Zdravim. Ako podla vas lekari beru svoje pacientky? Co ak sa pacientka nechtiac zalubi, zamiluje do svojho lekara? Ako vnima namysleny, do seba zahladeny muz-lekar taku pacientku, beznu zenu? Je mi jasne ze sa s nou nebude nijak zaoberat, zvlast ak ide o obycajnu zenu. Alebo aj to sa stava a poznate pripady kedy to bolo predsa len obojstranne? Ake zeny si vyberaju lekari a aku sancu ma uplne obycajna zena u takeho chlapa? Len ma zaujimaju nazory na danu temu.
Lekar vs pacientka
Všetko je možné.
Väčšinou su ináč nastavení.
Možné je napr. Lekar sestrička,lebo spolu pracuju.
Lenže ho bude zrejme kontrolovať.
Lekar a verejne činny človek. Alebo študenská laska.
Lekár a pacient, to pochybujem. Malokedy.
Lekár to je iná kategoria.
Lekári berú prácu ako prácu. Podľa mňa nejaké city tam očakávať je zbytočné.
zalubenie nema s realnymi moznostami nic spolocneho, to by muselo byt obojstranne a mozno este ani vtedy by to na realitu nestacilo
ILily toto vobec nieje o odhadovaní mozností a dokazovani si niecoho. O com pises ty, to netusim. Zrejme si to pochopila nespravne.
Zalubit sa zena moze tak ci tak do nespravneho ako trebars do gaya, alebo knaza ci zenateho. Tak isto muz do nejakej zeny, ktoru nemoze mat. Prikladov sa da vymenovat nespocetne vela.
Lekar nieje nadclovek, je to tiez len chlap. Vacsina z nich aj dost hnusnym charakterom. Radsej nerozpisujem, ale cest vynimkam.
sak to, zakladatelka zrejme neodhadla svoje realne moznosti....to sa dost casto stava ludom, ktori si len chcu cosi dokazovat
uz aj to, ze o nom premysla v tomto zmyle bez toho, aby by jej on dal nejake ustretove naznaky v tomto smere vypoveda o jej nizsom sebavedomi, ktore si potrebuje doplnit aspon v ramci nejakej "sance"
Tema sa moze uzavriet. Je to definitivne potvrdene. Muz - lekar zasadne vzdy ma partnerku z jeho, podobnych a vyssich sfer.
Nebude sa zaoberat zenskou od pokladne v markete, napriklad, alebo nejakou umyvackou podlahy. Takze tak.
"S66X" ja nie som lekarka, nemam medicinu.. aspon teda nie uplnu... len dva roky pri nadstavbe..som psycholog.. a potom klinicky psycholog a potom mam specializaciu na neuropsychologiu.. teda nedavam lieky.. sledujem kognitivne funkcie na awake operativnych zakrokoch invazivnej mediciny... ale nie som lekarka ...
ale asi uplne obycajna nebudem.. no kto je? ty si obycajny? nemyslim si, ze si..
skusenostlekar tak predsa si nebola bezna "obycajna" pacientka o ktorej je tema, ale sama si lekar.
Len by ma zaujimalo na co hladaju milenky medzi obycajnymi zenami, ked nemaju cas ani na tie svoje vlastne ...
"S66X" ale ona sa nevyjadrila o tom ako vyzera, alebo cim je :D
Po pravde drviva vacsina z jeho znamych a kolegov maju za partnerky lekarky, pravnicky... ja som klinicky neuropsycholog.. ale v tom vidim hlavne vyhody z praktickeho hladiska...
treba si uvedomit, ze takyto clovek je velmi vela casu prec z domu a aj ked je doma musi studovat... stale, stale, stale.. ak chce ziskat napriklad nejake granty na projekt, tak musi publikovat, robit pedagogicku cinnost, stazovat, atestovat, cestovat po svete po konferenciach a zvysovat si stale kvalifikaciu...
navyse ak sa jedna o chirurga ako je ten moj tak ma obrovsku zodpovednost na svojich ramenach a niekedy operacie trvaju hodiny... preto to casto zasahuje aj do osobneho zivota...
je teda lepsie ked aj ich partnerka je vytazena.. jednak to chape, lebo zaziva nieco obdobne, ale aj sama je realizovana natolko, ze jej to v podstate vyhovuje..
dalsia vec co je pre mna vo vztahu velmi dolezita je to, ked ta druhy dokaze nieco naucit a inspirovat, posuva ta dalej, spolu rastiete... ked si ta vazi natolko, ze tvoj nazor je pre neho dolezity .. hlavne v momentoch kedy si nevie rady.. a toto by malo byt obojstranne aby jeden druheho obdivoval... ale hovorim... je take siroke spektrum povah, ludi, ze sa nic neda v tomto smere tvrdit exaktne a nazory su opravnene ambivalentne, ale urcite dokaze aj lekara zaujat "obycajna" zena.. napriklad zvaca ak maju milenky ... tak su to prave tieto zeny... a nie raz su do nich skutocne zamilovaní... ale uz sa vzdalujeme od temy... neviem do akej miery je dopytujuca sa citovo zaangazovana... ale vzdy je nejake riesenie... hlavne sa neupinat na vzdusne zamky.. myslim, ze kazdy sudny clovek vyciti ak je "chcemia" ak nie je treba ist dalej, ak je... treba ist s kozou na trh a ...cas ukaze... no treba byt objektivny, kriticky a emocne stabilny... aby sme vedeli sami posudit co je fakt a co fabulacia...
toto je vec, nad ktorou som sa v živote nezamýšľala a ani nevidím dôvod prečo by som sa mala.