Ako už z nazvu temy vyplýva - dal som sa dokopy s jednym dievčaťom na diskoteke a od vtedy sa stretávame. Na diskoteke sme boli obaja pripitý :D Ja mam 26 a ona ma 22. Ale problem je v tom, že ona mala už strašne vela partnorov, resp. ich vyhladavala len na sex. Povedala mi to ona sama otvorene, že niekedy bola taka, ale že sa už zmenila a svojho priatela by nedokazala podviesť. Pačilo sa mi , že mi všetko dopredu povedala. Ona je moja prva priatelka, som este panic, sex sme ešte nemali. My si skutočne vyborne rozumieme, som skôr hamblivy, ale s nou sa dokazem kludne baviť 6 hodiny v kuse a s niekym iným by som to nedokazal ani 10 minut. Mozno je to preto, že je už skúsena, vie ako komunikovať, tak preto sa chytam, či... Ale problem je v tom, že cela rodina domna huči, či som normálny, že som sa s nou zaplietol, povedali mi to aj nejaký cudzí ludia atd. a som z toho dosť na nervy. Mam ju strasne rad, ale stale ma napadajú hluposti o tom, že ma bude neskôr podvádzať atd. Neviem prečo? Ako sa vy, ako nezainteresovaný pozerate na takýto vztah? Ma budúcnosť, či sa budem trapiť? Ja sa dokazem neskutočne velmi zalubiť, a ked to nevyjde tak ma to rozhodí aj na rok ....hmmmm...
Vzťah s dievčaťom zo zlou minulosťou
vies co sa hovori ak pes raz pohryzie cloveka je riziko ze to urobi znova ... ak clovek raz podvedie tiez to urobi znova....
A navyse ta tvoja ich vystriedala bohvie kolko takze by si ju mal poslat na testy ohladom pohl. chorob. Kolki v nej boli? Uz len to by ta malo varovat!
Preco si nenajdes normalnu ale taku z disky? Ved tam len take rajdy su najcastejsie. Trtka to kde s kym...
poviem ti priklad na sebe
sice som nikdy nespavala s vela chlapmi, a mimo vztahu uz vobec nie
ale vztahov som nemala malo, tiez som hladala nieco co mi chybalo, mamu aj oca mam sice uzasnych ale som trochu poznacena ich vztahom :D (hadky atd) a viem ze to na mne nieco zanechalo
donedavna som si myslela ze nedokazem mat normlany vztah a s takmer kazdym som sa rozisla po case lebo mi nieco nesedelo, ale potom so sa naozaj zaubila a bola som ochotna vydrzat s tym chlapcm na vzdy :D ( on nechal mna, ironia no, naozaj som ho lubila len som mala pocit ze mi nedava dost lasky a kvoli tomu aj asi skoncilo..... karma je svina)
takze aj ked bola taka mas proste dve moznosti
-ak ta bude fakt lubit zmeni sa
-ak ta lubit nebude, mozno ta podvedie
kym neskusis, nevies
Pozri, kazdy ma svoju minulost.
Mozno tato by bola najlepsia a najvernejsia priatelka. Odzila si, poucila sa. Mozno by si si nasiel pannu, ktora by sa odtrhla neskor. To nikdy nevies, ak to neskusis. Zbytocne pytat sa inych. To je, len na tebe, ako sa rozhodnes a aky budete mat vztah, lebo o ten sa musite obaja starat kazdy den. Odolavat pokuseniam, prekonavat prekazky. Az s niekym, s kym prezijes dobre a aj zle mozes vytvorit pevny zvazok a povedat, ze ho milujes, lebo ho spoznas v roznych situaciach, ktore vas stretnu. Ako sa zachova, ci sa podrzite, alebo si podkopnete nohy. To predsa nikto nevie dopredu a ludia sa menia, k lepsiemu a aj k horsiemu. Pokojne to mozes byt aj ty, ktory ju bude raz podvadzat.
Pokial chces v zivote nejake zaruky, tak ziadne nie su. Ake si to urobis, take to budes mat.
Mozne je aj to, ze sa nezmeni a popri tych promiskuitnych chlapoch s ktorymi spava by chcela vyskusat aj nejakeho panica a ked ta dostane, zase ta opusti. Reci moze mat pekne ale ona je dost skusena a vie ako na chlapov. Moze to byt len pretvarka. Ale mozne je aj to co tu uz niektori pisali, ze bola nestastna a preto striedala chlapov, aby si sama nieco kompenzovala a dokazala si ze je o nu zaujem a dvihalo jej to sebavedomie. Nie je vylucene, ze ked stretne pravu lasku tak sa zmeni. Ale nejake riziko by s nou bolo aj v tom pripade, lebo ak by ste mali nejaky problem vo vztahu, pohadali sa tak ona by mohla hladat utechu a dvihat si sebavedomie zas roztahovanim noh inym, nakolko uz vie ze to funguje a jej to psychicky pomaha. Radila by som ti to co ti tu uz niektori poradili, ze nepustaj si ju hned do postele ale kamarad sa s nou bez sexu. Lepsie ju spoznas a uvidis ci bude este vyhladavat diskoteky a inych chlapov. A na tych testoch by som trvala, nieco chytit mohla ci bola pri tom stastna ci nestastna.
No rizikova urcite je kedze evidentne nema problem vyspat sa s hociakym chlapom ktoreho vidi prvy krat a nic k nemu neciti. Vacsina zien na to aby s niekym spala potrebuje city. Niektore promiskuitne zeny sa casom a vekom zmenia, ona mi na to pride ale este dost mlada. Skus sa s nou rorozpravat ze preco tie sexualne dobrodruzstva vyhladavala, ci ma rada sex a ci jej jeden partner nestaci. A ci si vie predstavit ze by skrotla a mala sex len s jednym partnerom. Ci chce nadalej chodit na dikoteky. Ak ano, tak to je zla sprava pre teba lebo na diskotekach stretne kopu pripitych aj sexi muzov co jej budu nadbiehat a ked ona rada roztahuje nohy tak sa tazko udrzi. Zisti si aj to, ci vas spajaju rovnake ci podobne zaujmy, ak ona rada vymeta bary, diskoteky, zuruje, opija sa a bavi len a urcitym mnozstvom alkoholu v krvi a ty zas rad chodis do prirody, sportujes a pod. tak vam to dlhodobo fungovat urcite nebude. Tiez aky mate nazor na travenie spolocneho casu, co chcete robievat po vikendoch a ci sa v tom aspon scasti zhodnete. U nej je ale aj moznost, ze za tie divoke roky nieco chytila, ked boli vzdy obaja pripity a isla sa vyspat s niekym koho nepoznala pochybujem ze riesili kondom. Diskotekovi chlapci sa chcu bavit a chcu prekotit co sa da, kondom aj casto odmietaju a ona ked mala rada sex pochybujem ze ich do toho tlacila. Spavala so samymi promiskuitnymi ludmi co tiez striedali baby jak na beziacom pase a tam je to riziko uz velmi vysoke. Takze ja na tvojom mieste by som ju poslala na testy na vsetky pohlavne choroby, ak ta ma rada a chce pekny vztah s tebou tak by s tym nemala mat problem. A never tomu ak povie ze nic nemoze mat, lebo spavala len s kondomom, ty si tam pri tom nebol a nemozes si byt isty a to, ze sa ti priznala k promiskuite este nemusi znamenat ze je vo vsetkom pravdomluvna, len to, ze toto o nej kazdy vie, ma taku povest a vedela, ze sa to k tebe aj tak za chvilu dostane. Testy na hiv su zadarmo ale za tie ostatne sa plati, v kazdom pripade ak ma o teba seriozny zaujem nemala by s tym mat problem, sama si predsa moze za to ze tak zila a musi mat pochopenie pre to ze ty mas obavy o svoje zdravie. Ako prist o panicstvo s niekym kto ta hned niecim nakazi nie je bohvieco, ty si ani nebudes moct povedat ze si si aspon uzil kym si sa nakazil.
Tiez som robila toto co ona a maju pravdu ti, co tu pisu ze ta zena je nestastna a toto je pokus riesenia problemov, bohuzial dost nestastny, ale niekedy toto robi zena v takej situacii, kedy uz fakt nevie kudy kam, poznacena vztahmi s chlapmi, vztahmi v rodine alebo nejakou traumou, ktorych bolo v mojom pripade az tolko, ze som to proste riesila takto.
Ak ju skutocne milujes, prijmes ju aj s takou minulostou, taku aka je, kazdemu kto by chcel kvoli tomuto rypat, daj pocitit ze si za nou stojis a budes si ju branit, na otazku ze bola taka a taka povedz "No a co???!". Nie je dolezite, co robila ale co robi a bude robit. To, ze ti to povedala je velmi dobry znak toho, ze chce aby bol od zaciatku vztah postaveny na dovere, to by som si na tvojom mieste vazila.
Mam priatela, ktory sa k tomu takto postavil a ver mi, ze nic mi nepomohlo uzdravit sa (nevyhladavat taketo vztahy) viac, ako jeho bezpodmienecne prijatie a laska. Ale to vyzaduje cloveka zreleho, odvazneho, a hlavne milujuceho. Sice toto je len zaciatok a pred nami je este vela prace, ale kde je vola, tam je cesta.
Na zaver si dovolim jednu vetu, mozno trochu prostu, naivnu, zlahcujucu, ale predsa len pravdivu na tuto situaciu : Ak ju milujes, nie je co riesit:)
To dievča sa určite trápi a pravdepodobne bola v minulosti zneužívaná.
Neospravedlňuje to jej správanie, ale na druhej strane ak nájde niekoho, kto jej ukáže niečo iné, tak sa môže zmeniť. Ale chce to veľa pochopenia, lásky a partnera, ktorý je iný, ako boli tí pre ním.
No veľmi pochybujem, že to budeš práve ty.
Je to doslova boj, ale ak ho vybojuješ, tak nenájdeš lepšie ženu.
Súhlasím s halo
Minulosť je minulosť ale z vlastnej skúsenosti ti môžem napísať, že budeš plakať. Uži si tú chvíľku, ktorú si s ňou, ale takýto človek sa nezmení. Teda v 90% nie. Ako tu už niekto písal pozri sa na jej rodinné zázemie, treba spoznať jej minulosť a hlavne to, či to ona sama chce. To, čo ti tvrdí, mohla tvrdiť každému s ktorým sa vyspala a ak si zapíše čiaročku do notesa, tak sa nečuduj.
minulosť je minulosť...zmeniť sa nedá...ale budúcnosť môže byť o inom
WHISPER- keby si mal/a dceru neviem ci by sa ti pacilo,keby sa odovzdavala chlapcom na pockanie a oni by ju brali len ako nieco co uspokoji ich potreby. Z takehoto spravania pramenia v zivote rozne vazne problemy. To dievca sa pravdepodobne trapi a cez taketo spravanie hlada stastie,ale to nikdy nenajde.