Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem mu ublížiť

Príspevok v téme: Nechcem mu ublížiť
onliana

Ahojte, pred pár mesiacmi som spoznala fajn chalana, nepáčil sa mi výzorovo, ale inak po všetkých stránkach mi prišiel ako dokonalý gentleman...prejavoval o mňa dosť záujem, volal mi písal a chcel sa stále vidieť...mne s ním bolo skutočne fajn..ale trápila ma intenzita s akou mi písal a povedala som mu že ho vnímam iba ako kamoša..potom sa trochu odmlčal..ešte sme sa párkrát stretli a povedal že aj stretneme ale už sa potom neozval..
Často na neho myslím a chýba mi to priateľstvo...niekedy si čítam smsky od neho a myslím na to ako sme sa spolu zasmiali a tak..
Mám chuť sa mu len tak ozvať prípadne ho niekam zavolať..ale bojím sa že mu tým zbytočne ublížim..
Neviem či sa vám to niekedy stalo..ja si ho veľmi vážim a mám ho v úcte aj ho obdivujem..len proste sa do neho neviem zamilovať a pritom veľmi by som chcela..lebo je to muž čo by si ma vedel vážiť a ozaj charakter aj všetko len ako keby tomu chýbala taká vášeň alebo čo :/
... napadlo ma, či ak by sme sa dlhšie priatelili či by to časom nemohlo prísť..predsa len to kamarátstvo netrvalo tak dlho...ale zase ak on vedel presne čo chce...nechcem ho naťahovať...
Chcela by som s ním stráviť viac času či sa niečo nezmení ale neviem či je vhodné sa mu ozvať v takejto situácií...či mu zase len nedám zbytočnú nádej a niečo nepokazím

WHISPER

takto.. odkial vieš že chcel teba... ?
ja robím vo firme kde je 98% chlapov a ked som nastupila pekna, mladá cica... tak začali na mna skušať... a nie koli mne! ale koli mojej kunde... hned som povedala ze IBA! kamoši mozme byť, ist na pizzu, von si sadnuť.. a takto mi vypisovali dvaja ktorym som dala čislo, ze milačik, zlatičko... kedy pojdeme na rande... a blaaa blaaa...
a ked zistili ze odolam im namotavačkam, rečičkam, že som ich prekukla a ze nemám záujem tak s tym prestali..
lebo mne normalne nepride ze mi niekto večer o 22:30 píše sms že "ahoj miláčik čo robiš...?"
aky som mu ja miláčik..?

talže to ze sa ti uz neozval znamena ze už loví v inych vodách,..hlada kundu inde...

lebo ak by mal o teba skutočny zaujem tak by ho to tvoje "budeme len kamarati" neodradilo...

lLily

za svoje city je kazdy zodpovedny sam, takze ak sa mu ozves, tak mu to aj nejak takto ja vyssie uvadzas, formuluj, aby si tym bola kryta a on si nerobil falosne nadeje

mozno ta laka predstava, ze by tam ta pritazlivost vznikla a vyhovuje ti jeho jak jeho charakter, tak jeho dalsi mozny zaujem

je dost neprijemne byt do cohosi tlaceny uz takto odzaciatku - ci uz povinnostou opatovat sympatie (z tvojej strany) alebo sa ich snazit drzat na uzde (v jeho pripade), no neviem....mozno tak sa zamysleit nadtym, ze preco si si nanho spomenula - mozno ta odmietol ci ignoruje ktosi, koho si chcela, tak si si spomenula na neho, bo by ti tento deficit mohol doplnit, ale moze za tym bty aj cosi ineho isteze...proste uz teraz mas vycitky z niecoho, co si este zatial nespravila

Lary

Keď niekto porovnáva ženy a mužov v prvom rade sùto dve úplne odlišné bytosti.Žena ti nedá to čo chlap a zase naopak.To len pre toho kto rozpráva že kamosku si hladaj medzi zenami.Niektorým zenám je lepšie v muzskom kolektìve lebo zeny sù intrigánky a zákeràčky ......Ked sù dve vzdy preberajù tù tretiu.Ok teraz k otázke.To že ho kontaktuj alebo nie tak si povedz ci rešpektoval ze chces len priatelstvo ak áno tak nevidim dôvod preco nie práve naopak ved jeden druhému mozete vela dať .(aj tvoj výber partnera v budùcnosti môze ovplyvnit)Ale ak bol napr.neodbytný pri stretnutiach a stàle nieco skùšal aj ked vedel ze nemáš hlbší zámer ...

Jaro456

thinkaboutthings - má sa zabaviť sama. Muži sú v tomto rozdielny, nemajú čas chodiť na kávičky, poflakovať sa vykecávaním, organizovať výlety atď. Svoj čas majú presne zadelený a keď majú voľno, radšej si pozrú pri pive dobrý film, alebo zabehnú do posilky, vybehnú na bike, kde nemusia nikoho čakať a ďalších milión možností.
Dotyčný počiatočné kamarátstvo bral ako investíciu, investíciu ktorá nevyšla. Netlač ho do toho, aby ďalej navyšoval straty, pretože muž to tak berie.

thinkaboutthings

Masrasa: no a co zeny,ktore maju problem si najst kamosky,ktore by im pasovali?povedzme typy,co sa bezne nebavia o obleceni,make-upe atd?a nemaju stastie na podobne typy?chlapi su predsa aj viac racionalnejsi,vtipnejsi.verim tomu,ze podvedome bude so zenou stale len kvoli niecomu viac.ale co ma zena potom robit,ked chce aj kamaratske vztahy a jej kamosky nie su na rovnakej vlnovej dlzke?

masrada

Ze co mas urobit? Zabudni nanho, neozyvaj sa mu uz. Len by si mu tym zbytocne ublizila, lebo by zivil este v sebe nadej, ze raz predsa len budes jeho frajerkou, co ale nebudes, kedze ho nechces. On nech svoj cas radsej vyuzije inac ako travenim ho s tebou. Nech za zameria na ine dievca, mozno, ze tam bude mat stastie. Preco je lepsie, aby si sa mu uz neozvala? Lebo dovod, preco ste sa stretavali, bol iny u teba a iny unho. Ty si chcela len kamaratstvo a on chcel vztah. Ked je to takto, tak nema zmysel sa dalej stretavat. Ty si najdi kamosku, zenu, s ktorou budes mat kamaratstvo a on nech si najde kamosku, ktora by chcela to iste, co on, cize vztah. Neoberaj ho o cas.

masrada

Ja som sa uz viackrat "tesila", ze mam aj medzi osobami muzskeho pohlavia kamosa. Pacilo sa mi napriklad v robote kecat aj s chalanom, zabavat sa, smiat sa. Lenze problem bol v tom, ze pokazilo sa to vzdy v okamihu, ked dotycny dosiel s otazkou, ci by som nechcela vztah, a tak... a to som ja nechcela. Od tej chvile bolo danemu chlapovi problem sa mi aj na ulici pozdravit. Proste chlap sa nikdy nebude len tak "kamosit" so zenou, pokial tam nema byt sex. A je jedno, ci sex v ramci vztahu, alebo sex v ramci niecoho ako kamoska s benefitmi. To je jediny dovod, preco sa nejaky chlap zacne s tebou kamosit. Lebo pokial by chlapovi islo len o kamaratstvo typu kecanie, zartovanie, rozpravanie sa, riesil by to s kamosmi - chlapmi. toto je vec, ktoru zeny na chlapoch nechapu. Jednemu z tych mojich kamosov som sa raz ozvala, zavolala som ho niekam von, ze stretneme sa, pokecame, ale on nechcel. Tak som sa mu uz viackrat neozvala. Vsetkych som ich vnimala iba ako kamosov, hoci aj boli pekni a pritazlivi a po telesnej stranke bola tu aj iskra, ale ja som nechcela vztah. A kazdemu z nich som velmi zelala, nech si cim skor najde nejaku frajerku, ale aby som to nebola ja. Bez vztahu sa citim dobre, som stastna, nemam co riesit a nechcem si komplikovat zivot s nejakym chlapom a s nejakym vztahom. Zena si vie s chlapom predstavit len ciste kamaratstvo bez sexu, chodenie von, kecanie, bavenie sa a pripadne aj ze mu pomoze hladat si frajerku :), ale muz si kamaratsto so zenou predstavit nevie a ani ho nechce. Muzi maju hlboko v podvedomi zakodovane nieco ako: ked zena, tak bud vztah alebo nic. Pripadne ked zena, tak bud kamaratstvo s vyhodami alebo nic. Cize inak povedane: ked zena, tak bud z toho do buducnosti bude sex, alebo nema vyznam stracat s nou cas chodenim von, stretavanim sa, a tak. Ked som bola velmi mlada, tiez som toto nechapala, ale uz to chapem a ked chcem s niekym kecat a ked sa chcem kamosit, vyberam si na to zeny a chlapi su mi ukradnuti, inak povedane, vyhybam sa prilezitostiam kamosit sa s mojmu veku primeranymi chlapmi takymi, ktori nemaju ziadnu frajerku a celkom sa mi to aj dari :)

Kycera

Onliana,
nechceš mu ublížiť, ale už si ublížila alebo ublížiš. Nechtiac...

Ublížila, ak sa on do Teba zamiloval a stalo sa to, čo stalo a vy ste sa rozišli. Toto vzniklo z NEpochopenia!
Ublížiš, ak sa opäť dáte dokopy, ak Ťa miluje a Ty sa doň nezamiluješ.
Ak ho začneš ľúbiť, začnete spolu žiť, aj vtedy mu môžeš ublížiť a aj on Tebe, lebo... Lebo sme len ľudia, nedokonalí,...

Necítila si vášeň? Nemala si prečo! Cítila si niečo iné a vzdala si sa svojich pocitov. Spravila si chybu! Niekoho Amorov šíp zasiahne okamžite, niekoho po pár týždňoch, mesiacoch,...
To, o čom si tu písala, by si mala povedať svojmu gentlemanovi! : )

Mesačný princ

Ťažko ti poradiť, sprav to, čo cítiš.

Ak sa mu ozveš, tak mu síce možno ,,ublížiš,, ale budeš aspoň vedieť či je reálne, aby ste sa ešte stretávali. No ak budete kamaráti a on si nájde popri tom inú, tak ťa to bude veľmi bolieť.

No ak sa mu neozveš, tak si budete žiť obaja vlastný život a možno to ani jednému z vás neublíži. No nikdy nebudeš vedieť. Budeš celý život premýšľať nad ,,čo by bolo, keby....,, a tak ďalej :)