Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co tym myslel ?

Príspevok v téme: Co tym myslel ?
V V

>> Viete mi niekto povedat ze co znamena ked mi jeden ch. povedal > > ale ty si este urcite niekoho najdes a vsak si pekna, kolko chlapov by taku chcelo < < atd. atd. + take tie podobne reci...akoze ma to malo povzbudit? alebo ako to myslel vobec nechapem. Neviem co tym chcel povedat. Co tym mohol mysliet? :\

lLily

V V : aha, tak ty si predtym nedala najavo ziaden zaujem? tak teoreticky ta takou narazkou na tvoju krasu moze aj skusat - v takom pripade, aby zistil na com u teba asi tak je je a aky mas postoj k inym muzom...respektive ci mas frajera (ak nevie ci mas)

ab1

@V V si decko, aby si to takto riesila? Tak sa s nim bud na rovinu porozpravam alebo necham tak. Moze to mysliet hociako...

V V

Pytam sa tu ako to myslia muzi ked to hovoria nejakej babe. Ci je to myslene tak ako pise hehe1 cize predbezne odmietnutie bez toho aby ta zena dala najavo nejaky zaujem atd.

V V

Moze to byt aj ze si ten chlap mysli a boji sa ze s nim nieco chcem riesit, ked mi to tak povedal aby ma akoze odpalkoval?
Je to divne. ani nemoze vediet ci mam niekoho alebo nie a vobec nechapem preco ma ptm stale rozobera.

V V

Pozname sa kratko, da sa povedat ze nepozname sa vobec a moc sme sa nebavili, len tak zbezne, nikdy som mu ziadne navrhy nedavala! Netvrdim ze sa mi nepaci, ale neocumujem ho, to skor opacne.

hehe1

to je klasicka verzia nepacis sa mi, daj mi pokoj v peknom obale.... ale divne, ze to nepoznas, lebo to pouzivaju hlavne zeny