Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chýbajúci predný zub

Príspevok v téme: Chýbajúci predný zub
Alabama11

Zdravím, otázka pre baby. Išli by ste na rande s chlapom, ktorý je sebavedomý, vtipný, milý ale má jednu vadu na kráse...chýbajúci horný predný zub. Prišiel som oňho pri páde a časom si ho, samozrejme, dám urobiť. No dovtedy by som bol nerád za to odsudzovaný. Tak čo myslíte? A žiadna ľútosť, chcem úprimné odpovede.

Marunka

Pocuj a kolko mas rokov?
Jasne, ked sa este aj poznate viac menej a videla ta uz aj so zubom a predpokladam, ze vie, ze si on prisiel, tak nemas co riesit. Normalne sa stretnite. Baba, ktora by z tohto robila problem, za to naozaj nestoji... :)

Alabama11

Čo sa týka dotyčnej, tak sa viac-menej poznáme len z videnia. Párkrát sme sa síce už rozprávali, ale to som vtedy ešte mal zub. Cítiť, že sme si sympatickí, ale takto zblízka ešte tú štrbinu nevidela. Čiže preto aj tá otázka, či by to ženu odradilo, keby ju chlap za týchto okolností niekam pozval.

WHISPER

a teraz akože kde je problem...?
či ho hladaš tam kde nie je....?

pokial s tou dotycnou komunikujes, napr. cez nejaku socialnu siet ze ta uz aj pozna, tak na nejakom zube jej zalezat nebude...

...a je sakra rozdiel ked má niekto zhnité zuby že nechodí k zubárovi absolutne a z huby mu tiahne akoby mu tam niečo zdochlo...
takže pokial máš zubnu hygienu v poriadku a problem je iba ten jeden zub tak nie je čo riešiť...

ale v tvojom vlastnom záujme by si si ten zub mal dať urobiť čím skor... lebo ja si teda neviem predstaviť seba ako by som chodila pomedzi ludí, v práci štrbavá... mne by to na mne vadilo..
aj ked by ten zub bol lacny nejaka dočasna nahrada, ..
lebo čo znamená "časom" ? "dať si to časom opraviť" znamená to o mesiac alebo o 5 rokov...?

Alabama11

Marunka: Nuž, tak ako vyššie píšem, nejdem si ho dať opraviť hneď, keďže nie sú vhodné podmienky a chcem si ho dať spraviť kvalitne, nech vydrží čo najdlhšie. A v podsttate máš veľkú pravdu v tom, čo pííšeš. :)

Marunka

Jasne, zeby som sla na rande s niekym, kto si ide dat opravit zuby :D
A ak s tou babou komunikujes, napriklad cez socialne siete, este ju aj o tom mozes dopredu informovat. Ved kamosi kecaju aj o takychto veciach, ci to len ti moji? :D "Co mas nove"..."Kadeco, o tyzden mi idu robit zub, bojim sa..." :D Cokolvek :D ak sa teda obavas toho, ako zareaguje nazivo az to uvidi...Pokial by ale dievca na rande z takychto dovodov ist nechcela, bud rad :) Koniec koncov to bude pre teba len to najlepsie, co sa ti moze stat

Alabama11

Emma2: Nechcel som znieť nejako chválenkársky, alebo namyslene. Skôr vo význame, že by som bol milý, úctivý atď atď. Nemyslel som to nejako namyslene.

pomocnica

Emma2-za ten čas čo som to napisala, si napísala svoj komentár ty a vidím, že nie som jediná ktorá má takyto názor. :D