Mam 160cm a 80kg najviac ma trapi brucho je to strasne do nicoho sa nevmestim vo vsetkom vyzeram hrozne ked aj ai poviem idem chudnut vydrzim tyzden nikdy som este takato pribrabata nebola pri tom aj chodim na turistiku hodinku a nic neviem sa ovladat v jedle a mam z toho depresiu ako vyzeram a je mi z toho na nic iba som v kolotoci prosim ako mam ziskat pevnu volu?
Som z toho nestastna
Ahoj, tak ja by som ti poradila takto
Pecivo uplne nevynechavaj len ho obmedz
Skusk to takto:
R: ovsena kasa - 3-4 PL ov.vlociek povar do zhustnutia v 150ml-200ml vode/mlieku pridaj napr pol jablka/bananu/ hrst cucoriedok a podobne
D: 1ks ovocia,1jogurt, alebo zel.salat pridaj k tomu hrst orechov, smoothie,
O: klasika len napr ak jedavas knedle nedaj si 4 ale daj si 2, nedaj si 4 kopky ryze ale 3, obedy moc nemen len skus pridat viac zeleniny
Ol.: ako desiata
V: tuniak + 1ks peciva+salat, prazenica z 2 vajec +1ks pecivo+salat.. a ppdobne
Neboj sa ono to pojde dole len musis si najst cestu k zdravsiemu stylu stravovania. Obmedz sladkosti a sladke vody, a jedz s radostou..hlavne to neber ako "dietu" a ani nezacinaj s nejakou dietou..je to to najhorsie co mozes spravit..! Ak chces nejake rady kludne mi napis.
Mimi2222 - to si kde videla ísť na turistiku na hodinku? :O
Ja ti poradím. Na začiatok prestaň jesť pečivo. Akékoľvek. Môžeš všetko robiť tak, ako doteraz. nemusíš sa ani viac hýbať len nejedz rohlíky, chlieb alebo obložené chlebíčky, hot dog, sucháre ani nič celozrnné.
Neboj, ono to pôjde.