Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

asi chce druhu, tak preco je ku mne mily?

Príspevok v téme: asi chce druhu, tak preco je ku mne mily?
simima

Co by ste povedali na takuto situaciu?

Pacil sa mi chlapec, ale zo zaciatku sme sa vsak neznasali a vecne hadali. Niekedy ma provokoval, niekedy urazal, niekedy mal na mna sexualne narazky. A ja som mu to samozrejme vracala. Obcas vypustil hlasku ako, ze by sme mohli ist na kavu, ze by smesi mohli uzit, ale kedze vedy som ho brala za idiota a myslela som si, ze si len robi srandu, odmietala som ho.

Potom sme sa nejako upokojili. Stala sa mu vec, ktora ho dost zmenila. K lepsiemu. Momentalne si rozumieme, pomahame si, vieme sa zasmiat. Zacal sa mi pacit, aj som mu davala naznaky, ale neviem, ci slabe alebo uz nemal on zaujem, lebo na nic sa nezmohol.

Prislo vsak nove dievca, kocka, bola to kamoska jeho kamosov. Vlastne je to kamoska jedneho jeho kamosa, co ma velmi nemusi a dava mi najavo, ked sme von, ze som tam navyse. Moj kamarat sa zacal s nimi a s nou viac stretavat. Ked mame alebo ma niekde ist, vzdy sa svojich kamosov pyta, ci ide aj ona. Aj na nej vidim, ked sme von, ako po nom pokukuje. Smeje sa na vsetkom, co on povie. A mna to vsetko hrozne stve. Ona ho nikdy v case, ked bol zly a protivny, pozna ho iba teraz ako dobreho chlapca.

Odkedy ju pozna, je ku mne este viac mily. Neviem, ci si vsimol, ze ziarlim? Chcela by som byt na neho nastvana, odmerana, ale nedokazem to. Vlastne co citim, je zmes zalubenosti, nenavisti a ziarivosti. Preco sa tak ku mne sprava? Bolo by pre mna lahsie, keby nebol v tejto situacii ku mne taky priatelsky.

Niekedy ma napadne, mam o neho bojovat? Ale nie je to zbytocne? Alebo trapne?

Dakujem za odpovede.

kidy

Kidy slepacej kiddo. Muzi su ovela viac domyslavi, ked je k nim zena slusna a mila uz si myslia, ze po nich sialene ide.

TakAsi

sa mu pači to dievča. je zalubeny, preto ta nahla zmena spravania. ty sa odlub a na cas nechod tam kde je on ale hlavne,,,,nedaj na sebe hlavne nic znat ani to ze ziarlis
nic by si tym nedosiahla prave naopak, oni dvaja by sa bavili a smiali na tvoj ucet. bolo by ti este horsie

kiddo

Nechapem, odkial sa v zenach berie to presvedcenie, ze pokial je muz k nim mily, tak ma o me zaujem. To mi pride ako dost slepacie uvazovanie.

lLily

nebudem tu pisat, ze mozno chce, aby si ziarlila, ked to vyzera tak, ze ho ozaj zaujima - sak i ty to tak vnimas, paci sa mu. Neviem presne v akom zmysle je k tebe mily a preco by sa to malo vylucovat s tym, ze chce ju.

simima

Ja vsak neviem naisto, ci sa mu paci, kedze on ju nikde nezavolal, ale vzdy ho zaujima,ked niekde mame ist, ci tam ona bude, preto to tak dedukujem.

lLily

ak chce druhu, tak tam nic nenabojujes...preco by nemal byt mily? asi je spokojny, tak je mily....mozno je do nej zalubeny, bohvie, tak ma dobru naladu.