposti o tom, že ma bude neskôr podvádzať atd. Neviem prečo? Ako sa vy, ako nezainteresovaný pozerate na takýto vztah? Ma budúcnosť, či sa budem trapiť? Ja sa dokazem neskutočne velmi zalubiť, a ked to nevyjde tak ma to rozhodí aj na rok ....hmmmm...
Vzťah s dievčaťom zo zlou minulosťou
"zlá minulosť" ??? WTF?! ako keby stála niekde na výpadovke a ponúkala svoje služby...
len preto má "zlu minulosť" lebo žila a nevstupila do kláštora...?
a čo že s chlapmi sexovala bez chodenia... na to aby si zašudila nepotrebuje byť vo vzťahu... silou mocou... len aby mohla pred nejakym 100 rokov za opicami ospravedlnovať svoje sex. chutky..
vdaka za vašu diskusiu. Este doplnim, ja ju neodsudzujem, ja minulost priliš neriešim, len ma serie, že cely den musim počuvať o tom, či som normalny. Mam ju uprimne rad a dufam, že nam to bude spolu klapať. A ku tým chlapom, nepovedala mi počet, len ze ich bolo dosť, ale oni spolu nechodili, užili si a každý si isiel svojou cestou.
Taký je život, je to tá najpravdepodobnejšia situácia, kedy je žena oveľa skúsenejšia. Pri inej by si mal to isté len v modrom - aj tá by bola neustále vo "vzťahoch", samozrejme tá slušnejšia, lebo ona ich mala "málo", čo na to, že trt*kací tachometer má oproti prvej značne pretočený. Ste len priatelia, máš šancu sa pri nej čomusi naučiť, využi to.
Och...asi ti nic nehovori ze.zeny, ktore hladali sex u muzov nedostali lasku v detstve tak si to takto kompenzuji a su ovela zrsnitelnejsie
ak to myslis vazne, tak percentualne ti predpovedam, ze ty budes ten, ktory sa ako prvy (a mozno aj ako jediny z vas dvoch) zalubi, pretoze ludia, ktori su "vycviceni" cez vztahy zalozene na sexe vedia drzat na uzde aj svoje city - to plati jak na muzov, tak na zeny - oni si z toho velku hlavu nerobia, pretoze si presli uz tym najvacsim trapenim v dobe, ked si este ty sladko spinkal a snival o princeznach
A keby aj suka bola...spoznavaj ju a casom uvidis ..dlhsie ako pol roka sa nevidrzi pretvarovat...nikto ti s nou nekaze liezt hned do postele!!!
A aby som nezabudla najdi si nejaku pannu nevinu....ak si myslis ze toto urcuje aka bude zena vo vztahu nedajboze matka
Toto som si presne prezila sama...urazky..aka.som kurva a ine nie su ..od jeho rodiny urazky aka som spina..ze preco sa so mnou zahadzuje..na koniec som sa chvalabohuotcu na neho vysrala mam uzasny trojrocny vztah s chlapom ktory si ma vazi a od zaciatku mi dava pocitit ze som vynimocna ...a nie ze one pochybuje...ta prosim nenic tomu dievcatu aj s tvojou rodinkou zivot