moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

alissia

ale nie,vazne..zaujma ma starsne vas nazor, ci som ja mimo slahnuta, a prehanam, alebo nie jasne,ze to neovplyvni ,ako sa ja citim ale aj tak, som zvedava, ci by ste to vy zvladli a ci je to ok podla vas

neviem111111

ja si myslim, ze je uplne jedno, co si myslime my a co je pre nas vo vztahu normalne alebo nenormalne. dolezite je, ze TEBE to normalne nepripada a TY v tom vztahu nie si stastna.

alissia

povedzte mi urpimne...
myslite si,ze to ja prehanam ?ze ho chcem mat furt pri sebe?alebo je to normalne,c opocitujem,ten akutny nedostatok-jeho- myslim ? ci som ja chora na nerv ?
Citili by ste sa tak aj vy?
bo ja uz nvm ci to ja prehanam,ci o co ide. Lebo on tvrdi,ze to neni take hrozne, lebo ze vsak skypujeme,volame, piseme, a ze chodi domov, ze tam neni na pol roka vystreleny jak na mesiaci, ze laska a vztah trvacny musi nieco vydrzat, myslite si to aj vy?ze to jeho zlahcovanie,pripadne nehovorenie o tejto teme vobec, (je to tabu),tak simyslite, ze je to OK?
aj on zadrel mne, ze vsak ench aj ja idem zo skoly na nejaku polrocnu staz, ze on by mi v zivote nebranil keby som chcela ist dade het. Tak ja neviem us ako..toto je cele NANIC
ale ja by som mu to neurobila,ani nasim,ze by som odisla na pol roka,ako ma on nabada,nikdy,

neviem111111

"ked on sa sem nechce vratit,nech si najde nejaku moslimku tam,kde je a mne nech da teda pokoj, nech si nejak mozem zariadit zivot bez neho,je to ptm od neho vypocitave a sebecke"
preco mu davas do ruk moc rozhodovat o tvojom zivote? ze teda nech ti da pokoj a nech on hento a tamto. ved to urob ty! je to tvoj zivot tak si ho zariad tak, aby si v nom bola stastna.

Mesačný princ

Daj mu ultimátum alebo sa sním rozíď. Nech sa vracia do Košíc a nie na Záhorie. Nie si predsa nesvojprávna či?

alissia

mesačný princ a myslis,ze som uz nanho takto nesla?povedala som, niekolkokrat, a on je ticho, nepovie mi ani ň a odide zas, ale vrati sa..ale neviem tak zit, ved som ako zufalec total

Mesačný princ

alissia - povedz mu presne to, čo si teraz napísala sem.

Takto na neho môžeš čakať celý život.

Nech sa rozhodne či chce vzťah, alebo úplne iný život niekde v tisícky kilometrov vzdialenej krajine.

alissia

mesacny princ tak potom nech sem ale viac nechodi na svk,a nebalamuti ma, nech si tam zostane,ked chce, nebudem mu branit, ale nech to jasne povie a rozhodne sa, nie tooto...
misicka problem neni v nedovere v neho,ja mu praveze neochvejne verim, ze ma nepodvadza, ale ako hovori mesacny princ, tak je to proste paaz, ked on sa sem nechce vratit,nech si najde nejaku moslimku tam,kde je a mne nech da teda pokoj, nech si nejak mozem zariadit zivot bez neho,je to ptm od neho vypocitave a sebecke

Mesačný princ

Bol by idiot ak by sa vracal z Kataru na Slovensko:D Aj ja by som bol nervózny, keby mám život tam a prídem na SK a každý na mňa zazerá...úplne iná mentalita ľudí. Ja mu fandím, nech tam zostane, bude mu tam lepšie

www.etrend.sk