Ahojte, ja sa chcem len informovať, o mesiac a pol sa vydávam a stále mi vrtá hlavou čo som spravila hned na začiatku vzťahu. Začali sme spolu chodiť a raz mojou hluposťou som ho poviedla. Za triezva by som to určite neurobila. Ale vtedy som ani netušila že sa budeme brať.Teraz som uplne iná bez neho nikam nechodím všetko sa ho pýtam a všetko mu rozprávam. No a chcem sa opýtať či to nejako vadí ked som ho podviedla na začiatku vťahu a on o tom nevie. Či to nejako vadí do manželstva. Alebo či bude naše manželstvo neplatné.
Nevera pred svadbou
Fantasyi - dobre si to napísala.
Messje - moralisti sú moralisti, ale tu sa bavíme o niečom inom.
Sú rovnakí, tak nech si jeden druhého užijú. On je v tomto smere pre mňa človek, ktorý napriek tomu, že spravil chybu, tak si ju priznal, a hlavne nezatajoval.
Ja by som osobne partnera, ktorý by ma vo vzťahu podvádzal nechcel - ale keďže sú rovnakí tak v tomto prípade sa našli :D
Hriech: ty si pories svoj vlastny hriech a hadz do seba kamenom, nikto to za teba nespravi
"Pred" cim?
A to ty ako vies, ze z toho nic nebude a nema to perspektivu?
Riesime to, lebo sa na to pytala, inak nam to je u riti. Ty sa co rozculujes? Som nepochopila, lebo pises jak madar.
Riešite tu chobotiny, vadí tu 1 styk a tie stovky a možno tisíce stykov vo vzťahoch a úletoch "pred" tie vám nevadia. A tí "svätci" tu na fóre, čo sú "verní" tomu svojmu momentálnemu partnerovi, aj keď to nemá žiadnu perspektívu a nič z toho nebude, no hoďte do nej všetci kameňom.
No ste vy teda parik. On ta podviedol, ty si ho podviedla, ste si kvit.
Menim nazor, povedz mu to, ale neocakavaj, ze ti to odpusti, hoci ty si odpustila. Muzi maju dvojaky meter. Kazdopadne si to zasluzil, ked to urobil aj on. Neviem teda, toto nie su velmi silne zaklady pre vztah a osobne si myslim, ze sa to zopakuje. Kazdopadne si ho nechaj, lebo si zasluzite jeden druheho. Prosim nechaj si ho, aby ziadna dobra zena na neho nenatrafila a ziadny dobry chlap nenatrafil na teba.
iggzik: presne tak
svadba: sak vravim, ze vrana k vrane....peco by ti to on neodpustil, ked si mu to odpustila ty? slo snad o neveru v ramci odplaty za tu jeho neveru a nebodaj s jeho kamosom ci z akeho dovodu on nie a ty jemu ano?
Zaujímavé, že si tú partnerovu "neveru" vytiahla až teraz. A že Ti svedomie nedá spávať. Ja ti verím. : D
A este nieco...
Nebola si neverna pred svadbou,ten nazom temy nie je celkom prislusny tvojmu problemu.Keby si to urobila pred svadbou,napisem ti nieco ine ;-)
Stalo sa to raz,zmenila si sa.Je hlupost tvrdit,ze ked to clovek urobi raz,musi to urobit znovu.Pokial si to neriesila pred svadbou,uz to neries.Dolezite je,ze ho lubis,on teba,ten omyl si si uvedomila.Nikdy mu to ale nepovedz!!!!!
To uz bolo.Je to prec.Teraz zi z toho,co bude,nie co bolo.
Svadba nebude ani zrusena,ani pokazena.Ty si si chybu v sebe uvedomila a to je dolezite.
Mlc a zamkni pandorinu skrinku.Zahod kluc a nepozeraj kam si ho zahodila.
Moralistov nepocuvaj.Ani ti nie su bez chyby.Nikto nie sme.
Prajem vsetko dobre
Ale však odpoveď tu už dávno máš, nie, váš sobáš sa nezruší, bude platný.