Ahojte, ked mam potrebu sa upokojit, ale partner nieje po ruke a robim si to sama, hlavou mi prebiehaju divne predstavy. Vacsinou myslim na to ako si to rozdava s inou, s nejakou nahodnou znamostou. Je to sialene? Lebo v realnom svete by sa ma to velmi dotklo.
Uchylka
Buď je to tak, ako píše lLily, alebo spracúvaš vo svojich snoch a predstavách niečo iné.
Nič sa nedeje len tak, ani kohút nezačne znášať vajcia len tak. Robí to preto, aby prežil jeho druh :)
Nemyslim si, urcite nie, aspon zatial. Ja len nerozumiem preco si take veci predstavujem, ked v skutocnosti by ma to polozilo a bolo by to pre mna neodpustitelne.
A tiez sa mi splnilo par veci zo snov, ale nebude to skvor tym, ze na to casto myslim? Lebo do spolocnosti chodime povacsinou spolu, minimalne oddelene, kedze on sam je radsej, ked ideme spolu, ja to mam podobne.
Ale snivalo sa mi uz asi dva krat, nieco na ten styl, ze ma zoznami s nejakou holkou, z roboty, alebo nieco take a aj mi je sympaticka, vyzera to na nove kamaratstvo a potom bum, nejak sa dostanem k informaciam, ze ma o nu zaujem. Naposledy som videla video, kde s nou flirtuje atd a nasledne mi povedal, ze je medzi nami koniec, lebo toto a toto.. povacsinou hlupe dovody.. ale v kazdom pripade je to len sen no :)
.. a ja som asi sialena :D
v takomto stave tomu celit nebudes, lebo by ti to velmi ublizovalo a nemas to jak spracovat
ak neveris sama seba a sovjmu podvedomiu, ktore k tebe prehovara aj cez sny, tak potom sa nediv. Mne sa uz velakrat potvrdili veci zo snov, ktoe som sa nemala ako inak dozvediet.
Urcite ma nepodvadza..takze o vztahu s neverou sa neda rozpravat..
na tom nie je nic divneho, bo ked partnera zneuzivas na sex a ked neni po ruke, tak si predstavujes, ze ta to vzrusuje, ak ta podvadza, tak realita je najskor taka, ze ta ozaj podvadza, no v inom stave si to nie si schopna pripustit - nez v takomto vzrusivom ci v tvojich snoch....a nie, nevzrusuje ta to, iba rozrusuje, co moze mat za nasledkok, ze to uvolnis cez sexualne napatie, lebo inym spoosbom to nie si schopna spracovat. Typicky vztah s neverou.
No ano, ale neviem ci to prinasa do vztahu pohodu. Akoze nic specialne neriesim, ale niekedy sa mi o tom aj sniva, ale vtedy to vnimamam negativne a sem tam mam pocit, akokeby sa to aj malo stat a aj to vnimam negativne. Ale aj napriek tomu ma to vzrusuje :X
to je uplne jedno.
Tak ti poviem. Je to divné. Ale keď máš raz také myšlienky, tak ich máš a basta. Hlavne to nikomu radsej nehovor. ;-)
Pekný večer. :-)