Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Život po vysadeni antidepresiv..

Príspevok v téme: Život po vysadeni antidepresiv..
Moon_000

Ahojte, chcela by som poradit co sa tyka antidepresiv, vy co mate skusenosti s vysadenim, ako zvladate stres, kazdodenny zivot po liekoch.
Brala som dlhe roky rozne typy liekov (vsetky druhy benzodiazepinov, ssri, snri). Beriem momentalne len nizke davky a co chvila budem na 0. Neviem si predstavit zivot bez liekov, nemam sice depresie alebo uzkosti na kt.som sa liecila no taky nezaujem o cokolvek pocitujem aj teraz. Lieky mi dost uz skodili, preto po dohovore s psychiatrom vysadzujeme postupne, abstinencne priznaky uz vymyzli, citim sa cista.
Ale obavam sa co bude, ked nebudem brat NIC..
Ci nepridu naspat uzkosti popripade aj depresie. Neviem sa prinutit zatial do aktivit kt.som bez liekov dokazala bezproblemov vykonavat...

Vy co mate s podobnou situaciou uz skusenosti, budem rada ked mi napisete ako ste to zvladali.

Dakujem

Jaja15

Dopredu sa toho neboj...Ak príde úzkosť nasadíš si MagneB6, B-komplex a čajíky ako medovka....A ak by si bola naozaj v stave že to nezvládaš, tak psychiater ti dá naspäť tú minimálnu dávku.....Ale väčšina ľudí to zvláda super. Už teraz čo berieš tú minimálnu dávku AD, tak to berieš lebo organimus je na to naučený, ale vplyv na úzkosť to má tiež minimálny....Neboj sa toho dopredu, a náhodou takýto problém nastane, dá sa to riešiť - najskôr treba skúsiť bez AD - medovka, MagneB6 a vždy je možnosť vrátiť sa k tej minimálne dávke AD....Už teraz skús cvičiť jogu, prechádzky v prírode, meditačná hudba - všetko čo skľudnuje organizmus....Dobré sú aj 3Omega mastné kyseliny...

Slniecko333

Ako dlho už užívaš ad? Ja som sa po pracovnom kolapse dostala na psychiatriu. Mala som vysoký tlak a tep. Potrebovala som kľud - nie navyšovanie liekov. Namiesto toho má predavkovali liekmi a dostala som serotoninovy syndróm. Hrozne stavy. Predtým som fungovala len na jednom. Tiež ten jeden užívam už dlhodobo. Teraz keď ma stabilizujú, náprava to moja doktorka sa o to pokúsim. Tiež by som rada vedela či to je možné.

divocina1

ja si uz ani neviem predstavit svoj zivot bez adciek :-( citim sa ako uplne iny clovek ked ich beriem ked ich vysadim pride uzkost strach a vsetko negativne...