Chceme aby nasa matka skapala

Príspevok v téme: Chceme aby nasa matka skapala
Zenabezmena

Moja matka mi nici zivot uz 30 rokov. Ked som bola mala opustila ma, otca nepoznam. Odkedy sa pamatam, kedykolvek k nam prisla na ´navstevu´, psychicky ma tyrala, vulgarne nadavala, tak isto svojim rodicom, ktorych pripravila o zdravie a uz neziju. Nepoznam od nej mileho slova, ani pohladenie za cely zivot ani jedinykrat. Moj brat s nou stale zije, nadava mu do neschopnych k...ov, tyra ho psychicky, kradne mu peniaze, nosi mu oblecenie, predava jeho veci, ako kedysi robila mne. Na mna ineho slova nema iba ze som p...a, pije, chodi po nociach za chlapmi, robi hanbu odkedy si pamatam a kazdemu rozprava, ako sme jej znicili zivot, lebo sme sa narodili, pritom sa o nas nestarala, o brata sa viac staral jeho otec a o mna stari rodicia. S bratom si zelame aby uz skapala, brat nastastie konci skolu a stahuje sa od nej, inak sa doma ani casto nedrzuje. Jeho vlastny otec tiez dlhodobo pije, socialka a policia s tym dodnes nic neurobili, dokonca ani ked rozbijali okna a dopichali sa s nozom, ani ked brata vyhodili na ulicu. Poradte mi prosim ako sa v tomto state da takychto osob zbavit, ako legalne bud aby ich zatvorili do blazninca, alebo niekam do basy? Alebo ich otravit? Toto je uz zufalstvo. Oni su schopni najst aj mojho brata ked sa teraz osamostatni, pripadne budu chodit za mnou a nicit mi zivot. Poradte, som v koncoch. Uz teraz ma brat psychicke problemy, navaly agresivity, ja som si roky rezala do tela, mam problem otehotniet, lebo mam vnutorny odpor vsetkemu co sa toci okolo slova matka. Ta suk* nam znicila zivoty, poradte mi ako sa jej konecne zbavime.

Ipsik

Ja mám niekedy pocit, že u nás doma je to presne naopak. Však toto sú už originál väzenské podmienky. Musím od nej nejako utiecť, asi sa hodím na liečenie aspoň na tri mesiace, tam budem mať isto väčšiu zábavu ako tu doma. Poviem im rovno, že mi je.e na gebuľu a že chcem skomponovať prelúdium v D-mole:-)

Zenabezmena

Messje - A toto co mi napisala? - Nič netušíš o ľuďoch, kt. Ti tu radia. Mohli prejsť väčšími traumami ako Ty, môžu mať vážne, či smrteľné ochorenie,... Snažia sa Ti však pomôcť. Toto maj na pamäti!

Kde ja som tu koho urazila neviem? Nepamatam si, ze by som odmietla niekoho radu a zhadzovala ju? Tak naco sa so mnou bavi takymto ´tonom´? Ide ma poucovat o kom ja co tusim a netusim, pritom som nic zle nikde nikomu nenapisala. Nechapem. Ale nechaj to tak, ja uz som sa tu dozvedela co mi bolo treba. Pre mna je teraz prvorady a dolezity moj brat. Vidim, ze si to pochopila.

Zenabezmena

Kycera, ako ty vies, za ja potrebujem odbornu pomoc? Dala som to precitat dvom ludom a kazdy z nich nezavisle vyslovili svoj nazor, ze pises velmi zvlastne, az arogantne. Neprispievaj uz do tejto temy, vidim, ze sa ta dotklo, ako som prehliadla tvoj zamer.

L93 - dakujem velmi pekne, konecne niekto kto mi naozaj poradil

Kycera

Messje,
neospravedlňuj sa, nemáš za čo! Kašli na to a neopravuj to! Je to len prezývka. : )
Mimochodom, poradila som jej a dala link, kde jej so všetkým pomôžu a poradia kompetetní ľudia.
A nikde nenapísala, že matke má odpustiť teraz.
Problém je ten, že ona sama potrebuje odbornú pomoc.

Messje

Zenabezmena
Chapem,ze je v tebe hnev,ale neber od ludi utok na tvoju osobu.Snazia sa poradit.Kycera nikde na teba neuticila
Kycer,Tym,ze mame odpusti,tym brativi nepomoze.Ona potrebuje zachranit brata,zastavit matku pachat este vacsie zlo.To vsetko sa na tom chlapcovi odzrkadli neskor.Odpustit matke moze az ked bude mat od nej pokoj.Nie ked bude stale pocuvat a vidiet,ako sa bratovi ublozuje ci uz fyzicky,alebo psychicky.
Matku treba zastavit.Az potom pride pokoj na dusi.

L93

Uff... existuje aj súdom nariadená psychiatrická liečba, no naozaj neviem, ako treba v tomto prípade postupovať. V každom prípade tie listy by mohol vidieť nejaký psychiater - nebolo by odveci povedať o tom psychiatrovi, len ako sa k nemu dostať... jedine ak by si sa ty dostala k psychiatrovi (obvodnému lekárovi sa dá povedať, že máš nejaké problémy - napr. s nespavosťou a on by ti už mohol dať odporúčanie k psychiatrovi - možno k nejakým psychiatrom sa dá dostať a bez odporúčania, neviem...). Myslím, že za pokus by to stálo. Potom by si už psychiatrovi povedala, o čo sa jedná a že si nevieš dať rady... viem, že súdom nariadená liečba sa dá na 100% zrealizovať - v prípade, ak je jedinec nebezpečný pre okolie. Prajem ti veľa síl.