Ahojte, ja sa chcem len informovať, o mesiac a pol sa vydávam a stále mi vrtá hlavou čo som spravila hned na začiatku vzťahu. Začali sme spolu chodiť a raz mojou hluposťou som ho poviedla. Za triezva by som to určite neurobila. Ale vtedy som ani netušila že sa budeme brať.Teraz som uplne iná bez neho nikam nechodím všetko sa ho pýtam a všetko mu rozprávam. No a chcem sa opýtať či to nejako vadí ked som ho podviedla na začiatku vťahu a on o tom nevie. Či to nejako vadí do manželstva. Alebo či bude naše manželstvo neplatné.
Nevera pred svadbou
Prečo mi neodpoviete na otázky ktoré som sa pýtala ja viem aj bez vás že som urobila chybu nemusíte mi to ti vyčítať .. a aj on má na začiatku raz podviedol ale priznal sa mi k tomu ja som mu to odpustila ale ja som sa nepriznala lebo sa bojím že ho stratím ... a určite to nezvaľujem ani na alkohol ... je to moja vina ja si to priznám a áno bola som veľmi hlúpa a určite to v manželstve neurobím nato mám svoju hrdosť a chcela by som vás vidieť koľko chýb ste spravili v živote a ako by dá Vám to páčilo ...
Aj tak si myslím, že je to podpásovka. Kto raz podviedol, tak si neváži partnera a je úplne jedno kedy to bolo!!! A žiadny alkohol nie je ospravedlnenie. Vždy človek vie, čo robí aj keby mal vypité neviem koľko!!!
Tvoje svedomie to nedá. Môžeš sa kedykoľvek prezradiť a ak to povieš, tak to dopadne tak, ako ti tu už písali viacerí.
Ja by som to chcel osobne vedieť. Aspoň by som vedel či budem mať po boku klamárku, alebo úprimného človeka. Ak by som sa to dozvedel po svadbe alebo napríklad od niekoho iného, tak by som s tebou osobne okamžite skončil!
Nie som moralista ale pravdu je niekedy lepšie povedať. Ak vzťah skončí, tak by skončil aj tak. Ak nie tak to bude nejaký čas trošku napäté, ale potom bude určite fajn.
Vždy by som si viac vážil partnerku, ktorá to povedala, ako tú ktorá by klamala. Samozrejme to môžeš zatĺkať, ale to už potom bude tvoje riziko.
Zareagujem len raz kiddo.Mám už niečo odžité.Som ženatý viac ako dve desaťročia.Neuznávam neveru ani klamstvo vo vzťahu.Ale je rozdiel v nevere opakovanej keď clovek vyhľadâva prežitosti a vedome podvádza partnera .Alebo to druhé proste že šlapne vedľa.Ja neuznávam to co spravila ani to neospravedlnujem preto som jej povedal ze bola sprostá .Ja len konštatujem svoj názor a som hlboko presvedčený že aj keď to nieje správne ale je to pre vzťah najlepšie možno na to raz prídeš aj ty .Ďalej o tom nedebatujem !
Dobre si si navarila..
Taketo vycitky dokazu rozozrat zdravie aj vztah ked to budes dusit,..
Daco to vypoveda o tvojom charaktere..
Ak by si ho uprimne lubila uz by to vedel,, ak on teba tak by pochopil a odpustil.. no nezijeme v idealnom svete, zejo..
Ked si dobre s manzelom hrknes si myslis, ze sa nikdy neprekecnes? napriklad po dakej dobrej hadke??
Alebo inak, po dakej dobrej hadke ked si hrknes s kamaratkami a na...ta na manzela poriesis dalsieho? A take, uz by sa to nestalo si mozes strcit tam kam slnko nesvieti, lebo uz sa to stalo..
Ako tu uz bolo napisane,, je to smutne ale aj bezne ze sa dneska podvadza na oboch stranach podla pocasia..
Dantesus, tvoja partnerka vie, ze ta moze v pohode podvadzat, staci iba, aby si o tom nevedel? :) Mozno by si jej to mal povedat, potesilo by ju, ze si moze s tvojim dovolenim uzivat s inymi. Alebo mas "zarucnu" lehotu, kedy je a kedy to nie je okej? Kolko je to dni?
Toto nie je o morálke ani o úprimnosti toto je život.Keď si mu to nepovedala vtedy teraz mlč až do smrti.Urobíš nenapravitelnú chybu!!!!! Ak ho nestratíš hneď nahlodávať to bude váš vzťah zvyšok života.Keď si bola sprostá vtedy teraz si s tým ži ty a nekaz ešte aj stastie tvojho nastávajúceho.čo sa stalo stalo sa poučila si sa a od svatby žijete nový život iný level.Nedoser to ešte aj tým žemu to povieš .NEROB TO PRE BOHA ŽIVÉHO .
Ten dovod, preco by som to chcela vediet... Raz uz si si donho poutierala topanky. Mal by aspon dostat pravo sam sa rozhodnut, ci chce vztah s tebou, s niekym, komu sa neda verit. Nemas pravo najskor ho oklamat a potom ho este aj ovladat. Aku ma pre teba hodnotu? Asi ako vec, ktoru chces? Ziadna ucta z tvojej strany tam nie je.
Ked mu to povies, tak ste skoncili. Kto by si zobral partnera, ktory mu kratko pred svadbou povie, ze ho podviedol? Stratis svoj vztah, ked mu to povies, a on bude velmi trpiet a mozno ho to nadlho poznaci a uz nebude nikomu verit. Ale ja osobne by som to chcela vediet, ak by islo o moj vztah.
To bolo pre dnesnuDobu. Mne je jedno aky mate na to vy nazor, to vam sa nepaci moj a to mi je tiez jedno. Kazdy ma pravo na svoj nazor na vec, komu sa nepaci, nech to necita.