Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Takí hňupovia a po ich boku také....

Príspevok v téme: Takí hňupovia a po ich boku také....
nechapem000

Neviem ci aj vy vo svojom zivote ste si vsimli ale ja hej ze moji byvali spoluziaci alebo kolegovia niektori, clovek by povedal ze tutkovia, hnupkovia a debilkovia vyzorom maju za frajerky ci manzelky velmi pekne zeny, take modelkovske typy vyzorom. Proste najvacsie krasavice aj ked povahou pi*e chach :D
Popisem, nevravim ze vsetci ale velka cast si take nasla. On vyzorom ťuťmák, proste kuknete a vidite ze taky debilko vyzera.
Preco je to tak?

TonyS

súhlasím s nickom zxc
bude to asi tým, oni kedže sú výzorom a pravdepodobne aj povahou utiahnuté povahy nechávajú sebou manipulovať takými to pič*mi alias ako ste ich nazvali krásky dokonalé. Tiež som si to všimol že ona sa nesie ako gazela a on ako poskok jej.

zxc

Vysvetlenie je lahke a jednoduche
Take umele sexi kocice su manipulantky a kedze ti hnupovia su cely paf z nich ze aku kocku zbalili splnia im vsetko co im vidia na ociach a tak s nimi manipuluju a manipuluju a ti tutkovia ani o tom nevedia ze z tej pavuciny niet cesty von.
Su to manipulantky a oni pre ne lahka korist

Ipsik

Nuž, je otázne, že z akej odbornej literatúry si si naštudoval typológiu tváre, že pozrieš a vieš, že proste hňup:-) Možno to má nejakú logiku, možno ich zaujal trebárs pekný hlas alebo sexy chrbát. Chúťky sú rôzne. Možno sú s nimi preto, lebo si myslia, na tom človeku ma totálne nič nezaujalo, tak dajme tomu čas, hoci aj niekoľko rokov, aby som prišla na to, že čo ma zaujme. A po 20-tich rokoch už len počuť od susedov: na čo som sa ja vlastne s tebou dala dokopy? S takým hňupom a pre.prostým primitívom! Alebo si povie: aj navariť vie, aj napestuje ovocie, zeleninu, aj vie poradiť pri nakupovaní a ani v tých ženských šatách nevyzerá vážne zle s červeným rúžom na perách:-D

lLily

prezervativ: tak to by som chcela vidiet tie devy, ktora na to skocili, zrejme take jednoduchsie

ja pouzivam podobnu techniku, ked sa chcem niekoho zbavit

Kycera

Len aby o tú "hlavičku" neprišiel. Ak by začal baliť mňa takýmto štýlom, asi by som mu jednu vrazila! : D

Kycera

Mesačný princ,
akosi veľa žien sa v poslednom čase okolo Teba moce... : D A nedajú a nedajú pokoj... : D Ten nápad s tou poštárkou nie je od veci, len jej nezabudni nahlásiť svoju novú adresu - Čerešňová! : Dk