Zdravim. Ako podla vas lekari beru svoje pacientky? Co ak sa pacientka nechtiac zalubi, zamiluje do svojho lekara? Ako vnima namysleny, do seba zahladeny muz-lekar taku pacientku, beznu zenu? Je mi jasne ze sa s nou nebude nijak zaoberat, zvlast ak ide o obycajnu zenu. Alebo aj to sa stava a poznate pripady kedy to bolo predsa len obojstranne? Ake zeny si vyberaju lekari a aku sancu ma uplne obycajna zena u takeho chlapa? Len ma zaujimaju nazory na danu temu.
Lekar vs pacientka
Dobré nakladačky dostali lekári., v týchto hodnoteniach.
Šak sú internety tak sa dohovoria.
Fakt, sestričky su moc snažive ktorá je pri robote lepšia, tak mu zrušia často zaujem o pacientku, zaňho vyriešia.
Ale o chorú pacientku iste nebude mať väčšinou zaujem.
Potrebuje mat pre svoje deti, zdravu.Zachovať zdravý rod..
Malokedy má pacientku.
Stále rozmýšla o chorobach, aj v posteli.,aj povinnostiach.
Nerozumiem prečo sa tam dievčata ako sestričky na pracu s pacientkami hrnu, je to naročné, vyčerpavajúce.
Je to náročné povolanie.
Tak ja Vam teraz poviem moju skusenost. Moj muz, teda uz ex je lekar. Boli sme spolu 17 rokov od cias VS. Studovali sme spolu, ale ja som mala ine zameranie, cize som bola aj v inej budove ako on. Taktiez aj neskor sme kazdí pracovali na inom mieste. Za ten cas som mu zistila 13 mileniek, dlhodobych .. nehovorim o bokovkach, ktore boli na jednu noc. Ked som sa rozhodla, ze tento vztah musim ukoncit rozrozpravalo sa omnoho viac ludi. Za tie roky mal neustale milenky a to z radov sestier, doktoriek, farmaceuticiek, pacientiek aj obycajnych zien ako to tu nazyvate. Cize je to o povahe cloveka, jeho charaktere, sexualnom apetite a v prinicpe ak ide o milenku je jedno z akej oblasti pochadza.. Ide o to aby splnila jeho "poziadavky"...
nedalo mi nenapsat moju skusenost s jednou pani Mudr.
cca 40 rocna, vysoka, dlhonoha....2x rozvedena s troma deckami ... riadna k*urva, nymfomanka a alkoholicka
mala ordinaciu v nemenovanej dedine, kusok od Ba kde zacala v lesnej oblasti stavat...asi 7 chalanov robotnikov ju tam pravidelne pretahovalo ked po veceroch robila rozne ,akcie, ....proste bola posadnuta sexom a nemala ziadne zabrany
s jednym mladym to tahala 3 roky, tajne, pretoze zila v tej dobe s istym poslancom...toho chalana za to financovala
bola to dama na urovni, aspon to tak hrala no v skutocnosti by o nu bycikel normalny clovek neoprel
Ked ste zalubení, tak si zobertte zo sebou kamarata/ku ako zastierací manever,
Ale ked už ste spolu tak sa dohodnete aj mimo, ordinácie
Priatelky/lov len v tom prípade ,že nemáte manželky/manželov.
Vždy budete pod drobnohladom.S tým musíte počítať.
Ine odbory-to znamena iné povolania ako dr. aj tam.
Ked ste zalubení, tak si zobertte zo sebou kamarata/ku ako zastierací manever,
Ale ked už ste spolu tak sa dohodnete aj mimo, ordinácie
Priatelky/lov len v tom prípade ,že nemáte manželky/manželov.
Vždy budete pod drobnohladom.S tým musíte počítať.
Ine odbory-to znamena iné povolania ako dr. aj tam.
To sa týka aj kategorii lekariek.
Ludia ako lekari mavaju manzelstva a vztahy skor z rozumu ako z lasky. Netvrdim ze kazdy z nich. Ako tu niekto pisal, mavaju milenky do ktorych su skutocne zamilovani. Vztah (milenecky) lekar a pacientka je bezny ak sa nejedna o terapeuta. Moznosti su neobmedzene.
Milý skusenost lekar,.Vy ste voľný a pekný?
Čim viac sa budete hrabať v študijných materialoch a lietať, tým viac budete odklonený od tej prirodzenosti a intuicii, pozriem a napadne ma riešenie.
Niekedy jednoduchšie.Zrejme ste mladý.
Ked sa pacientka zaľubi do lekára, netreba mu to hovoriť, lebo Vas presunie.Už ten pocit, že može byť problém a nemusí.
Doporučujem zatlkať.
Ale lepšie je keď ma taku čo je viac doma, aby sa stretli a zažili intimitu.Potom nemusí hľadať inde.A musi byť v dnešných časoch pekná.Reprezentovať.
Keď budu rozlietaní, Tak o deti sa stará stará mama, to znamena že ako liečia a vedia niečo, keď si nevychovali deti?
Rozne otazky vyvstanú z takejto témy.Ale to je aj v iných odboroch.
Pýtaju zdravotníci vyššie platy- apriori im už nikto neverí.
Prečo ste na fore-tym padom vam jednoduchí ľudia naložia.
Všeobecne je treba ich obdivovať,v styku s nimi t. zn.bude ich to tešit a budu mať viac energie.
Zrejme nikdy nebudete pochopený, Staranie sa o ludí prebieha bezne doma u všetkých.
Niektorí pacienti sa chcú porozpravať a toim pomože.
Večna dilema.
Všeobecne nemá zmysel hľadať v tejto kategorii.
Úžasní sme všetci.
Milý skusenost lekar,.Vy ste voľný a pekný?
Čim viac sa budete hrabať v študijných materialoch a lietať, tým viac budete odklonený od tej prirodzenosti a intuicii, pozriem a napadne ma riešenie.
Niekedy jednoduchšie.Zrejme ste mladý.
Ked sa pacientka zaľubi do lekára, netreba mu to hovoriť, lebo Vas presunie.Už ten pocit, že može byť problém a nemusí.
Doporučujem zatlkať.
Ale lepšie je keď ma taku čo je viac doma, aby sa stretli a zažili intimitu.Potom nemusí hľadať inde.A musi byť v dnešných časoch pekná.Reprezentovať.
Keď budu rozlietaní, Tak o deti sa stará stará mama, to znamena že ako liečia a vedia niečo, keď si nevychovali deti?
Rozne otazky vyvstanú z takejto témy.Ale to je aj v iných odboroch.
Pýtaju zdravotníci vyššie platy- apriori im už nikto neverí.
Prečo ste na fore-tym padom vam jednoduchí ľudia naložia.
Všeobecne je treba ich obdivovať,v styku s nimi t. zn.bude ich to tešit a budu mať viac energie.
Zrejme nikdy nebudete pochopený, Staranie sa o ludí prebieha bezne doma u všetkých.
Niektorí pacienti sa chcú porozpravať a toim pomože.
Večna dilema.
Všeobecne nemá zmysel hľadať v tejto kategorii.
Úžasní sme všetci.
.Važení uvedomte si, že zakladatel temy nemusí sa chcieť zaľúbiť.
To neznamená že ma menšie sebavedomie, len ho to zaujma.
Sestričky vačšinou kontroluju lekárov.Privlastňuju si ho.
Na dedine kde každý každeho pozná od malička je to možné.
Ale je to vyšia kategoria a nemajú čas.
Ja osobne by som také neriešil.
Ak manželka nie je v tom odbore, sa musí vyrovnať s tým, že denno denne prichadza do kontaktu s ľudmi.
A potom robia také manevre-aby si niekto niečo v okolí nepomyslel na takúto temu.
Najlepšie by bolo keby sa neženili a nevydávali.
Mali by volne ruky pre pracu(:
Nezaoberať sa tým, je to zbytočné. Niektorí su fakt pekní.