Ahojte, ked mam potrebu sa upokojit, ale partner nieje po ruke a robim si to sama, hlavou mi prebiehaju divne predstavy. Vacsinou myslim na to ako si to rozdava s inou, s nejakou nahodnou znamostou. Je to sialene? Lebo v realnom svete by sa ma to velmi dotklo.
Uchylka
Je toho veľmi veľa
pekne :D tak niekto v momente ohrozenia sa mnozi a niekto si zachranuje zivot :D
Pud sebazáchovy ti prikazuje žiť. Ale v momente ohrozenia vlastného života, myslíš na jeho pokračovanie..potreba sa množiť. .o)
Spomenutý príklad je skôr príkladom rozumovej insuficiencie. ;o)
Anjelik, naznacujes, ze pud sebazachovy a sexualny pud su na rovnakej urovni alebo nebodaj ze sexualny pud je najsilnejsi?
Pocula som uz sice taku verziu, ze sexualny je najsilnejsi, ja si ale myslim, ze pud sebazachovy je predsalen najsilnejsi.
Moze napriklad chlap, na ktoreho sa ruti auto a on stoji na ceste jednoducho miesto odskocenia radsej sledovat slecnu v minisukni?:-D
Toto by ma zaujimalo. Hierarchia potrieb je vskutku zaujimava vec. :-)
Tak ja sa pokúsim to pre teba rozanalyzovať. ;o)
Pud sebazáchovy a pud rozmnožovací majú medzi sebou veľmi úzke prepojenie. Ak sa v reálnom živote obávaš, že ťa partner podvedie, môže to byť u teba až také, že to svojim spôsobom ohrozuje tvoj život. Isto si veľakrát vo filme videla, že hneď po tom, ako trebárs vybuchla bomba a dvaja, muž a žena, prežili, rovno na to skočili. :o)
Niečo podobné robíš aj ty. Svoj strach z ohrozenia tvojho vzťahu, tvojho *majetku*, tvojho partnera, pretavuješ až do *ohrozenia* života a to v tebe vyvoláva obrovské sexuálne vzrušenie, prebúdza sa pud sebazáchovy a následne extrémne sexuálne vzrušenie...túžbu sa rozmnožovať..jednoduchšie povedané, zažiť sexuálne uvoľnenie, orgazmus.
Či je to úchylka? :o))) Nie, nie je. Je to dané stupňom vývoja, čo je pre teba vzrušujúce a čo nie.
Ale ak ti to už zasahuje do predstáv, zvážila by som, či je to pre tvoj vzťah prospešné. Pretože, čím viac sa budeš takýmito úvahami zapodievať, tým viac sa približuješ k tomu, že sa pre teba stanú realitou a ty následne obviníš priateľa, že ti je neverný a budeš o tom aj na 100% presvedčená. Pravda to ale nebude...vytvoríš ju len ty sama. :o)
Možno by som zmenila tému, napomáhajúcu k orgazmu, na nejakú prírodnú katastrofu a partnerkou buď ty sama...nie niekto od susedov. :o))
Aach, to by nebolo od veci, ale nemam na to, bez sance, zeby som s niekym osobne rozpravala na tuto temu, aj so vsetkym okolo toho. A online poradne, neviem. Zatial skusam stastie tu, ci niekto nema podobny problem, pripadne ho nevie rozanalizovat.
No tajomstvom to aj ostane, ked nepocitam vas, ale to sa nepocita. :).. Len tie moje predstavy mozno jemne zasahuju aj do realneho zivota, ako pisem, v reale by ma to zabilo, takto ma to vzrusuje. Ale ja som potom nervozna, ked niekde ide sam a mam take predstavy, aj ked mu verim, vsetko okolo toho, ale neviem, podla mna to vo mne dobro nerobi. Je to chore, ale neviem si s tym pomoct. A plus nieje to moj prvy vztah a pokial ma pamat neklame, tak toto som nikdy predtym nerobila.
Niektorých ľudí môže vzrušovať znásilnenie a pritom ho nieželen odsudzujù ale majù aj odpor dokonca blok.Tak že ber to ako svoje tajomstvo.ps.to s tými snami a reakciou podvedomia môže byť tiež pravda ale to už je na inù tèmu.
Ale preco je to tak, co tym moja chora mysel chce dosiahnut? Asi sa nikdy nedozviem odpoved, lebo s tymto teda na svetlo sveta nemam v plane vyjst. :)