Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prestala sa ozyvať

Príspevok v téme: Prestala sa ozyvať
JonDavis

Zdravím, stala sa mi taká vec a vôbec jej nerozumiem. Spoznal som jednu ženu na online zoznamke. Písali sme si tam mesiac. Potom sme prešli na FB. Končí výšku a tak mi sama navrhla že keď ju skončí tak v lete by so mnou veľmi rada išla na kávu a tak. Prakticky mi písala non stop, vedela môj rozpis v práci, čakala ma na FB kedy prídem a ešte len som sa prihlásil a hneď som mal správu. Dokonca si vypýtala aj číslo, aby mi mohla poslať aspoň SMS občas do práce. Dokonca sme boli už aj tri krát na rande hoci chcela čakať do leta. No zrazu, posledné rande bolo úplne v pohode, ešte aj večer mi písala že ma ľúbi a nevie na mňa prestať myslieť. No a zrazu už ani neodpisuje na správy. Z ničoho nič. Samozrejme je online, ale tvári sa ako keby som neexistoval a ignoruje ma. Poslal som jej aj SMS ale tak isto bez odozvy. Neviem čo si mám myslieť. Je mi jasné že je koniec, len nedokážem pochopiť ako môže niekto len tak bez vysvetlenia, odpovede, prestať sa s tým druhým baviť. Hlavne by som chcel poznať názor žien na to.

lLily

tak to je fakt, ze vrana k vrane sada, takze by mohol byt aj rad tomu "zvratu", pretoze uz ma po tom a nic horsieho ho s nou uz necaka

bagahjjkz

nechaj tak nejaka vysokoskolska zlatokopka bez prijmu co nic nedosiahla si nasla druheho ktory jej dobre zaplati ked si ju chcel brat na dovolenku uz ta zrazu lubila mala s tebou plany... asi sa nasiel nejaky co ju zoberie aj teraz nie len v lete...ked ju kopne do riti uz jej zas budes dobry... uz ta bude cakat na fb a opyta sa ta kedy vyrazate k moru ...taketo su dnesne studentky co vyuzivaju jedine svoju krasu a mladost a hraju to na 20 stran kedy im to ako vyhovuje... porozhliadni sa po normalnej hodnotnej babe...

Marunka

Boli ste spolu trikrát vonku a už sa "ľúbite"? :D Ste to jemne uponáhlali :) Niečo sa na tom/po tom poslednom rande muselo stať. Ťažko zistíš, že čo keď nekomunikuje. Možno si uvedomila, že to ide nejak rýchlo, možno spoznala niekoho, kto jej sedí viac...nevedno. Ale myslím, že dáva dostatočne najavo, že niečo sa udialo a je koniec.

JonDavis

Práve že posledne stretnutie bolo fajn, dokonca sa ma pýtala či ideme spolu niekam v lete na dovolenku, tak sme sa dokonca dohodli, vravela mi že je so mnou strašne šťastná, že ma ľúbi, že ma konečne našla, na druhý deň sa zmohla na pár sprav, samozrejme jednoslovných. Čo u nej vôbec nebolo obvyklé, tak som sa jej rovno spýtal či sa niečo deje. Odpoveď-nie že všetko je super, že ma ľúbi a na ďalší deň nič, koniec, ako keby som neexistoval, prestavila si FB aby bola neviditeľná, .... a tak dalej.

lLily

ked sa takto zbabelo dokaze zachovat jeden chalan, tak potom sa niet co divit, ak sa tak zachova aj baba, hlavne ak ju tym "inspiroval" jej byvaly....mozno si povedala:"nebudem to nijak riesit a nejak sa to utrase aj samo." a ma po probleme, bravo

Minnie999

Od neho som sa nič nedozvedela žiadne ospravedlnenie, vysvetlenie skrátka nič.....ale osud je taký, že sa všetko skôr či neskôr dozvieš....v mojom prípade na vlastné oči.... bol už s inou. Keď ma vidí ani sa mi nedokáže pozrieť do očí. Ja mám pred ním svoju hrdosť a robím sa, že mi to je jedno.....čo iné mi zostáva. Ale bolí to neskutočne. Takýto ľudia sú u mňa obyčajní zbabelci. A to ako mi zlomil srdce ani nechcite vedieť :'(.

Minnie999

Mne presne toto urobil jeden chalan. Bude tomu už takmer rok a ja sa z toho stále nedokážem spamätať. Mňa to tak zložilo, že sa neviem doteraz ďalej pohnúť. Viem presne ako to je keď to spraví človek, ktorého nadovšetko miluješ a spravil by si pre neho čokoľvek. Tá bolesť je hrozná. Držím ti palce, nech sa cez to dokážeš čo najrýchlejšie dostať. Mne to ide bohužiaľ veľmi pomaly :'(.

Messje

Skus popremyslat co sa na poslednom stretnuti odohralo.O com ste sa rozpravali,co ti povedala.Mozno si ju niecim prekvapil,co sa jej nepacilo.Ako sa spravala celu tu dobu...
To musis ty sam vediet.Nemala predtym nejaky nevyrieseny vztah?
To ti tu tazko niekto poradi ked nevieme co tomu predchadzalo.V kazdom pripade,ked nereaguje,nechaj to tak.Skusil si,odmlcala sa.Mozno sa ozve sama neskor.Len sa uz neozyvaj.Skor ju to viac odradi.Su typy zien,ktorenemaju odvahu povedat narovinu a tak sa odmlcia.Po case ta moz

lLily

Jon Davis, mne na tom nesedi, ze ti je jasne, ze je koniec...ked ti to je jasne, tak naco ti ma nieco vysvetlovat alebo dokonca reagovat?