Zdravim ludia. Pisem sem, lebo neviem, ci zase prehanam. Nedavno sme sa s frajerom pohadali kvoli jeho fajceni marihuany. On stale tvrdi, ze ved nefajcim casto, co ti vadi....Lenze on asi nechape, ako sa sprava. Takeho pol roka teraz nemal nic a casto sa stavalo, ze stale hovoril, ako by si dal, ked bol vonku aj s partiou, tak stale zhanal, ale nic nedostal. Led uz nejaku zozenie, 2gramy su to tusim, tak do nejakych 2 mesiacov to vyfajci. Zda sa mi to vela. Keby si da na nejakej akcii raz za rok, tak neriesim, ale toto mi vadi. Teraz zohnal od jedneho chala a hovori, ze kolko chce. Tak nie aby ai vypytal len trosku, lebo som tam aj ja a vie, ze ma to vie nastvat, zase si vypytal tolko. Netvrdim, ze ja som neviniatko, co to nevyskusalo, ale to je raz za rok a pol cca a z toho si 2krat potiahnem.
My sme v tychto veciach strasne protiklady. Ja sa zdravo stravujem, cvicim, nefajcim, alkohol malokedy a ked, tak 1-2 pokariky. On skusa tu travu, alkohol pije tak 3krat do tyzdna 4-6 poharikov, jedlo vobec neriesi, je fajciar...Vadi mi, ze si na seba vobec nedava pozor. Podla mna sa nevie ovladat a ked teraz bude mat pristup cez toho chalana k trave, tak bude stale pytat bez ohladu na moj nazor.
Nechce prestat fajcit marihuanu
Okolo mna tiez vsetci hulia. Skusila som to dvakrat, ale strasne sa mi nepaci ako to ludi meni. Ja nemozem ani vela alkoholu, lebo cokolvek co mi nejakym sposobom otupuje mysel, je u mna pass. Tito ludia okolo mna su fajn, ale ani jedneho z chalanov by som nechcela za priatela...
Minule som premyslala nad tym, ze ako chcu tito ludia fungovat v rodine, az budu mat deti. Ked vidim ake to ma teraz nasledky, co bude potom? Ti ludia su ako zombici, chvilu sa s nimi dobre bavi a potom z nich clovek nedostane rozumne slovo. Takto to bude vyzerat aj pri detoch? :D
Tolerujem ich a nikdy by som ich kvoli mariske neodsudzovala, ale aktivne huliaceho chlapa nechcem, na to mam s nimi dost skusenosti.
Ked citis, ze to takto nechces, a on to nejak nedokaze zmenit, co myslis, co pride? Dokazes s nim fungovat aj ked je zhuleny?
Normalna zena by s takym chlapom urcite nebola... ako pise dominika25 tiez som mala v okoli podobny pripad znameho ktoremu z toho totalne preplo v hlave bol v robote uspesny mal dobru funkciu naprv zacal marihuanou a neskor sa dal na tvrde drogy... proste uz to ze fajci marihuanu o nom napoveda ze nebude do buducna dobry partner... nema silnu volu nevie si to odopriet ako normalny clovek... a hentie partie radsej ani nekomentujem tam sa deju veci.... ked mas trocha rozumu tak sa s nim rozid radsej cim skor... fakt....
Nechapem, ako mozes povedat, ze je to to iste. Ja som to vyskusala az s nim a jeho kamaratmi, aby som vedela, co na tom vidia. Dokopy to bolo 2krat za zivot a aj to len potiahnutie z jeho. Vobec to nie je to iste. Nevyhladavam to, nemusim to uz mat nikdy, nic na tom nevidim.
88Lenka88 - píšeš, že on nechce prestať a následne píšeš, že raz za rok si dáš aj ty. Nič v zlom, ale podľa mňa ste rovnakí a nemáš mu čo vyčítať. Droga je droga v akomkoľvek množstve a ak by si chcela partnera abstinenta, nefarčiara a niekoho kto bude čistý, tak by si určite nevolila tohoto.
Píše sa mi to ťažko, pretože tráva je považovaná za ľahkú drogu, presne tak, ako pivo nie je alkohol :D Ale jednoducho ste rovnakí a nič na tom nemení fakt, že sa zdravo stravuješ a čo ja viem čo.
Nikdy som po drogách nesiahol a to isté by som očakával od partnerky, ale tak to som ja. Už ti nepomôže ak mu niečo povieš. Buď s tým úplne skonči (nefajči trávu) a následne mu môžeš pohroziť rozchodom, alebo fajči ďalej ale v tom prípade nemáš najmenšie právo mu čokoľvek zakazovať!
Moj by toto nemal dovod urobit, zaraba slusne. Ale bojim sa, ze ked bude mat prilezitost, bude pravidelny fajciar. A nedokaze pochopit, ze jeho argumenty, ze mu to neublizi a fajci len obcas su neopodstatnene, kedze ked nejaku ma, do mesiaca/dvoch (zalezi od mnozstva) to pomina a potom hned vypytuje....nema dalsiu len z toho dovodu, ze nema "dodavatela". Dalsia jeho vyhovorka je, ze jeho kamosi su tiez programatori hocicoho a fajcia a su okej...
Lenka cim skor sa s nim rozid. Moj ex toto tiez robil na navsteve u mojich rodicov ukradol mojej mame zlato v hodnote okolo 900 eur ktore predal aby mal na marihuanu a neviem este co vsetko a vsetko zatlkal klamal mi neustale do oci marihuanu mu nasli aj v robote o ktoru preto prisiel to som sa dozvedela od jeho kolegu ktorého poznam ex mi vtedy tvrdil ze on dal vypoved Nasledoval okamzity rozchod a keby viem aky je v zivote ale fakt v zivote si s nim nezacnem. Vies si vôbec predstavit buducnost a rodinu s clovekom co sa flaka niekde fajci marihuanu vies si ho predstavit ako otca svojich deti? ved tito ludia maju zatemneny mozog a velmi lahko sa stane ze prejdu aj na ine tazsie drogy lebo nemaju pevnu volu...S takym chlapom upadnes aj ty dolu... Najdi si chalana ktory ma rozum vie sa ovladat nehuli kade tade v pochybných partiach...