Neviem ci aj vy vo svojom zivote ste si vsimli ale ja hej ze moji byvali spoluziaci alebo kolegovia niektori, clovek by povedal ze tutkovia, hnupkovia a debilkovia vyzorom maju za frajerky ci manzelky velmi pekne zeny, take modelkovske typy vyzorom. Proste najvacsie krasavice aj ked povahou pi*e chach :D
Popisem, nevravim ze vsetci ale velka cast si take nasla. On vyzorom ťuťmák, proste kuknete a vidite ze taky debilko vyzera.
Preco je to tak?
Takí hňupovia a po ich boku také....
jaj ze by boli az takto prespekulovany? tento primitiv skor nema mozgovu kapacitu veci chapat, ale ako len hra, tak mu to ide dobre, presvedcil ma
Alebo su osoby, ktore schvalne zakladaju kontroverzne temy na vyprovokovanie aktivity, s cielom zvysenia navstevnosti fora.... co sa dobre odraza v prijmoch za reklamu.
tutko, on je ovela vacsi tutko nez ty, takze s tymto unho nepochodis...on za svoju hlupost v podstate nemoze, asi mal len nahovno rodicov
mne to pride akoby vsetky taketo temy zakladal hlupak Lary, takze je na svoj bud extremne hlupy, ked nedokaze ponat sirsie suvislosti alebo len slepo zavidi
Vidis, trebalo sa v skole dobre ucit a mohol si mat take baby :-D
Nuz uz to tak raz v zivote chodi...
Že sa tým vôbec zaoberáš, vypovedá skôr niečo o tebe a nie o nich :)
Mam uplne inu skusenost. Ziadna sikovnost ani slusnost nezabera.. Auto, peniaze rodicov, status a pod. , To su veci, na ktore mlade baby letia.. aspon pred 20 rokmi to fungovalo.. Tito frajeri a vekslaci dostali tie fajnove baby, tie co ostali pre nas slusakov nam pre istotu aspon popretahovali.. dnes sa nad tym uz len pousmejem, ale kedysi to bola tvrda realita..
nevsimla, ale vsimla som si to, ze ty mas syndrom zhrzeneho chlapa a podla vsetkeho nejsi jediny, tak radsej trav vecery po krcmach s tvojou krvnou skupinou, nez zavistou ohladne muzov, ktori su od teba ovela schopnejsi, hoci nemali ten najlepsi start do zivota