Ako už z nazvu temy vyplýva - dal som sa dokopy s jednym dievčaťom na diskoteke a od vtedy sa stretávame. Na diskoteke sme boli obaja pripitý :D Ja mam 26 a ona ma 22. Ale problem je v tom, že ona mala už strašne vela partnorov, resp. ich vyhladavala len na sex. Povedala mi to ona sama otvorene, že niekedy bola taka, ale že sa už zmenila a svojho priatela by nedokazala podviesť. Pačilo sa mi , že mi všetko dopredu povedala. Ona je moja prva priatelka, som este panic, sex sme ešte nemali. My si skutočne vyborne rozumieme, som skôr hamblivy, ale s nou sa dokazem kludne baviť 6 hodiny v kuse a s niekym iným by som to nedokazal ani 10 minut. Mozno je to preto, že je už skúsena, vie ako komunikovať, tak preto sa chytam, či... Ale problem je v tom, že cela rodina domna huči, či som normálny, že som sa s nou zaplietol, povedali mi to aj nejaký cudzí ludia atd. a som z toho dosť na nervy. Mam ju strasne rad, ale stale ma napadajú hluposti o tom, že ma bude neskôr podvádzať atd. Neviem prečo? Ako sa vy, ako nezainteresovaný pozerate na takýto vztah? Ma budúcnosť, či sa budem trapiť? Ja sa dokazem neskutočne velmi zalubiť, a ked to nevyjde tak ma to rozhodí aj na rok ....hmmmm...
Vzťah s dievčaťom zo zlou minulosťou
Kámo nohy na lecia a utekáááááj po svete behá dosť pekných a lepších báb :D
Niekto tu pisal o tom psychologickom dopade jej detstva ai na jej dospelost a odôvodnenie pricin jej spravania a ze preco striedala tolko sex.partnerov....
Takze len tolko
Ano.
Zo psychologickeho hladiska sa daju pochopit akekolvek formy spravania.
Zo psychologickeho uhla pohladu sa daju "chapat" aj masovi vrahovia, zoofili pedofili najomni vrahovia prostitutky nasilnici tyrani psychopati ai ai.
Vsetko a vsetci.
P o c h o p i t .. p o r o z u m i e t ...
Avsak to este nikoho z nicoho NEOSPRAVEDLNUJE za jeho spravanie chovanie rozhodnutia a jeho konkretne ciny a skutky
Pochopte vazeni, ze NIK nema idealne detstvo dospievanie zivot ai.
Nikto.
Kazdy nieco ma a kazdy z ludi si nesie ten svoj kriz bolesti utrapy a strasti (ci vo forme genetiky choroby rodicov surodemcov rodiny soc.postavenia statusu farby pleti nabozenstva pohlavia ai ai az po rozne stradania krivdy bolesti utrpenia bôle sikanovanie kopance znasilnenia nespravodlivosti karmy ai ai).
Ale toto vsetko este NIKOHO neospravedlnuje za to, aky ten konkretny clovek je, ako sa sprava ake ma skutky ciny spravanie chovanie ai.
Kazdy ma predsa rozum, slobodnu vôlu, city a ine.
Takze s prepacenim.
Chodte do riti s tymito "ospravedlneniami" ludskych skutkov spravania zlyhani a padov.
Lebo keby toto kazdy robil - tak nasa Zem je plna vrahov nasilnikov zlodejov ku.. ko.. a inych a inych vyvrhelov spolocnosti a ludskej spodiny a zumpy.
Chapete??
Lebo kazdy nieco ZLE uz proste za sebou v zivote detstve ai - ma.
Takze radsej menej ospravedlnenia dakoho, kto sa len za nieco akoze chce "skryvat".
Lebo to tak proste nie je.
Pokial clovek nie je zbaveny svojpravnosti tak proste vie uvedomuje si co robi a je si toho plne vedomy, ako si aj musi byt vedomy znasania pripadnych dopadov a dôsledkov svojho spravania chovania.
Bodka. Tot cele a velmi proste.
Len netreba zabudat pouzivat zdravy sedliacky rozum. To je cele
Autor prispevku. Teraz si nieco pisal o jej dedkovi. Odporucam ti nastudovat si aj nieco z oblasti genetiky....a budes doma
Zdá sa, že vy dvaja ste sa našli.
Láska aj hory prenáša...
Zlyhali obaja rodicia,ze sa jej nevenovali. Zvlast otcovska laska je vo vychove maleho dievcatka velmi dolezita. Kedze jej otec to zanedbal,hlada pozornost u muzov a strieda partnerov.
no, zatial sme stale spolu a každým dnom ju mam radšej a radšej. No teraz ku jej rodinným pomerom - mama s ocom ziju v jednom dome, ale v podstate sa ani nerozpravajú. Nikdy sa o nu priliš nezaujimali a nestarali sa. A ma ešte jedneho starého otca, ktorý byva od nich asi 150km, ale ten bol znamy a resp. je stale, tým, že strieda jednu babu za druhou, aj ked je v dôchodkovom veku.
Ah jaj... si dospelý človek, mal by si už vedieť, čo chceš a čo nechceš... pozri, musíš rátať s tým, že ak s ňou budeš vo vzťahu, vždy sa nájde niekto, kto vás bude ohovárať, šíriť kadejaké informácie (či už pravdivé alebo nepravdivé), pošuškávať si kadečo... obzvlásť, ak žijete na dedine / v menšom meste... ľudia neboli a ani nie sú slepí, ak bola taká, aká bola, určite o tom niekto predsa len vedel a rozšíril to ďalej... takéto informácie ťažko ututlať... ak s ňou chceš byť vo vzťahu, musíš ju prijať takú, aká je... brať do úvahy to, čo bolo, ale nelipnúť na minulosti... myslieť na prítomnosť a budúcnosť... pretože minulosť už rozhodne nezmeníš... buď ju prijmeš takú, aká je + pripravíš sa na to, že aspoň z času na čas niekto niečo niekde vytrúbi...alebo... keď na tom dievčina bola v minulosti tak, ako bola, jednoducho musíš rátať s tým, že sa môžeš od kadekoho kadečo negatívne o nej dopočuť...
Juraj
kurva vždy len kurvou ostane aj keby do kláštora vstúpila. Už len to že priznala že tí muži neboli jej priatelia ale s nimi len spávala. NIeje to kurva? Vieš od čoho sa líši pravá kurva od nepravej? Tá pravá si sex nechá platiť zatiaľ čo nepravá to robí hlupaňa zadarmo :-D
Ozaj na tie testy by som ju aj ja poslal a povinne. Kto vie čo má za humus medzi nohami a o ústach nehovoriac :-O)