Takí hňupovia a po ich boku také....

Príspevok v téme: Takí hňupovia a po ich boku také....
nechapem000

Neviem ci aj vy vo svojom zivote ste si vsimli ale ja hej ze moji byvali spoluziaci alebo kolegovia niektori, clovek by povedal ze tutkovia, hnupkovia a debilkovia vyzorom maju za frajerky ci manzelky velmi pekne zeny, take modelkovske typy vyzorom. Proste najvacsie krasavice aj ked povahou pi*e chach :D
Popisem, nevravim ze vsetci ale velka cast si take nasla. On vyzorom ťuťmák, proste kuknete a vidite ze taky debilko vyzera.
Preco je to tak?

x-woman

no vidíš, tak naber odvahu a žačni s ňou flirtovať a baliť ju, snáď budeš mať úspech len si zisti či nemá rodinu aby si sa nestrápnil a smelo dotoho. Možno je to tvoja životná šanca tak ju nepremárni!
PS: daj vedieť ako si dopadol :-)

Mesačný princ

x-woman - tak vieš, mne je dobre doma pri mame, ktorá ma živí a ja nemusím nič robiť. Ale máme fešnú poštárku, len ju musím osloviť, to možno zvládnem :D

x-woman

a kde si ťa má nejaka nabaliť? Kde? Veď ani nepracuješ ani nešportuješ ani nikam nechodíš. Si izolovaný a sám. Myslíš že ti nejaká zaklope na dvere? Začni pracovať konečne ak ti v tom žiadný zdrav. problém nebráni a možno ťa zbalí nejaká kolegyňa ak to zase nebude vypočítavá mrcha že? Alebo sa zapíš na nejaký kurz len už niečo rob lebo vieš sa tu len vyplakávať ako nejaký zasnený rojko.

x-woman

mesačný princ veď ty nechceš žiadnu, ty sa len vieš sťažovať aké sú všetký ženy vypočítavé mrchy a sťažuješ sa a sťažuješ a zostaneš navždy sám lebo žiadna ti nieje dosť dobrá... ale veď ty ani nič nerobíš preto aby si si nejakú nabalil.... nič..

Mesačný princ

nechapem000 - keby si bol žena a napíšeš niečo podobné, tak by som ťa nechcel, ani keby mi zaplatili!

lLily

ja uz videla mnozsto vseliakych parov a i ja sama bola zalubena do mnozstva vseliakych individui, ktore sa mi za normalnych okolnosti nikdy nepacili, no i tak by som v tvojom priapde ostala skor pri tom, ze krasky ti robia vrasky a od toho sa to cele aj odvija - na to sustredis sovju pozornost a asi sa ti s tym takym sposobom lahsie vysporiadava, ze taka kraska, co ti spravila (ci mohla by) vrasku hnije pri takom debilkovi, ktory tebe ani po clenky nesiaha

nie je tak?

nechapem000

niesom zakomplexovany, praveze sa o seba staram, sportujem, zdravo sa stravujem aj dobre vyzeram a baby maju o mna zaujem ale ja nechcem take prave krasky lebo tie casto robia vrasky :-D
Nie ale vazne, toto vidim ze doslova chmulo, skaredy, tucny, plesaty alebo s kutmi, xchicht ako debilos, proste skaredy v tvari, pivne brucho alebo naopak chudy jak steblo, silne dioptrie, z fotky to vidiet alebo aj v reali ze take utiahnute zakomplexovane to je a vedla neho doslova modelka dlhovlasa blondina ci s havranimi vlasmi, prsnata alebo aj nie, vysoka, stihla, xchicht ako modelka a s hentym sa da dokopy. Kolko takych aj byvalych spoluziaciek ze krasky a takeho si najdu ale co som si vsimol casto ti muzi niesu svorc ale maju nejaky dobry flek castokrat cez ockova konexie vybaveny tak asi zato tie krasky sa na nich tak lepia. Bez penazi by sa okolo nich neovijali ale s peniazmi idu do postele aj s hnupom.
Ludia vsak ked mi neverite.. ja by som tu aj fotky dal tych parov lebo mam ich na fb ale nemozem zase taka svina nebudem ze tu davat fotky z fb najakych ludi toto zas nie. To by som bol hajzel ale keby ste ich videli tie pary verili by ste mi. Urcite aj vy take pary mate ze skaredy muz a kraska. A zase fesaci si najdu sedu mysku obycajnu.

lLily

ak chce teda nechapem000 krasku ci skratu, tak by to mohol aplikovat aj do svojho zivota a ma po probleme

nabuduce mozno zalozi temu pod nickom uzchapem000
to uz bude s nejakou kraskou asi zenaty a ona ho bude kupodivu podvadzat s krasavcom

navysvetlenie

Je to tak lebo debilko vyzorom si potrebuje zdvihnut sebavedomie a zaroven protiklady sa vraj pritahuju
krasavec si najde sedu mysku
krasavica debilka vyzorom