Mam 160cm a 80kg najviac ma trapi brucho je to strasne do nicoho sa nevmestim vo vsetkom vyzeram hrozne ked aj ai poviem idem chudnut vydrzim tyzden nikdy som este takato pribrabata nebola pri tom aj chodim na turistiku hodinku a nic neviem sa ovladat v jedle a mam z toho depresiu ako vyzeram a je mi z toho na nic iba som v kolotoci prosim ako mam ziskat pevnu volu?
Som z toho nestastna
Ale ak sa na ture vlecies jak slimak neschudnes. Skus 2 hodiny denne stredne rychlej chodze..niekam sa vyber sviznym krokom, mne to pomaha udrzat vytrvalost, zostihli a vyrysuje nohy+spalujes tuky..samozrejme STOP muke,cukru,ziadne vyprazane jedla..na nete si najdi nejake fitspiration stranky a cvicit mozes aj doma..vela tekutin a zarad 1-2 dnovy post raz v tyzdni na nastartovanie..nalad sa na chudnutie a zhnus si vsetko to tucne mastne co ti skodi a nabehni na iny rezim a tes sa ze ta caka krasna postava a budes si moct obliect cokolvek aj odvaznejsie veci ktore si doteraz na sebe nemala atd. za namahu to stoji
Na chudnutie je Psylium z lekárne. Je to indická vláknina, ktorá prečisťuje čreva. Dalej šumivé tablety Acidofit.
Maju tam aj Lecithin.
Vsetky kočky ktore mate skusenosti s liposukciou....pište.Prosim potrebujem co najviac info.Velka vdaka za kazdu radu :-*
LUCIIA25 ahoj?mohla by si mi prosim ta poradit?kde si bola na liposukciu? Ja o tom tiez rozmyslam.Chcela by som zo zadku,stehien a lytok ubrat,skor vymodelovat.Si spokojna nevidno ti tie vpichy?
Ja som toez nad tym rozmyslala ale co som citala forum raj to dost boli preco to nerobia pod anestezou?
Nnajhorsie je ze nic neoblecies a vyzeras ako tulen ja by som chcela mat vahu aspon 65kg ale ked ti chuti jest to chudy clovek nepochopi ono to nieje sranda mat nadvahu ako si niekto mysli
ahoj moja. Chcem ti povedat ze ta totalne chapem . Ja som mala 85 kil pri tvojej vyske a hroznu postavu . Tiez som cvicila ,nejedla sladke, vsade som chodila peso a s vahou to ani nehlo. Jedneho dna som sa uz na seba fakt nemohla pozerat a normalne som sa objednala na liposukciu.Bola som uz velmi zufala a vyskusala som asi vsetko no s postavou to vobec nic nerobilo.A poviem ti ze po zakroku ako som sa zbadala nemohla som uverit ze som to ja a lutovala som ze som nato neisla skor. Dnes su tomu uz dva roky a udrzujem sa konecne mam normalnu postavu . Sice je to drahy zakrok ale ak ma nejaka zena peniazky rozhodne to stoji zato. Po liposukcii je aj vyhoda to ze sa zredukuje mnozstvo tukovych buniek . Samozrejme treba si davat pozor na stravu potom ale clovek je uplne inak motivovany ked vidi tie uzasne vysledky... Ja sa dnes citim ako nova zena...
ja nejem chlieb, pečivo ani nič z múky ani sladké ani mastné či vyprážané ani žiadne mäso a aj tak nechudnem!!!
pecivo nie je klucove zakazdym ;ň