zistenie AIDS

Príspevok v téme: zistenie AIDS
lydka14

Ahojte, mám veľký problém. Kamarátka sa po 6 rokoch rozišla s priateľom a nevedela sa doť dokopy asi pol roka. Dá sa povedať že som ju prinútila ísť so mnou do klubu sa odreagovať. Bavili sme sa celkom dobre, kým ju tam nezačal baliť jeden muž (extrémne príťažlivý, dávno som takého nevidela). Niečo sa v nej zlomilo a po zopár hodinách s ním odišla v aute domov. Aj keď je to najslušnejší človek na svete, proste sa s ním vyspala. Prosím nesúdte ju za to čo spravila, proste sa potrebovala odreagovať, a zvrhlo sa to trošku. No a asi už viete kam to smeruje. Dostala od neho HIV. Úplne sa z toho zrútila, začal brať lieky a chodiť k psychológovi. Ja cítim že je to kvôli mne, a srašne ma to bolí. Tiež som začala brať antidepresíva, prosím čo mám robiť aby som sa dala dokopy.

Mesačný princ

Noelinka - každá choroba je vyliečiteľná a ľudia už dávno vymysleli lieky na vyliečenie týchto chorôb. len ich jednoducho nepustia. presne tak isto, ako nepustia info o tom, že našli mimozemšťanov :) (alebo pustia a považuje sa to za žart)

Mesačný princ

Lollka - na všetko majú lieky, len ich ľuďom jednoducho nedajú.

Myslíš, že nejestvuje liek na rakovinu či HIV?
Jasné, že existujú takéto veci, lenže ich do obehu nedajú.

Zdravotníctvo by úplne asi zaniklo, farmaceutický priemysel by nejestvoval a planéta je aj tak preľudnená. Vieš si predstaviť, že by boli všetci zdraví???

Lollka

Je to krute co sa kamoske stalo, iste, mala aspon pouzivat ochranu ked uz isla s niekym cudzim ale bola zufala a na dne, nebola promiskuitna len raz urobila chybu a doplatila na to. Mala proste smolu. Ty si to nevycitaj, nie je to tvoja chyba. Dnes uz vyvijaju liek ktory uplne zlikviduje hiv v tele, co som citala tak uz maju nieco hotove len to musia este par rokov testovat. S dnesnymi liekmi uz hiv nie je smrtelne ale chronicke ochorenie, hoci je pravda ze niektori na to aj zomru ale to su taki co neberu lieky a/alebo beru drogy. Tvoja kamoska s tym moze zit plnohodnotny zivot az kym neuvedu lieky ktore to uplne vyliecia na trh.

00000

Tak anonymne to robiť nebudem proste si dám urobiť a je človek ak si neni istý niečim a chce vedieť na čom je prečo by sa mal za to hanbiť nie je jediný a ani posledný. Vďaka za radu a vždy má HIV prejav hepatitídy alebo chrípku?

James

Chapem ze v stave nadrzanosti sa neda niekedy kontrolovat alw tak si pokazit zivot je neodpustitelne!jejednoducho kondom a hotovo.predsa zijeme len raz