Chudnutie - po 16:00 nič nejesť

Príspevok v téme: Chudnutie - po 16:00 nič nejesť
Lenush4444

Ahojte chcela som sa spytat ci mate nejake skusenosti s chudnutim sposobom - po 16:00 nic nejest. Rada by som schudla z BRUCHA za cca mesiac a pol z 59 kg na nejakych 55 kg. Mam 15 rokov. Po pripade este nejakym inym sposobom chudnut. Ale stravu nejako nemenit lebo ine stravovanie doma sa nejako neda zmenit. Za rady vam velmi pekne dakujem.

masrada

Nezabudni na cvicenie a na pohyb, lebo bez pohybu sa schudnut neda, najlepsi je na to beh. A samozrejme obmedzit sladkosti, mastne a tucne jedla, ale nehladovat a dbat na dodrziavanie pitneho rezimu.

munz

a súhlasím s WHISPERom
tú Jillian Michaels si pozri, stojí to za to, stiahneš si videá z netu, má to 3 level-y, každý level sa cvičí 10 dní, potrebuješ len podložku na cvičenie a 2 činky.

munz

JUDIT19, troška smiešny koment z Tvojej strany, to si si kde domyslela slovo "povinne" jesť 2 hodiny pred spaním? Nepredpokladám, že by zakladateľka chodila spať ani o 20h (čo by spĺňalo Tvoj čas nejedenia pred spaním). Riešime jej otázku, či nejesť po 16h. Keby išla spať o 23-24h, tak bude hladná a potom zje aj klince. Samozrejme ak si dá buchty alebo halušky o 16h, tak kľudne vydrží aj do polnoci bez pocitu hladu, ale zdravšie a ľahšie jedlo sa strávi do 2-3 hodín. A keď bude dlho hladná spomalí sa jej metabolizmus a potom jej to figu pomohlo, lebo jojo efekt je to krásne vráti. A keď už potrebuje LENUŠ chudnúť z brucha, tak musí jednoducho CVIČIŤ, dá sa to aj doma, pol hodinka denne a za mesiac je krásny výsledok, napríklad cvičenie od Jillian Michaels, 30 day shred. Brucho sa krásne stiahne, lebo spevnejú svaly, a samozrejme niečo sa odbúra aj z tuku.
LENUŠ odporúčam rozumný prístup s cvičením a nie nerozumný s nejedením po 16-17h.

Judit19

Lenush - prečo sa pýtaš, prečo to neskúsiš. Po týždni už budeš vidieť. Ja by som skúsila po tej piatej.

WHISPER

bez upravy strravy neschudneš... a ked chceš z brucha tak cvič cviky na brucho vid. GOOGLE..

a ze nejesť po 16 je kravina...takže tak..

treba pitny režim dodržiavať aspoň 2 litre vody vypiť,..
a jesť vlakninu, vločky, - s jogurtom , mliekom, do zeleninovej polievky.. lebo ked mas nafuknute brucho tak mozes mat pocit ze je tučne...
na to su super vločky...

munz

ak chodievaš spať o 18h tak OK. Naposledy by sa malo jesť 2 hodiny pred spaním. Samozrejme nie je jedno čo, proteíny (mäso, ryba, tvaroh, cottage cheese, šunka) so zeleninou, bez múky- pečiva.

Judit19

Pamätám sa, že sa raz Helenka Vondráčková vyjadrila, že ked potrebuje rýchlo schudnúť, prestanie jesť po 17,00. Vraj to zaručene funguje.