Silné pálenie pri pošve počas menštruácie ?

Príspevok v téme: Silné pálenie pri pošve počas menštruácie ?
AyameSenpai

Ahoj prosím vás chcem sa spýtať počas menštruácie ma páli okolie pošvy. Keďže ju práve mám tak ku gynekologičke nepôjdem a vlastne som tam ani ešte nebola.... viem že už som tam mala ísť určite dávno ale no nemala som žiadne ťažkosti tak som nešla ale teraz ma počas menštruácie začalo páliť a trošku aj svrbieť v okolí pošvy. A neviem čo s tým mám síce doma Jenamazol krém len keď mám menštruáciu tak neviem či si to môžem natrieť aspoň okolie. Keď ono to dosť rozsiahlo páli. Len mne sa dosť nepríjemne sedí, leží a keď chodím tak to dosť páli. A chcem sa opýtať čo mám robiť nemáte náhodou nejakú radu ako to zmierniť aspoň kým mi neskončí menštruácia.?

olejina

zdeni len ked to trva niekolko mesiacov pocas ktorych skusas rozne vitaminy rozne kremiky a nic sa nezmeni nic sa nezlepsuje tak co s tym? ved ja som uz v takej situacii na pokraji sil :(

zdenika

Pálenie, svrbenie. To je na nervy, jeden by sa z toho zbláznil, že baby? Nie je celkom sranda s tým bojovať lebo to trvá, ale ten čas za to stojí, aspoň moja skúsenosť je taká. Netreba sa vzdať ;)

HenaZ

palenie a svrbenie veru znaci mykozu.. tiez ma to trapilo..skusila som toho mnoho a nic..od kamaratky som dostala tip na enzymy..najskor som nechcela na to pristupit..myslela som si, ze problem treba riesit tam kde je..avsak opak bol pravdou..teraz uz nieco vyse pol roka uzivam Wobenzym a po mykoze ani stopy..
:)

mirabelll

pálenie z môjho pohľadu značí mykózu. Mykóza sa nedá zničiť len tak detoxikáciou organizmu. Keď sa v tele objaví mykóza, tak je to volanie tela o pomoc. Je to o tom, že to telo sa nevie brániť. Nemá silu na to aby sa bránilo. Preto treba hľadať problémy najskôr v imunite.

erikalahka

Alisha_15 moze to byt sposobene aj tymto, ale je to len velmi malo pravdepodobne, najma ak sa taketo problemy castejsie opakuju. Treba z mojho pohladu hladat problem trosku niekde inde a to konkretne v imunite, ktora ma na starosti cely organizmus a vsetko okolo nasho zdravia ako je na tom nasa imunita, tak je na tom aj nase telo.

klaudinkas

- Zziara nedotkla si sa ma. V pohode. Len som začala nad tým celým uvažovať ešte viac. Že kde to môže vznikať. A najmä ako sa takýto problém mohol ku mne dostať, nechápem ako je to možné. Veď mám pocit, že sa o seba dostatočne starám. Preto tomu vôbec nerozumiem. Myslela som, že aj imunitu mám v pohode, veď nejakéí závažné problémy nemávam. Až teda na tento. -

serena23

ve´d ti vyteká von , bavlnene nohavičky, dobré vložky, nie tampony do v nútra, a meniť kazdu chvilu ak je to nasate krvou,sprchovať sa častejšie, a zvyšit imunitu jedlom, pretrpieť lebo to nemaš inokedy.
čistí sa telo
mame otvory-pošva, konečník, usta nos uši a cez kožu sa čistí telo

Alisha_15

Možno máš len nejakú alergickú reakciu na nejakú zložku vo vložkach alebo tamponoch. Skus nepoužívať tampóny ale len neparfumovane vložky

marinina

ZZIARA - Lenže ako viem, čo je mykóza a čo je zase naopak len nejaké prechladnutie alebo niečo také? Mykózu sprevádza pálenie alebo nie? Občas mám také pocity, ale keďže to nie je nejaké intenzívne, tak som to zatiaľ neriešila.