Ahojte, pred pár mesiacmi som spoznala fajn chalana, nepáčil sa mi výzorovo, ale inak po všetkých stránkach mi prišiel ako dokonalý gentleman...prejavoval o mňa dosť záujem, volal mi písal a chcel sa stále vidieť...mne s ním bolo skutočne fajn..ale trápila ma intenzita s akou mi písal a povedala som mu že ho vnímam iba ako kamoša..potom sa trochu odmlčal..ešte sme sa párkrát stretli a povedal že aj stretneme ale už sa potom neozval..
Často na neho myslím a chýba mi to priateľstvo...niekedy si čítam smsky od neho a myslím na to ako sme sa spolu zasmiali a tak..
Mám chuť sa mu len tak ozvať prípadne ho niekam zavolať..ale bojím sa že mu tým zbytočne ublížim..
Neviem či sa vám to niekedy stalo..ja si ho veľmi vážim a mám ho v úcte aj ho obdivujem..len proste sa do neho neviem zamilovať a pritom veľmi by som chcela..lebo je to muž čo by si ma vedel vážiť a ozaj charakter aj všetko len ako keby tomu chýbala taká vášeň alebo čo :/
... napadlo ma, či ak by sme sa dlhšie priatelili či by to časom nemohlo prísť..predsa len to kamarátstvo netrvalo tak dlho...ale zase ak on vedel presne čo chce...nechcem ho naťahovať...
Chcela by som s ním stráviť viac času či sa niečo nezmení ale neviem či je vhodné sa mu ozvať v takejto situácií...či mu zase len nedám zbytočnú nádej a niečo nepokazím
Nechcem mu ublížiť
ak ti na nom ako cloveku takto zalezi, tak by si ho mozno mohla nechat tam, kde je....mozno sa ti casom ozve aj sam, potrebuje to teraz nejak stravit, aby bol pripraveny na dalsie mozne odmietnutie, ak o teba ozaj stoji ci uz ako kamaratku alebo i viac. O jeho pocity sa uz nestaraj, to je uz na nom, aby si ich nejak uchranil a osetril.
fajn, tak uz si pochopila, ze dolezite je aj vnutro, nie vyzor. tak to pri dalsom chlapovi aplikuj a tohto nechaj tak. ak by mal zaujem len o kamaratsvo, neprestal by ta kontaktovat. teraz sa posunul dalej so svojim zivotom a ty ho chces opat kontaktovat, ked ani sama nevies co chces a ked vies ze ta vobec nepritahuje? nerob z neho pokusneho kralika, nie je to voci nemu fer. mozno ti prisiel do zivota prave na to, aby si si toto vsetko uvedomila, ze nestaci ist len z chlapa do kolien lebo je pekny, ale su aj ine dolezite veci.
možno máš pravdu lili..nevedela som vtedy čo mám robiť..bála som sa že ked s ním každý deň budem hodinu v telefone kecať...spôsobím že si bude namýšľať a nakoniec mu poviem že sorry..nevedela som či to nechať ísť do takej fázy žeby sa namotal...
Fakt som nevedela vtedy čo mám robiť....
Neviem u mňa vždy vzťahy vznikali tak že som to vedela hneď...a toto bolo prvýkrát také nejasné....vnútro vs výzor :/
Hm..asi to je už aj tak jedno....
ty asi potrebujes, aby sa zamiloval do inej....az potom si uvedomis, ci si ho chcela mat alebo nie
ja mam v tychto veciach jasno takpovediac ihned, nepotrebujem hry na zaujem a podobne sracicky, ked viem, o co ide v prvom rade mne
a za co by mal bojovat, ked si jasne urcila latku? zena vzdy urcuje a muz sa prisposobi, iba psypopat, ktory nic nechape by v tom pokracoval
mozno ked by si to tak "neusekla" a ostavalo by to na hranici "mozno", pokym to nemas ani ty sama v sebe usporiadane
Mimochodom som si istá že mu o toto jedno nejde..to už vie človek vycítiť z prejavov..len na ujasnenie...
Teda ja rozmýšľam nad tým....neviem naozaj človek vie na prvom/resp. pár ránde či áno alebo nie ten človek do vzťahu? Mala som také vzťahy kde sa mi tí chlapi brutál páčili po prvom stretnutí, priťahoval ma..a vždy to skončilo zle...nejako si ma nikdy nevážili a manipulovali mnou a nebola som pri nich šťastná..hlavná vec že to boli atraktívni muži z ktorých som šla do kolien.....preto som uvažovala konečne som stretla niekoho "dobrého" pri kom cítim, žeby sa takto nesprával, žeby mal úctu a rešpekt ... a tu je ten kameň úrazu fyz. príťažlivosť....s ktorou si neviem poradiť...viem, žeby som ho mala nechať ísť..za jeho šťastím... len ja počúvam aj také názory, že vo veľa vzťahoch to prišlo neskôr ako tú osobu viac spoznávali ....ja by som len chcela vedieť či naozaj by s ačasom mohlo zmeniť niečo alebo je to také že keď nepadla iskra na prvých stretkách už nikdy nepadne...
Neviem ako to "zrozumiteľne" vysvetliť. Nechcem aby bol v mojom živote náhradka a úprimne mu nechcem ublížiť. Len uvažujem ale asi sa silou vôle nedá zamilovať a ísť do vzťahu preto že si niekoho vážim a mám k nemu úctu a viem žeby mi neublížil je asi málo..hoci ja som sa na tom zaľúbestnom omámení už párkrát brutálne sekla..ale asi nie je správne ísť do vzťahu z rozumu...
Muži a ženy sú rozdielni a tu to krásne vidieť. Ak muž prejaví záujem, WHISPER si myslí, že mu ide o jej kundu. onliana si myslí, že keď mužovi povie, že MOMENTÁLNE to vidí na kamarátstvo, muž to pochopí - SI A ZOSTANEŠ pre mňa navždy len kamarát. To je ten rozdiel medzi mužmi a ženami. Či je to pravý, alebo nie, alebo hľadá s prepáčením len kundu tak sa z napísaného nedá povedať.Každý poznáme prípady - muž sa snaží od strednej školy, spomenie si na každý sviatok atď., žena je medzitým 15 rokov randí v zlých vzťahov, ale ten dobrák zo strednej školy stále zostane vo friendzone. Naučte sa vypĺňať svoj voľný čas a nezaťažujte s tým mužov, s ktorými nechcete mať nič. Muži to berú ako využívanie.
Whisper..asi máš pravdu..ako on nie je typ čo píše miláčik/zlatko..práveže úplne slušný všetko a obaja máme dosť rokov čiže...tak nad 25 takže nie sme puberťáci..
Ide o to že on mi ani priamo nepovedal nikdy že chce vzťah alebo milujem ťa/ my sme sa len stretávali..ale kedˇtak intenzívne písal/volal mala som zlý pocit, že to berie vážne..čiže ja sama som mu povedala že z mojej strany je to kamarátske, bez nejakej priamej výzvy a že neviem ako to on vníma on..ale že u mňa je to zaitaľ tak...on povedal ničo v zmysle že jasné chápe..ale samozrejme ubralo to potom na intenzite kontaktov..
Asi máte pravdu...keby to mal byť ten pravý, asi by sa tak rýchlo nevzdal trochu by zabojoval alebo neviem :/ No ale môže byť že už niekoho rieši kedže sa moc neozýva..