Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co tym myslel ?

Príspevok v téme: Co tym myslel ?
V V

>> Viete mi niekto povedat ze co znamena ked mi jeden ch. povedal > > ale ty si este urcite niekoho najdes a vsak si pekna, kolko chlapov by taku chcelo < < atd. atd. + take tie podobne reci...akoze ma to malo povzbudit? alebo ako to myslel vobec nechapem. Neviem co tym chcel povedat. Co tym mohol mysliet? :\

lLily

v tom pripade s tebou mohol flirtovat (lichotit ti), tak ako moze flirtovat s akoukolvek inou zenou, ktorej to nevadi - prijimat poklony od zadaneho ci zenateho

lLily

V V, ty si ten scenar vymyslas za pochodu ci co? riesis tu chlapa, ktory je odrazu zadany akoby na jeho nazore vobec zalezalo.... furt to obmienas

contentaware

no a? ludia sa schadzaju a rozchadzajú, ked ju nema na fb niekde v profile onalepkovanu ako priatelku, alebo nie je s nou zenaty, nie je to asi nic vazne.. a co vlastne od neho chces?

contentaware

este mohla spravit aj to, ze sa mu podakuje za kompliment a ked jej je dotycny sympaticky hned odvrknut, ze ved uz som nasla teba :)

Mesačný princ

lLily - súhlasím.

Môže byť hanblivý, môže mať strach a týmto nejak sleduje výšku tvojho sebavedomia a to, či má u teba šancu. Ak by si na to povedala, že nie si vôbec pekná a že si nikoho nenájdeš, tak by mohol zabojovať. Ale ak si povedala ok, alebo si bola ticho, tak to nie je dobré.