>> Viete mi niekto povedat ze co znamena ked mi jeden ch. povedal > > ale ty si este urcite niekoho najdes a vsak si pekna, kolko chlapov by taku chcelo < < atd. atd. + take tie podobne reci...akoze ma to malo povzbudit? alebo ako to myslel vobec nechapem. Neviem co tym chcel povedat. Co tym mohol mysliet? :\
Co tym myslel ?
Mne sa zda, ze sem chodi jedna osoba a vymysla fiktivne telenovely. Skoda reagovat.
v tom pripade s tebou mohol flirtovat (lichotit ti), tak ako moze flirtovat s akoukolvek inou zenou, ktorej to nevadi - prijimat poklony od zadaneho ci zenateho
V V, ty si ten scenar vymyslas za pochodu ci co? riesis tu chlapa, ktory je odrazu zadany akoby na jeho nazore vobec zalezalo.... furt to obmienas
Milá VV, vyznal ti svoju lásku.
Ty si sa tu pekne pochválila.
OK.
myslim z ti dal jasne najavo ze on o teba nestoji
praveze je to vaznejsie..tak asi mi dal taky odj*b pretoze si mysli ze nieco chcem ...
no a? ludia sa schadzaju a rozchadzajú, ked ju nema na fb niekde v profile onalepkovanu ako priatelku, alebo nie je s nou zenaty, nie je to asi nic vazne.. a co vlastne od neho chces?
Este jedna vec, uz je zadany. takze...
este mohla spravit aj to, ze sa mu podakuje za kompliment a ked jej je dotycny sympaticky hned odvrknut, ze ved uz som nasla teba :)
lLily - súhlasím.
Môže byť hanblivý, môže mať strach a týmto nejak sleduje výšku tvojho sebavedomia a to, či má u teba šancu. Ak by si na to povedala, že nie si vôbec pekná a že si nikoho nenájdeš, tak by mohol zabojovať. Ale ak si povedala ok, alebo si bola ticho, tak to nie je dobré.