Aké ženy sa páčia mužom viacej?

Fatalia

Ahoj Zutura, to je normalne, mne sa to za zivot stalo viackrat, ze sa mi pri pohlade do oci nejakeho chalana rozbuchalo srdiecko, zvysil tlak a citila som ze medzi nami preskocila iskra. Hlavne ked som bola mlada zabka. Ano staci okamih, ani toho druheho nemusis poznat a zamilujes sa, na toho chalana teraz budes obcas myslievat...

BezNarokov

Scitane, inteligentne, samostatne, so vseobecnym prehladom, s kritickým roxmyslanim, so zmyslom pre cierny humor a zalubou o prirodu a vesmir.

Zuzka8

Ahoj zutura, nj je to priťahovanie ako písala petroneta, akurát, netreba hneď tomu podľahnúť, treba si vyberať. Dôležité je aby mal charakter, lebo Tí bude na nič ak Ťa priťahuje a charakter nemá.

Minken

Pre Zuturu
Mne sa tiez stalo nieco podobne.Bola som tiez na zeleznicnej stanici.Uz sa stmievalo a vsimla som si dvoch mladych chalanov ako idu okolo.Ten jeden ma velmi sexualne aj inak pritahoval.Nevedela som si to vysvetlit.Ked niekde zasli isla som za nimi ale nenapadne.Ten chalan co ma pritahoval si ma vsimola chcel ist za mnou ale ten jeho kamarat ho stiahol za ruku a povedal mu ze nech neblazni ze musia uz ist.Ja tomu verim ze som ho tiez pritahovala a chcel ist ku mne.Bolo to vzajomne.

petronneta

zutura: fyzická príťažlivosť, výmena genetickej informácie, že je to ok, a máte vysokú šancu splodiť zdravého potomka. Nič viac.