Správne rozhodnutie?

Príspevok v téme: Správne rozhodnutie?
97AnonyM97

...spravil som rozhodnutie a teraz mám z toho neviem či výčitky len nejaký taký čudný pocit..
mal som v podstate dobrú ponuku a ja som ju odmietol, tá ponuka vyžadovala od mna aby som obetoval skoro všetok môj čas a ja som to odmietol kvôli kamarátom pretože viem že ak by som to prijal nemal by som už dostatok času na kamarátov a určitých ľudi ktorý mi niesú ukradnutý.... nechcem to tu podrobne písať o čo ide, ale ak by rád niekto o tom pokecal napíšte mi na môj e-mail.
Myslíte, že je správne sa rozhodnúť pre kamarátov a odmietnúť ponuku o ktorej som v podstate sníval?

97AnonyM97

Ďakujem Vám všetkým za odpovede :) ... myslím že je dobré si vypočuť aj názory iných na danú situáciu.

Kycera

Tak nech Ti to "možno" vyjde ako "správne rozhodnutie"! : ) A ak sa už rozhodneš, potom svoje rozhodnutie neľutuj!

97AnonyM97

... no zisťujem že som sa nakoniec len možno rozhodol aj správne :)
Dostal som druhú ponuku, resp. stalo sa to čo som aj očakával a túžil som po tom viac ako o tej prvej ponuke :)

kafe

www.youtube.com
skvelé videjko ako sa tiež dá žiť. Ano 80% ľudí má presne tú skúsenosť, že niečo je IBA raz a už nikdy viac. A potom sú tu tí druhí, čo majú xyz príležitostí. Je jedno či pracovné, peňažné (zbankrotujú a zbohatnú ZASE) alebo vo vzťahoch... ak si človek zachová ten drajv vo vnútri, je prakticky nezničiteľný a odsúdený (aj) na úspech. Len ono to neni rovná čiara, chodiť dolinami a stúpať hore a zakúsiť bolesť je toho súčasťou. Len zas - ako pre koho. Sú ľudia, ktorým to ide aj ľahko a jednoducho, až drzo bezbolestne :) a sú ľudia, ktorí asi harmóniu či úspech nehľadajú/nepotrebujú/nedokážu vnímať...

kafe

anonym, ty si mal pocit, že si vyberáš medzi peniazmi a kamarátmi, s ktorými keď hráš tak si šťastný. Nuž, tak potom si si podľa mňa vybral skvele. To že si vyberáš a ideš za tým, čo ti robí radosť je dobré. To si drž.

Ja to vidím takto. Kapela, ktorá sa ti ozvala sú neznámi ľudia. Či by ste si sadli aj ľudsky, tak ako s kámošmi, tak aby si aj s nimi na koncertoch hral a bol šťastný a bola to zábava, bohvie. Možno nie a možno áno. Kým to nevyskúšaš aspoň na nejaký čas, nezistíš. Musel si sa kapele "upísať" na desiatky rokov? Nie. Nejaký čas, pár mesiacov si s nimi hrať mohol. Kámoši by tiež bez teba prežili. A ty by si jednoducho skúsil, či sa to dá hrať AJ za peniaze a predsa si to užívať a baviť sa aj ked nie so starími kámošmi, ale s inou partiou. To že hrajú skoro každý týždeň znamená, že stále by si mal čas (aj ked menej) aj na kámošov. Nezabúdaj, že stará partia nebude dávať kapelu VŽDY na prvé miesto a proste odídu za lepšou ponukou, prácou, frajerkami, budú sa venovať rodine.. Alebo, ďalšia možnosť je, že časom posuniete vaše vystúpenia s kamarátmi na inú úroveň a dostanete možnosť hrať za honorár.

Je to naozaj len tvoja voľba, čo ti MOMENTÁLNE viac vyhovuje. Ja ti fandím, chod za tým čo ťa teší. Neživíš rodinu, kľudne daj peniaze bokom. A ono to tak býva, že ked robíš čo ťa teší (a robíš to naplno, má to šťavu) peniaze prídu ako bonus.

Lary

Každè rozhodnutie nàs privedie k poznaniu.Novým situàciám sa zväčša brànime radšej zostavame pri starom už poznanom.Nová situàcia ,prostredie si vyžaduje viacej nàmahy a to sa nám nechce .Bojìme sa neùspechu .Radšej zostàvame v starom ale istom.Ludia mnohokràt upadajù do depresii keď sa nevedia zmierniť z novými skutočnostami chcù aby všetko bolo ako predtým.......Nikdy to nebude ako predtým !Inak by sme tu boli zbytocne!Na konci toho celèho zistìme že sme stàle brali ohľad na niekoho a màlo na seba a svoje potreby.Prestàvame žiť svoj život a stàle ho prispôsobujeme inym.Sme Ludia.