Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera pred svadbou

Príspevok v téme: Nevera pred svadbou
svadba123

Ahojte, ja sa chcem len informovať, o mesiac a pol sa vydávam a stále mi vrtá hlavou čo som spravila hned na začiatku vzťahu. Začali sme spolu chodiť a raz mojou hluposťou som ho poviedla. Za triezva by som to určite neurobila. Ale vtedy som ani netušila že sa budeme brať.Teraz som uplne iná bez neho nikam nechodím všetko sa ho pýtam a všetko mu rozprávam. No a chcem sa opýtať či to nejako vadí ked som ho podviedla na začiatku vťahu a on o tom nevie. Či to nejako vadí do manželstva. Alebo či bude naše manželstvo neplatné.

neviem111111

to iste by som sem napisala, ci by to bol muz alebo zena. nehram sa na moralistu, take je skratka moje presvedcenie. kazdy ma pravo na pravdu. ja by som si nevzala cloveka, ktory mi bol neverny, ani keby to bolo roky dozadu.

Fantasyi

Ano, mala mysliet na to vtedy a vtedy mu to aj povedat. Teraz by to uz naco bolo dobre? Stalo sa to uplne na zaciatku, mozno spolu este poriadne ani nechodili.
Nehraj sa na moralistu, muzi podvadzaju a zatlkaju bezne, zeny nemozu, co?

lLily

svadba, ak by ta to netrapilo,tak nepoviem......ale ty sa bojis, ze si uz lepsieho nenajdes, pricom on by si lepsiu mozno i zasluzil a mozno nie, tazko povedat....ja som za to, ze vrana k vrane, takze ked mu cosi tajis ty, najskor ti cosi tajil ci este le bude tajit cosi aj on

akoze vstupvoat do cohosi doleziteho s cistym stitom povazujem za nevyhnutnost, hlavne, ked si je toho clovek plne vedomy, ale tak kazdy ma ine priority, ktorymi sa riadi

dnesnaDoba

Fantasyi: Myslieť, na to ako mu ublíži mala myslieť vtedy keď sa vyspala s tým chlapom. Toľko k tomu. Zamysli sa ešte raz nad tým. Načo ísť s niekym do svadby bez úprimnosti?

Noelinka

Jèžiši teraz som dostala záchvat! :O dieťa moje ty kolko máš rokov? Ako vidím prázdniny prichádzajú zas tu budeme mať tých puberťàkov kt sa nudia doma *ChytàmSaZaHlavu*

dnesnaDoba

"K čomu by to bolo dobré?" Ako to môžete povedať? Myslíte na toho druhého. Treba byť vždy férový, ty by si chcela žiť vedľa niekoho kto ti klame, podvádza ťa? Nerob druhému to čo nechceš, aby robili tebe. Povedz mu to. Bez úprimnosti je všetko na nič.

Každý má právo byť šťastný, možno tvoj partner nechce vedľa seba niekoho kto ho podviedol, aj keď to bolo dávno, ale STALO SA TO.

Čiže niečo ako "zatlkať, zatlkať, zatlkať" je tak zbabelé, že to ani čítať nemôžem :-).

Je mi zle z tejto egoistickej spoločnosti, kde nikto nechce niesť zodpovednosť za svoje činy.

GRATULUJEM

neviem111111

k ccomu by to uz bolo dobre? no mozno k tomu, ze ten chlap ma tiez pravo rozhodnut sa, ci si ju za zenu vziat chce aj napriek tomu, ze ho uz podviedla.