Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uchylka

anjelik *

Aký to má zmysel? Aby si sa nad tým zamyslela. No a to si urobila a prišla si na to, že tento svet je šialený a ľudia v ňom sa divne správajú. :o))) Naozaj? A fakt, že ty potrebuješ zažívať extrémne situácie alebo aspoň o nich snívať, ti vypovedá o čom? Presne o tom, o čom si čítala. ;o)

Fionka1989

A este by som chcela doplnit, neviem ci to s tym suvisi, ale rada sa hram so smrtou, respektive vyhladavam situacie, ked veci nechavam na osud, nie su to uplne extremy, ale su to situacie, ktore nemusia dobre dopadnut, ale v kazdom pripade stale dobre dopadli.

A taktiez velmi globalizujem, su veci, ktore sa mi na chlapoch nepacia, vyslovene ma spravanie typu, mam priatelku za chrbtom, no popritim flirtujem s inou zenskou, ako ja len vtedy pozriem, ze ci si srandu robi a predstavim si podobne spravanie na svojom partnerovi. A potom sa hnevam na vsetkych, naposledy ma takato situacia velmi vytocila, aj som sa s tym s priatelom rozpravala, ze ci to tak dobre a to mal caju za chrbtom a ked je bez nej? To si ani nechcem predstavit. A pracovala som aj v prevazne muzskom kolektive, kde boli chlapi, ktori mali doma zenske, ale nemali problem so mnou flirtovat, ved co pohodicka. :)..A vseobecne prichadzam na to, ze tento svet je sialeny, nepaci sa mi.. velmi tenkre hranice ma spravanie ludi..

Fionka1989

Nie nikdy ma nikto nepodviedol, aspon o tom neviem :) a nikdy sa so mnou ani nikto nerozisiel, stale som to bola ja. A ano zda sa mi atraktivnejsi nez ten predosly. A myslim si, ze som taky typ cloveka, zasnivany, niekedy sa rada prenesiem do sfer pribehov, ktore nikdy nebudu realne, existuju len v mojej hlave. Ale to si len tak snivam, ale nemyslim tym take klasicke sny, ze svadobny den a podobne, to mne nic nehovorii.. skvor nejake extremy. :)..A plus, ja asi nonstop rozmyslam, mozog sa mi nezastavi, niekedy mi to robili problemy pri zaspavani, neviem ho vypnut.

A citala som si nazory, ktore ste mi pisali, aj clanky co tu boli postnute a rozmyslam a neviem, neviem aky to ma zmysel. :).. zranujucovzrusujuci :D

lLily

A uz ta predtym niekto podviedol, kedze si to pri predoslom priatelovi nemala alebo sa ti zda atraktivnejsim pre zeny, nez ten predosly, ked ta to akoby ohrozuje? Lebo ak hej, moze to byt aj sposob, akym sa vysporaduvas s pripadnou neverou, no divne mi pride, ze sa ti to tlaci aj do snov, lebo ked sa tak deje v bdelom stave, tak by sa to nemalo preco premietat aj do snov, kedze tie su asi skor vecou (ne)vedomych veci potlacenych do podvedmia.

Lary

Anjelik* zaujímavé hmm.ešte by som podotkol že nie rozum prikazuje sex ale podvedomie presnejšie nadvedomie prikazuje množiť sa( nie sexovať) akcia vyvolá reakciu nebezpečenstvo smrti vyvola reakciu množenia čiže sex aby ak zomriem som zanechal potomstvo .ps:,nadvedomie riadi všetko je to zdroj všetkèho bitia)a potom robíš veci podvedome niekedy z vedomìm ale to záležì do akej miery si to uvedomuješ podla tvojej ùrovne vedomia ...............Taaak fu ak ste sa stratili nič si z toho nerobte .

odpovede

moireal ty mas pravdu. pud sebazachovy je najsilnejsi z pudov vseobecne. absolutne sa to brat neda niekto ho nema. u niekoho je najsilnejsi pud vyzivy-bulimici. spaja sa s agresivitou.

Mesačný princ

Moireal - pud sebazáchovy je silný, ale napríklad také rastliny začnú kvitnúť keď sa im zhoršia podmienky alebo ak umierajú.

Je to samozrejme individuálne ako píšeš. No niekto sa sexuálne vzruší práve pri momente blízko smrti - niektorí milenci sa dokonca škrtia, ale teraz netuším o jakú sexuálnu praktiku ide. Dokonca sa to niekedy vymkne spod kontroly a pri tejto technike príde k mnohým úmrtiam.

Moireal

Stale mi z toho vyplyva ze pud sebazachovy je najsilnejsi. Mna zaujimalo, ci sa to da brat absolutne. Nejak sa mi totiz nepozdava, zeby mala byt sexualna potreba az tak silna. Nakoniec to bude asi individualne tak ako vsetko na svete.