Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem mu ublížiť

Príspevok v téme: Nechcem mu ublížiť
onliana

Ahojte, pred pár mesiacmi som spoznala fajn chalana, nepáčil sa mi výzorovo, ale inak po všetkých stránkach mi prišiel ako dokonalý gentleman...prejavoval o mňa dosť záujem, volal mi písal a chcel sa stále vidieť...mne s ním bolo skutočne fajn..ale trápila ma intenzita s akou mi písal a povedala som mu že ho vnímam iba ako kamoša..potom sa trochu odmlčal..ešte sme sa párkrát stretli a povedal že aj stretneme ale už sa potom neozval..
Často na neho myslím a chýba mi to priateľstvo...niekedy si čítam smsky od neho a myslím na to ako sme sa spolu zasmiali a tak..
Mám chuť sa mu len tak ozvať prípadne ho niekam zavolať..ale bojím sa že mu tým zbytočne ublížim..
Neviem či sa vám to niekedy stalo..ja si ho veľmi vážim a mám ho v úcte aj ho obdivujem..len proste sa do neho neviem zamilovať a pritom veľmi by som chcela..lebo je to muž čo by si ma vedel vážiť a ozaj charakter aj všetko len ako keby tomu chýbala taká vášeň alebo čo :/
... napadlo ma, či ak by sme sa dlhšie priatelili či by to časom nemohlo prísť..predsa len to kamarátstvo netrvalo tak dlho...ale zase ak on vedel presne čo chce...nechcem ho naťahovať...
Chcela by som s ním stráviť viac času či sa niečo nezmení ale neviem či je vhodné sa mu ozvať v takejto situácií...či mu zase len nedám zbytočnú nádej a niečo nepokazím

Onliana

Ahojte,ja len ze ako to dopadlo ...no napisala som mu a uz sa neozval.....alenelutujem to,chcela som to spravit,tak som to citila a teraz fajt viem na com som,teda ze sa rozhodol ist inou cestou a aj pre mna sa to tym padom uzavrelo

SlowMandy

BJ2, to je hlupost...mam zopar kamosov muzov s ktorymi sem tam idem von. Jeden z nich je zadany a bud chodi za nami vonku aj so svojou holkou alebo ked nemoze ona ist, tak bez nej. A je to moj velmi velmi dobry kamos, ona o tom vie. Dalsi zadany nie je, ale hlada si partnerku. Ani ten nema problem ist so mnou von pokecat. Dalsi je takmer vo vztahu, este sa len s tou holkou otukava. A cuduj sa svete, je hrozne rad, ked sa moze ist so mnou odreagovat von. A verim tomu, ze aj ked bude zadany, sem tam vybehne von. Takze tvoja teoria na mna rozhodne neplati.....
Su chlapi, co maju radi kamosky na pokec, spolocne aktivity, atd....lebo si rozumeju. Moj chalan ma tiez kamosku, s ktorou sem tam vybehne na pivo.....to len niektori ludia si nevedia predstavit naozajstne priatelstvo medzi muzom a zenou....vzdy budu za tym hladat len sex

BJ_2

onliana - Urobila si dobre. Chlap chce vzdy viac, ked sa zaujima o zenu a telefonuje jej castejsie ako 1x do tyzdna.
Bude hladat inu, je to len dobre. Chlap, ked je nezadany, priatelstvo so zenou nikdy nevyhladava, pretoze by ho okradalo o cas, ktory moze stravit s potencionalnou priatelkou. Vzdy je v tom nieco viac. Vzdy hlada len ak potencionalnu priatelku.

Jedina vynimka je, ked nema zaujem o vztah na cely zivot, teda chce zit bez zeny cely zivot. Vtedy je to ale z duchovnych dovodov (vacsinou), takze vtedy sa o zenu nebude snazit ani o priatelku.

Marunka

Niet mu čo vyčítať. Prejavil o teba záujem ako muž, nie ako kamarát. Kamošku v tom čase nehľadal, preto sa odmlčal. Logické :)
Niekto sa zamiluje len na základe výzoru, pár strávených chvíľ...niekomu treba dlhší čas, to je zrejme tvoj prípad. Podľa mňa je krajšie a v mnohých prípadoch aj dlhšie trvajúce, ak sa človek zamiluje do druhého na základe jeho vlastností, spôsobe premýšľania, názorov...Kto to zažil, vie o čom píšem :)
Kebyže sa to týka mňa, zavolala by som ho vonku a povedala mu o tom, že mi chýba ako kamoš. Ak by trval na svojom, že on kamarát nechce/nevie byť, tak až vtedy by som na to kašlala.

onliana

Filip...ďakujem za príspevok..my sem sa potom raz náhodne ešte stretli v meste....šla som zhodou okolností niečo vybavovať do spoločnosti kam chodil aj on...a ked sme sa videli aj som bola celkom rada že som ho stretla volal ma von tak sme boli von..a ja som mu povedala "príď niekedy" len tak to zo mňa vyšlo nechtiac..a on "veď sa nevidíme naposledy" ale odvtedy sa neozval :D tak ťažko povedať......asi je to teraz na ňom čo urobí :)

Filip TT

onliana - v diskusii sú spomennuté dobré životné skúsenosti, môže na nich byť niečo pravdy. Tie nebudem opakovať, pridám možnosť, ktorá tu nebola spomenutá.

Muži čo majú nejakú sebareflexiu alebo možno aj komplexy, sa nezaujímajú o partnerku len podľa toho, či ju chcú alebo nie, ale aj podľa toho, či na ňu "majú". Či majú u nej šancu. Hovoríš, že ti u toho chlapca chýba nejaká charizma alebo telesná krása - on si toho môže byť dobre vedomý, že mu to chýba.

Muž v takom prípade môže skúsiť nadviazať vzťah, ale stále má ten pocit, že asi pre ňu nie je dosť dobrý. Ak mu tá žena potom povie, že budú len kamaráti, tak sa mu len potvrdí, čo o svojej šanci predpokladal a s dobývaním skončí.

Nebudem radiť, či ho máš osloviť alebo nie, ale pri svojom rozhodovaní ber do úvahy aj túto možnosť.

masrada

Uplne najvystiznejsie a najlepsie prispevky dal do tejto temy Jaro456. Presne takto aj ja vnimam muzov a to som zena. To, ze sa muzi pozeraju na veci takto a ze sa nechcu "iba kamosit" s babami, to samozrejme nie je nic zle, je to len typicky prejav odlisnosti medzi pohlaviami. Ja mam napriklad tiez rada svoj volny cas a povedzme prilis dotierave kamosky akoze vobec nemusim.