Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prestala sa ozyvať

Príspevok v téme: Prestala sa ozyvať
JonDavis

Zdravím, stala sa mi taká vec a vôbec jej nerozumiem. Spoznal som jednu ženu na online zoznamke. Písali sme si tam mesiac. Potom sme prešli na FB. Končí výšku a tak mi sama navrhla že keď ju skončí tak v lete by so mnou veľmi rada išla na kávu a tak. Prakticky mi písala non stop, vedela môj rozpis v práci, čakala ma na FB kedy prídem a ešte len som sa prihlásil a hneď som mal správu. Dokonca si vypýtala aj číslo, aby mi mohla poslať aspoň SMS občas do práce. Dokonca sme boli už aj tri krát na rande hoci chcela čakať do leta. No zrazu, posledné rande bolo úplne v pohode, ešte aj večer mi písala že ma ľúbi a nevie na mňa prestať myslieť. No a zrazu už ani neodpisuje na správy. Z ničoho nič. Samozrejme je online, ale tvári sa ako keby som neexistoval a ignoruje ma. Poslal som jej aj SMS ale tak isto bez odozvy. Neviem čo si mám myslieť. Je mi jasné že je koniec, len nedokážem pochopiť ako môže niekto len tak bez vysvetlenia, odpovede, prestať sa s tým druhým baviť. Hlavne by som chcel poznať názor žien na to.

asiasi

jednoducho zistila, ze chce nieco ine, netreba to brat osobne, snahu mala ale nevyslo to a nechce ta ranit a dotknut sa ta nejakym vysvetlovanim, to bude najistejsie. netrap sa.

asiasi

cokolvek, ma depresiu, nepacis sa jej, nieco sa jej prestalo pacit, paci sa jej iny, mysli na skolu, ma toho vela, snad vies aj ty, ze co asi.

WHISPER

pravdepodobne si bol len nejaka "dočasna nahrada" našla lepšieho... nevypisuj jej, vymaž ju z fb... a ži si svoj život...

lLily

co ja viem?? mozem si len domyslat tak ako aj ty....co ta napada?

nechapem ludi, ktori sa tak spravaju a ani tych, ktori sa tomu cuduju, pricom k nim "udajne" mali blizko