Ahojte, ja sa chcem len informovať, o mesiac a pol sa vydávam a stále mi vrtá hlavou čo som spravila hned na začiatku vzťahu. Začali sme spolu chodiť a raz mojou hluposťou som ho poviedla. Za triezva by som to určite neurobila. Ale vtedy som ani netušila že sa budeme brať.Teraz som uplne iná bez neho nikam nechodím všetko sa ho pýtam a všetko mu rozprávam. No a chcem sa opýtať či to nejako vadí ked som ho podviedla na začiatku vťahu a on o tom nevie. Či to nejako vadí do manželstva. Alebo či bude naše manželstvo neplatné.
Nevera pred svadbou
Ako radi jeden sexuolog: zatlkat, zatlkat, zatlkat? K comu by to uz bolo teraz dobre? Chces, len ulavit svojmu svedomiu, ale uvedom si ako mu ublizis. Chlapa by ani nenapadlo sa ti s tym priznat. Uvedomila si si, ze si urobila chybu a viac ju nerob.
Ja som tiez neraz pila, ale nikdy som nepodviedla. Tak to nezvaluj na alkohol.
A to uz preco by nemalo byt vase manzelstvo platne? :) to su zas nejake cirkevne sprostosti. Doteraz si to tajila a nevadilo ti to, teraz ta zacalo hryzt svedomie? Jedine, ak by si chcela o neho navzdy prist mu to povedz.
Podľa môjho názoru sa vaše manželstvo skončí rozvodom, pričom vám dávam max. 15 rokov. Ešte dovtedy ho po 5 rokoch manželstva začneš bez výčitiek podvádzať. Nakoľko si žena, každý (najmä ženy ) ťa pochopí, pretože ženy sa riadia citmi atď., čo je len vaša zbabelosť - neschopnosť priznať si chybu...
Ja som rozhodnuta sa zaňho vydaťuž dávno , pretože bez neho si život už neviem predstaviť :) Len tuto vec veľmi ľutujem aj ked to už nevrátim nas5
Musiš sa rozhodnúť sama...
Ale ja na tvojom mieste, tak to proste nechám tak a neriešim, aj ked viem, že to je ťažké :)
a ešte chcem dodať že to nieje žiadna pretvárka.. pretože to robím všetko lebo chcem .. len o to ide že som mu to nepovedala
Dakujem za odpovede .. ja som len chcela vedieť či ma to nejaký vplyv na sobáš.. áno bolo to pred svadbou a určite by som to už nikdy neurobila :) Pretože sa máme radi a bolo to ako vravím a začiaku vzťahu vtedy som tmu šance nedávala ale teraz je to o úplne inom
podla mna je pretvarka nanic akaokolvek, cize ak sa pretvarujes z vycitiek, tak sa ti nedivim, no ak si s tym schopna zit v tajnosti, tak s tym zi, ci uz mu to povies alebo nie
aj tak vacsina manzlesite nestoji vobec za nic a je uzavreta z uplne pofidernych dovodov
Ahoj,
podľa mňa je to už dávno zabudnuté a mala by si to nechať tak. Zbytočne by si zničila život nastavajúcemu. Viem, že teba to bude žrať, ale lepšie len teba ako ešte aj ďalšieho človeka.
A nemá to žiadny vplyv na manželský sľub ani manželstvo ako také. Však to bolo PRED svadbou.
Hlavne si to nechaj len pre seba :).
Veľa šťastia.
normálne sa pýtam bolo to na začiatku vzťahu prešlo už veľa času ale stále rozmýšľam nad tým .. už sa nikto nemôže ani nič opýtať a hlavná vec že tu každý píše že potrebuje pomoc tak to asi aj su nejaké hranice
to je jak z nejakeho filmu s Aflleckom....cosi sa mi mari - tiez sa tam riesila takato podruznost