Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lekar vs pacientka

Príspevok v téme: Lekar vs pacientka
pacientneznamy

Zdravim. Ako podla vas lekari beru svoje pacientky? Co ak sa pacientka nechtiac zalubi, zamiluje do svojho lekara? Ako vnima namysleny, do seba zahladeny muz-lekar taku pacientku, beznu zenu? Je mi jasne ze sa s nou nebude nijak zaoberat, zvlast ak ide o obycajnu zenu. Alebo aj to sa stava a poznate pripady kedy to bolo predsa len obojstranne? Ake zeny si vyberaju lekari a aku sancu ma uplne obycajna zena u takeho chlapa? Len ma zaujimaju nazory na danu temu.

S66X

> skusenostlekar > ale ty urcite niesi obycajna zenska, taka ta typicka slovenska podpriemerna tuctovka, ale unikat a to je rozdiel :)

Na slovensku sa nebude lekar zaujimat o nejaku pacientku ak by bola ako pekna ak nema urcite postavenie, vzdelanie, uroven... A zaroven musi byt pritazliva a financne nezavisla..atd.atd.

Cize suhlas s hehe1 ... :/

skusenostlekar

ahoj, ja si tieto stranky zvacsa len citam pri ranajkach a podobne, ale kedze s tymto mam skusenost, tak som sa rozhodla reagovat.
Moj partner je moj lekar resp. najprv bol mojim lekarom.. a je nim dodnes..
Som nazoru, ze pokial si ludia ludsky, humorom a intelektom sadnu je uplne jedno v akom segmente pracuju.
lekari si celkovo "uzivaju" zvysenu pozornost zien, navyse ak vyzeraju dobre.. ako ten moj :D, to viem sama posudit aj so skusenosti, ktore sa nam stavaju aj z jeho rozpravania. Kazdy clovek je vsak iny, sme individua. No myslim si, ze ak muz aj lekar zacne mat zaujem o zenu, vie okolnosti nastavit tak, aby mal moznost sa s Tebou stretnut inak no popritom to nevyznelo neeticky, alebo netaktne.
Napriklad ten moj mi navrhol, ze si vsimol moju adresu a nemusim chodit pre vysledky do nemocnice, ale kedze pojde okolo mi ich prinesie. Ked mi ich priniesol poznamenal, ze ma za sebou tazku operaciu a, ze je strasne hladny a bol by rad, keby som mu robila pri jedle spolocnost. Vtedy sa zlomili "lady" a uz sme spolu 4 rok. Co musim poznamenat tiez je, ze zivot s lekarom nie je lahky.
A odpoved na Tvoju otazku "ake zeny maju lekari" ... tak ta je v skutku nezodpovedatelna..... kazdy inu... tak ako "kolko ludi tolko chuti"..
ja som taky prototyp stredoeuropskej krasy... a uprimne si myslim, ze ma miluje skor za moju "bojovnu, narocnu a komplikovanu povahu".. ako za to ako vyzeram... totizto... krasnych zien je more.. omnoho krajsich ako ja urcite tiez... a on ich mal dost.. ak by som mala citovat co on obdivuje na mne tak by to bolo "si ako hurikan, ktory prevrati zivot na ruby" a obdivuje ma za moju pracu a vraj inteligenciu... takze toto moja skusenost so vstahom lekar vs pacient = laska..

lLily

ja sa smejem, ked citam recenzie na nejakeho odmeraneho ortopeda ci, kardiologa pred ktorymi sa muzi aj zeny niekedy musia aj vyzliekat

to akoze cakaju, ze prejavi nejaky sex. zaujem alebo pochvali postavu ci co, pricom take tela vidi denno denne a mozno ani nema chut sa nimi zaoberat nijak inak nez na fyzickej baze funkcnosti. Sak to by mu muselo v hlave dobre srotovat, ked by na vsetkych pozeral jak na sex. objekty ci zaujemkyne o spolocnu kavu. Podla mna aj ked by take myslenky mal, tak velmi skoro by ich zapudil....a ak je zenaty, tak duplom.

Ipsik

Lekár si nemá čo zakladať vzťahy s pacientkami. Vzťah musí zostať na formálnej, neutrálnej, ba priam až na apaticko-flegmatickej úrovni. Ona od neho chce v prvom rade lieky a za to mu platí, od toho je platený a ona si to musí uvedomiť!!! Neviem, aká psychoromantika, to som mal v sebe viac tekutín, ako by sa patrilo a za svoje neadekvátne správanie sa ospravedlňujem. To nemôže byť predsa o tom, že napr. mojej mame začne niekto gondolovať, potom jej dá jednu pusu, dve, tri??? Haló??? A potom to skončí se.om, či ako? Toto nie je predsa gondolovanie. Niečo dobré, ale celé zlé...

999

Pred pár rokmi tu bola taká téma o zaľúbenosti pacienta do lekárky. Neviem ako sa to volalo, skúsim to nájsť.

lLily

we1rd: najviac to tu spamom zasieraju prave taki ako ty - multinicky s vymyslenymi problemami a vlastnou zakompelxovanostou, ktoru skryvaju za xzy nickov, pricom si mysla, ze ich niekto v tomto zacne brat aj vazne

lLily

pises o romantickych citoch k lekarovi ci jeho citoch voci pacientom, tak sa nestazuj, ked ktosi vytiahne psychologa
take city mozes prechovavat k akemukolvek lekarovi a ked cakas, ze sa k tomu budu vyjadrovat len lekari, tak to mas napisat v uz v uvode