Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prestala sa ozyvať

Príspevok v téme: Prestala sa ozyvať
JonDavis

Zdravím, stala sa mi taká vec a vôbec jej nerozumiem. Spoznal som jednu ženu na online zoznamke. Písali sme si tam mesiac. Potom sme prešli na FB. Končí výšku a tak mi sama navrhla že keď ju skončí tak v lete by so mnou veľmi rada išla na kávu a tak. Prakticky mi písala non stop, vedela môj rozpis v práci, čakala ma na FB kedy prídem a ešte len som sa prihlásil a hneď som mal správu. Dokonca si vypýtala aj číslo, aby mi mohla poslať aspoň SMS občas do práce. Dokonca sme boli už aj tri krát na rande hoci chcela čakať do leta. No zrazu, posledné rande bolo úplne v pohode, ešte aj večer mi písala že ma ľúbi a nevie na mňa prestať myslieť. No a zrazu už ani neodpisuje na správy. Z ničoho nič. Samozrejme je online, ale tvári sa ako keby som neexistoval a ignoruje ma. Poslal som jej aj SMS ale tak isto bez odozvy. Neviem čo si mám myslieť. Je mi jasné že je koniec, len nedokážem pochopiť ako môže niekto len tak bez vysvetlenia, odpovede, prestať sa s tým druhým baviť. Hlavne by som chcel poznať názor žien na to.

masrada

Podla mna takto koketovala s viacerymi. Ktora si pise s celkom cudzim chlapom - jednym, ta je schopna si takto pisat aj s celkom cudzimi chlapmi - viacerymi. Ja osobne som v zivote nezareagovala napriklad na FB alebo na pokeci a na skype na cudzich ludi, ktori vypisuju a uplne ich ignorujem. Taketo veci mam kvoli tomu aby som si pisala so surodencami, so sesternicami a bratancami a s niekolkymi priatelmi a dobrymi znamymi, ktorych som ale uz aj davno predtym poznala osobne. U mna by cudzi clovek absolutne nemal sancu, ze nanho zareagujem. U ktorej ale ma sancu jeden cudzi clovek, ze zareaguje, u tej maju sancu vsetci cudzi a potom to tak aj dopadne. Podla mna si ona najskor s viacerymi pisala, potom sa s viacerymi stretavala a nakoniec si spomedzi nich vybrala jedneho, ale nebol si to ty. Ja ako baba si neviem predstavit na sebe, ze by som to takto robila, ale tie, co si pisu s cudzimi, to vsetky tak robia podla mna.

Fantasyi

Lubit mozes, len niekoho s kym si uz nieco prezil, tym zosilnuje puto. Inak je to, len ocarenie. Asi ju ocaril niekto iny.

Lollka

Neviem ti povedat preco sa prestala ozyvat ale pride mi fakt divne ze po jednom-troch stretkach ta strasne lubi. Evidentne to boli len reci comu nasvedcuje aj to, ze ta zrazu ignoruje. Keby ta fakt lubila tak by kontakt s tebou neprerusila len tak bez vysvetlenia a dovodu. Mozne je aj to co tu niektori naznacuju ze to mala rozohrate na viac stran a nakoniec si vybrala niekoho ineho. Ty si citliva dusa a zostan takym, takych muzov je malo. Nesnaz sa mstit inym zenam za to, ze ta jedna oklamala. Raz stretnes mile citlive dievca ktore si ta bude vazit prave pre to kym si a aky si. Z tohto sklamania sa len pouc, ze nikdy never dievcatu co ti na tretom stretnuti hovori ako strasne ta lubi.

JonDavis

Ja len nepochopím, načo mi hovorila také veci, ako som pre ňu dôležitý, ako ma ľúbi a neviem čo, Bral som to tak že super dievča konečne nejaká z ktorou si fakt rozumiem, ... ako neviem, ja som citlivá duša strašne, samozrejme po tom ako mi písala také veci tak som sa aj zabuchol. Nikdy by som nedokázal také niečo spraviť, preto aj tu píšem lebo som z toho mimo. Pre mňa keď mi niekto povie že ma ľúbi tak to beriem ako poriadnu váhu. Ale vidím že niektorý to dokážu vravieť asi aj bez mihnutia oka len tak... Bohužiaľ som asi strašne naivný pre tú dobracku povahu a svet je krutý. A hej viem že len tri stretka, ale ako 4 mesiace písania, a fakt intenzívneho. Som naivný idiot ... čo už

divocina1

posielam krásnu piesen ako Joanna dala nádej.... lebo všetci sa vracajú po čase :-) www.youtube.com prepáčte precitla som bol tu Janko dnes juuj :-)

divocina1

Milý autor toto sú dnešné vzťahy. Baba to rozbehne s jedným potom za čas stretne bohatšieho ide za tým na dobrého sa vyserie odmlka a potom sa zasa vráti ked ju bohatý odkopne pre druhú... :-D viem komplikované len objasnujem :-)