Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chýbajúci predný zub

Príspevok v téme: Chýbajúci predný zub
Alabama11

Zdravím, otázka pre baby. Išli by ste na rande s chlapom, ktorý je sebavedomý, vtipný, milý ale má jednu vadu na kráse...chýbajúci horný predný zub. Prišiel som oňho pri páde a časom si ho, samozrejme, dám urobiť. No dovtedy by som bol nerád za to odsudzovaný. Tak čo myslíte? A žiadna ľútosť, chcem úprimné odpovede.

Alabama11

Marunka: Teraz neviem, či sa dobre chápeme. Áno, poznáme sa, ale nie nejako blízko, väčšinou, čo sme sa bavili, tak len také bežné veci (ok a neskôr aj pohľady a úsmevy :) ). Ide o to, že neviem úplne s istotou povedať, že by to pozvanie prijala aj keby som mal ten zub. Z jej strany to nebola až taká iniciatíva, resp. sa podľa mňa nedá povedať, že by na to pozvanie vyslovene čakala. Vidíme sa viac-menej často ale nie každý deň, len cítiť, že tam sú sympatie keď sa vidíme. A ako som písal, s dierou v ústach ma ešte nevidela, čiže si pokojne môže pomyslieť, že ide o zlú hygienu. Keby nešlo o ten zub, tak, samozrejme, idem do toho, ale takto sa trošku bojím, či ju neodradím len kvôli tomu. Otázka je, či by sa k tomu postavila tak, ako ty, alebo ako Mesačný princ, či adr1_a...

Marunka

Jemin, zle som to napisala. Jasne, ze by som s takym clovekom isla von, len by som sa asi po estetickej stranke cudovala, co si zub urobit nedal ked to je predsa zalezitost par dni...tak som to myslela

copotom

ale co ked sa na tom rande zacnete bozkavat a jej sa tam do tej tvojej diery po chybajucom zube zacvikne jazyk? co potom???

Mesačný princ

Marunka - lenže rande je iné ako keď sa niekde náhodou stretli a rozprávali. Rande je rande. No máš pravdu, je to banálny problém.

PO32

Odkedy nám príroda nadelila oči, odvtedy posudzujeme okolie aj zrakom. A pri výbere partnerov sú oči dosť dôležitý senzor. Takže ako ti radí Mesačný princ - neriskuj, pretože chýbajúci predný zub pomerne výrazne znižuje tvoju príťažlivosť.

Marunka

Mesacny, podla mojho nazoru treba brat do uvahy, ze ti dvaja sa poznaju. Ani ja by som nesla na prve stretko s niekym s vybitym zubom, ak by som sa dajme tomu pred tym s tym clovekom osobne nepoznala, iba by sme si pisali alebo co.. Ale ked ma niekto uz pozna a vie, aky mam problem, nevidim na tom nic zle. Ale sak nech si zakladatel temy urobi ako chce. Riesit tak povrchne veci je smiesne, najma ak ide o nieco nahraditelne ako je zub :D
Moj byvaly partner mal alopeciu. Nevedela som o tom pred prvym rande, jeho povinnostou nebolo mi to oznamovat. Ale zdupkat preto zo vztahu? Alebo sa pohorsovat? A ver tomu, ze alopecia nie je tak banalna ako chybajuci zub... :)

Mesačný princ

a_dr1a má pravdu. Všemožne ti tu budú všetci písať, že to nevadí ale čo si prvé všimne žena na mužovi?

Sú to také detaily...ja by som to neriskoval a čím skôr by som si dal ten zub spraviť. Alebo s tam daj polovičku dražé žuvačky a máš po probléme :D

Skúsiť môžeš poprípade kino, ale tam sa veľa neporozprávate.
určite to dievča neutečie, ale ak ti rande nevyjde, tak sa potom nesťažuj.