Zdravim ludia. Pisem sem, lebo neviem, ci zase prehanam. Nedavno sme sa s frajerom pohadali kvoli jeho fajceni marihuany. On stale tvrdi, ze ved nefajcim casto, co ti vadi....Lenze on asi nechape, ako sa sprava. Takeho pol roka teraz nemal nic a casto sa stavalo, ze stale hovoril, ako by si dal, ked bol vonku aj s partiou, tak stale zhanal, ale nic nedostal. Led uz nejaku zozenie, 2gramy su to tusim, tak do nejakych 2 mesiacov to vyfajci. Zda sa mi to vela. Keby si da na nejakej akcii raz za rok, tak neriesim, ale toto mi vadi. Teraz zohnal od jedneho chala a hovori, ze kolko chce. Tak nie aby ai vypytal len trosku, lebo som tam aj ja a vie, ze ma to vie nastvat, zase si vypytal tolko. Netvrdim, ze ja som neviniatko, co to nevyskusalo, ale to je raz za rok a pol cca a z toho si 2krat potiahnem.
My sme v tychto veciach strasne protiklady. Ja sa zdravo stravujem, cvicim, nefajcim, alkohol malokedy a ked, tak 1-2 pokariky. On skusa tu travu, alkohol pije tak 3krat do tyzdna 4-6 poharikov, jedlo vobec neriesi, je fajciar...Vadi mi, ze si na seba vobec nedava pozor. Podla mna sa nevie ovladat a ked teraz bude mat pristup cez toho chalana k trave, tak bude stale pytat bez ohladu na moj nazor.
Nechce prestat fajcit marihuanu
Po prve, nikdy som skurena do prace nechodila, nedavalo mi to zmysel, poznala som vela ludi, ktori tak chodili a ci je to vidno je relativne. Zalezi od jedinca a nerozpravam o 20 rocnych detoch, hi hi hi, ha ha ha, svet gombicka...vies sa normalne spravat, fungovat, jedine co ta odhali su cervene oci, ale aj to vies zakryt.. ale v kazdom pripade v tom nevidim zmysel.. a nevidim zmysel, ani v tom ked niekto huli 5 x denne, pokial nieje chori a pokial je berie pravdepodobne inu formu.. ale ja uz tu koncim, lebo ani jeden vas sa nevyjadril k videam, stale len dookola papagajujete...tak si papagajujte, mozes ludom ukazat cestu, ale pokial su slepi, neuvidia ju.. have a nice day
lLily skus si to na vlastnej kozi byt medzi takymi jedina okej a pocuvat tie reci a pozerat na nich. Hovorim, ze raz za cas okej, ale takto zhanat a rychlo vyfajcit, tak to mi vadi. Nemam chut sa potom vonku s nim schovavat, aby ho nikto nevidel, ze huli.
tak tohovori skor nieco o tebe nez o nom....s "retardom" by som fakt nebola...a to mu chces akoze vyhadzovat na oci. Mal by sa na teba vykaslat a nedivim sa mu, ze je radsej s kamosmi a mariskou.
Ked to este niekto robi raz za cas, ok. Ale uz som isla s nahulenym soferom, ktory mi dopredu o tom nepovedal a fakt som si nic nevsimla, telefonovala som odkedy som sadla do auta. A az ked musel zastavit na najblizsom odpocivadle, tak sa priznal, ze hulil a ze sa mu auta "priblizuju"....Akoze vtedy mi naozaj nebolo vsetko jedno a musela som ho vymenit za volantom...Nech mi nikto nevravi, ze to srandaaaaa a neskodne. V takomto pripade obzvlast nie. Nech si robi kazdy kto chce, co chce, ale ohrozovat druhych, to nie
neviem aky je vas vek nepostrehla som to, ale z toho vyrastie, aspon vacsina chlapov.. myslim z alkoholu.. ale urcite to skoro nebude a vy dvaja sa k sebe nehodite, mate iny pohlad na svet, on si chce uzivat svojim sposobom, pre teba je ten sposob nespravny..nikam to nevedie, len k tomu, ze si bude klamat aby ste predisli hadkam..
Mala som kolegu, tesne pred 30, mal zenu dieta, no rad si zahulil, ale tie plany, ktore musel spriadat aby mu na to jeho zenska neprisla, to bolo nieco sialene. Pre obycajneho speka robit take sceny, ake mu jeho zenska robila, to bolo nieco neuveritelne. Ona ho vonala, oci mu kontrolovala :D.. sialena zenska.. ale ze si vypil, ze si ona vypila, to bolo v poriadku, to jej nevadilo.. to mi je stale najsmiesnejsie na tomto svete, alkohol zabil nemale mnozstvo ludi, sposobil nemale mnozstvo dopravnych nehod, znicil partnerske vztahy, dostal ludi na ulicu, mozem pisat do vianoc, ten je legalny a je spolocensky tolerovany.. rastlina, ktora ma preukazatelne liecive vlastnosti, rastlina, ktora nieje skodliva, ta je spolocensky neakceptovana, dokonca ilegalna a pocet smrti 00000,000000 .. staci pouzit mozocek, ze preco to asi tak je :).. lebo o blaho ludstva tu nejde :P, keby slo, alkohol by dostal stopku uz davno...
na kazdom je vidno ked je nahuleny, aj ked si mysli ze nie....
a neviem odkial mas, ze nas nesere "Chemoovocie" a aspartam na tanieri. ja na svojom tanieri napr. nemam ani jedno ani druhe. nemotaj hrusky s jablkami. nikto nic nedemonizuje, akurat nemame prehulene mozgy a preto nepotrebujeme ist do defenzivy, ked nam niekto siahne na nieco, co uzivame pravidelne, kedze to neuzivame a nemame potrebu obhajovat vidime realitu. uz len tu na fore si pozri, kolkym ludom trava znicila zivot, derealizacia, deprersonizacia, spustenie depresii, schizofrenie... zavisla mozes byt aj na zuti zuvaciek, aj na sexe, aj absolutne na hocicom, co ti prinasa ulavu a v mozgu uvolnuje dopamin. za to ze ty tvrdis, ze ty na trave zavisla nie si (aj ked tvoje defenzivne reakcie podla mna svedcia o niecom inom) neznamena, ze inym ludom sa to stat nemoze.
tak si doma zasadat aj koku, ved aj to je len rastlinka.
len nedavno jeden moj znamy skoncoval s travou, hulil dlhe roky a mal take iste trapne reci ako ty (vymyty mozog z alternativnych webov, ale hlavne ze my sme tu ti, ktori ho maju vymyti, ze ano) a rozhodol sa s tym seknut, bolo to tazke ale povedal ze je to to najlepsie co kedy spravil a ze az teraz vidi, aky bol zavisly a ako to menilo jeho myslenie.
Forever young, tak ty si asi nejaky zazracny pripad, pretoze keby mi niekto chodi zhuleny este aj do prace, tak si to vsimnem. A nevrav mi, ze sa spravas normalne. Aj ked pri tom nepiju je to vidno, ze su nahuleni. Blbost ako mraky
-_-
Mne staci, ked ich vidim ako pri tom piju a spravaju sa ako retardovani...Nechcem, aby taky bol :(