Chýbajúci predný zub

Príspevok v téme: Chýbajúci predný zub
Alabama11

Zdravím, otázka pre baby. Išli by ste na rande s chlapom, ktorý je sebavedomý, vtipný, milý ale má jednu vadu na kráse...chýbajúci horný predný zub. Prišiel som oňho pri páde a časom si ho, samozrejme, dám urobiť. No dovtedy by som bol nerád za to odsudzovaný. Tak čo myslíte? A žiadna ľútosť, chcem úprimné odpovede.

mate59

Super,prajem veľa šťastia,nech to vyjde,ale zub si nechaj čím skôr urobiť,ak je len zlomený,tak ho dorobí,ak vytrhnutý,treba implantát,čo je na dlhšie aj finančne náročnejšie,iste vyše 1000 eur.

alia874

Ja si na zuboch dosť zakladám, takže asi by mi to vadilo. Človek ktorému chýbajú zuby nepôsobí na druhých dobrým dojmom, snaž sa to čím skôr vyriešiť

divocina1

inak mne keby len zub chyba to by bolo radosti ten sa da spravit behom par hodin ale ja keby chcem ist na rande tak musim odtucnovat mesiace :-(

Alabama11

a_dri1a: Poznáme sa vyše 2 týždňov, o zub som priišiel pred 4 dňami. :) Plus u môjho zubára súkromníka sa objednáva a má vysokú klientelu, čiže možno aj ten mesiac by som čakal. A dovtedy by ma mrzelo, keby mi ju niekto vyfúkol.

a_dr1a

Alabama11. Poloz si otazku takto.
Kolky cas sa takto z videnia uz poznate ??
Mozno to bude aj vyse roka ci kolko.
Vtedy si ten zub este pises, ze mal. No gule ju pozvat von na rande vsak nie.
A teraz vpredu bez zuba - co uz z kilometra bije do oci, ju ides pozvat na to rande ??
A to este pises, ze sa ti paci, mas o nu zaujem, chces aby to OK dopadlo a ty takto vymyslas))
Urob si zub nie kvoli rande ci kvoli tej babe, no hlavne kvoli sebe, svojmu nizkemu veku, ai a az potom pozyvaj von baby na rande. Ten zub ti vedia urobit behom par dni. Ak aj nan teraz nemas peniaze, uz aj u zubara sa daju dohodnut splatky