Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co tym myslel ?

Príspevok v téme: Co tym myslel ?
V V

>> Viete mi niekto povedat ze co znamena ked mi jeden ch. povedal > > ale ty si este urcite niekoho najdes a vsak si pekna, kolko chlapov by taku chcelo < < atd. atd. + take tie podobne reci...akoze ma to malo povzbudit? alebo ako to myslel vobec nechapem. Neviem co tym chcel povedat. Co tym mohol mysliet? :\

V V

Zufala namotana a rozhodena by bola rada ze ju namotava chlap kt. ju za prve ani nechce, + to este je aj zadany...to ja teda nejsom, mne to skor vadi.

lLily

ale V V, kebz si netrepala....

vobec sa nepytas normalne, furt tam dodavas nejaky detail, ktory ma situaciu postavit do celkom ineho svetla

pytas sa z pozicie zufalo namotanej devy, ktora je rozhodena z nejakeho zadaneho chlapa, co jej zalichotil

qwerty

Ja som to použil v situácii kedy som sa hral na urazeného pretože ma podpichovala a o chvíľku sa rozplakala :D chúďa

V V

S cim sa chvalim, ake fiktivne pribehy? Drbe vam??
Pytam sa normalne ze preco sa niekto zaujima o tak osobne veci a nakoniec to otoci akoze ja davam navrhy zadanemu. Takze teraz som vlastne ja za debila. Ok.

lLily

tazko pochopit tupost zeny, ktora take elementarne veci nedokaze vobec vycitit a pyta sa na to druhych, takze je to cele podla vsetkeho ozaj fake