mesačný... tak to si neviem ani ja predstaviť, ja hovorim stale aj chronickym sťažovatelom s ktorymi sa stretavam ci uz v praci, znami..atd... že "ked človeka práca nebaví, nech ju zmení..."
mna bavilo doteraz asi vsetko čo som robila, vo všetkom som niečo zaujimave nasla, alebo som tam chodila s tym ze su tam ludia s ktorymi sa budem smiať celu zmenu a rychlo mi prejde čas..
Mobydick... možu za to druhí.,..
tak iste možeš sa vyhovarať na druhych, ale väčšinou to robia deti ešte skolopovinne ktore obvinuju rodičov... tie deti sa este nevedia o seba postarat takze u nich je to pochopitelne ze sa len stazuju...
ale ked sa stazuje dospelý, svojpravny človek to je už na smiech... každy si je strojcom svojho šťastia...!
ale ty si mysliš že iba ty jediny na celom svete nemáš šťastie..
ja tiež možem povedať že mi dojebali život "druhí".. že keby bolo keby, atd.. keby to,..keby hento....koli druhym som vela stratila.... keby bolo všetko inak a bolo by lepšie.. a mala by som sa lepšie... a už som davno mohla byť tam kde chcem byť...
ale ja miesto toho nesedim na riti ale robim niečo preto aby mne! bolo dobre a nebudem obvinovať druhych nema to vyznam... su to veci ktore nezmením.. momentalne mam pracu ktora ma sice bavi ale je fyzicky ťažka, chlapska robota že nevladzem , mam zdravotne problemy , ktore tajim..! a kedze o tyžden idem na dalsie vysetrenie a možno to bude ešte horšie...! ale miesto toho aby som sa pred ludmi stazovala chodím s vysmiatou maskou, všetci ma tak v práci poznaju, obdivuju ako vládzem, ked chlapi pritom nevládzu, stazuju sa, stonú... ja ani neceknem...!
pritom ledva dojdem domov čo nevládzem a vyrevem sa doma od bolesti,..! X-krát by som sa najradšej otočila a odišla, lebo nevladzem! dala okamžitu vypoved ale....poviem si ze som tam len pre moj sen...! je to iba dočasne a musim vydržať, kym porobim kurzy, školenia do roka, musim z niečoho platit učty..
ale iste... je jednoduchsie nič nerobiť... a zvlašť ked si to človek može dovoliť... ale ja si to dovolit nemozem byť doma bez roboty...