Ja som strasne sklamana z nasho zdravotnictva. Nevladala som uniest vodu v ruke a sestra po mne zjapala co simulujem, zobudili ma prvy den po prevoze za 2 hodiny, co som mala to silne busenie, vedla mna zjapala alkholicka a zacala mi neskor strhavat infuziu, z dalsej izby schozofrenicka. je toto ok ?????????? Bola som po traume, kedy mi od bolesti zacalo pracovat telo na nudzovy rezim a takto ma s prepacenim doondili. Hanba. Ja sa obavam uz nemocnic. Co sa stalo napr. mojej mamine. Zacala ju pobolievat chrbtica, ze tam citi elektriku. Isla na neurologiu a pani doktorka ju obrala o 200 eur za injekcie a ze to prejde. To bolo v novembri, ziadna magneticka rezonancia nic. V marci ju operovali s tym, ze ju delilo par minut od konca. Miecha bola skoro uplne utlacena, prechodna na minimum. Keby sa to vyriesilo v novembri mama je dodnes v poriadku. Po operacii ochrnula na obe ruke. Primarka jej povedala, ze ich nikdy nezdvihne a moze sa rozlucit s pohyblivostou. Mama bola v Kovacovej a dnes hybe rukami a aj ich dvihne. Ma silne bolesti, ale je to dric. Vdaka nej som aj ja teraz vybojovala svoj boj. Ked prisla znova do Ba, bola sa tej primarke ukazat a ta len neveriacky krutila hlavou. Za mamou boli aj nejake spol., aby podala podnet na urad pre zdravotnu starostlivost, ze ju budu zastupovat. Clovek je uz niekedy tak unaveny, ze na to ani nema sil. Tak si my zijeme uz len to, co sa da a mnoho krat sme stastni, aj ked sme presli uz mnohymi bolavymi udalostami. Ked mama este nemohla dvihat ruky v Kovacovej a nemohla si umyt vlasy, sestra na nu zjapala nech nesimuluje a srala s prepacenim na nu. Mama len so slzami v ociach povedala, verte mi, ze radsej by som si ju umyla sama. JA ZASNEM NAD UROVNOU NIEKTROYCH NASICH SESTRIER A LEKAROV. TO NIE JE POVOLANIE ALE POSLANIE. JE MI Z TOHO ZLE.