Chodim na vysku, paci sa mi jeden chalan ktory je s nami ubytovany na intraku a tiez studuje na tej istej vysokej. Ucaroval mi uz od prvej chvile co som ho uvidela. Strasne krasne ocka ma aj hlas. Proste sexi muz aj postavu ma dobru. Chodime spolu uz dva roky na vysku a aj ked sa mi pacil od prvej chvile nebol taky komunikativny so mnou ako posledny cca rok? Zo zaciatku bol odmerany, nezdravil, nerozpraval so mnou a spraval sa tak ze si drzal odstup. No za posledny rok je to s nim take vsellijake. Neviem na com som. Ako pride mi ako schizak. Par dni sa so mnou rozprava, sranduje, dolieza, su aj nejake tie dotyky, dvojzmyselne reci, narazky a tak a o par dni nato je odmerany, nekomunikuje, je drzy, arogarntny, nic mu nemozem povedat lebo sa vysmieva, odvrava a celkove to na mna posobi ako keby som mu ja vadila a otravovala ho. Taketo zmeny u neho vidim niekedy aj v priebehu dna. Rano sa stretneme je negativny cize vyssie popisane spravanie a poobede ked ho stretnem tak pozitivny zase dotyky, recicky, vtipky a tak. Alebo naopak rano je v pohode mne ide z hrude srdce od radosti vyskocit a neskor ked ho stretnem tak opat ochladene spravanie z jeho strany. Ja neviem ale toto nikam nevedie a mna to uz nebavi. Ked ma take to dobre spravanie preco ma nikam nepozve? Zahrava sa so mnou? Vsimla som si ze niekedy akoby narocky flirtoval predomnou s inymi dievcatami. Sprava sa k nim tak ako niekedy ku mne. A ja zase neviem co si o tom mysliet. Je taky pritazlivy ale to jeho dvojtvare spravanie ma vytaca. Priatelku nema a stale sa stazuje ze si nemoze najst dievca.
Ja neviem...
Ja už nato nemám nervy..
ak by ta miloval tak by sa k milovanej osobe premenlivo nespraval. Nalady sa menia kazdemu ale nie tak casto a do extremov. U neho je to nevypocitatatelne. Si predstavte zeby s nim bola v manzelstve alebo cakala dieta...
Ci prerabala byt, dom, planovala dovolenku, kupovala auto..
Ja by som svoje "fungovanie" v tejto teme ukoncila tym, ze clovek ma konat vzdy tak, aby bol STASTNY. Mozeme tu zakladatelke temy napisat aj tisic roznych nazorov a tisic zarucenych pravd, musi konat tak, aby bola stastna ona. Pokial jej priatelstvo s tymto muzom sposobuje viac smutku a hnevu, ako pozitiv, mozeme sa tu aj pohadat, kto ma pravdu, bude len a len na nej, ci vo "vztahu" s nim chce pokracovat :)
@ Najlepšia vysoká škola je naša škola ŽIVOTOM!!! Ten, kto chce a MÁ na to, učí sa celý život. Jediný rozdiel je v tom, že ak aj prepadneš, postupuješ do ďalšieho ročníka.
@ Dievča,
vy dvaja sa len "oťukávate"! Nemusíš sa báť, NEMÁ žiadnu psychiatrickú diagnózu! Urob ako uznáš za vhodné, je to na Tebe!
Ja som svoj názor nezmenila. Aj naďalej SÚHLASÍM s tým, čo napísal MP a Lary!
Meaacny princ, je super, ze mas takyto pristup k zivotu, ak to tebe vyhovuje, je to len a len uzasne :)
Ja nikoho neodsudzujem, len pisem z vlastnej skusenosti, ze je tazke fungovat s takym clovekom :) Kto si to odzije, pochopi. Kto ma na to nervy, tak s takym clovekom fungovat bude. Ale z 90% pripadov to nikoho nebavi, dovody su uz u kazdeho ine :)
Marunka - hej, môj pohľad je iný, dalo by sa povedať, že odžitý, pretože takých ľudí naozaj poznám. Nie sú zlí, sú to doslova osobnosti a možno aj ja mám časť z takéhoto správania v sebe ale všetko je to o pochopení a tolerancii.
Prečo by sa mal ten človek správať inak? Len preto, pretože to nejakému % ľudí ubližuje? Nikdy nemôže človek vyhovieť všetkým. Ani mňa tu veľa ľudí nečíta rado a držím sa na tomto fóre zubami nechtami :D :D :D
Ak už nemá zakladateľka nervy tak nech sa s ním nestretáva - to je celé. Ak ho chce, tak nech sa naučí s takým človekom komunikovať. Učíme sa celý život a toto je naozaj vysoká škola - nie je to očividne priemer a nerád sa prispôsobuje. Je to koniec koncov škola pre oboch, tak ak budú chcieť byť spolu, tak sa budú vedieť zladiť, budú mať motiváciu. Ak nie, tak sa bude chlapec správať rovnako a jej to bude žrať nervy :D
Zdá sa, že sa nám tu roztrhlo vrece s psychiatrickými pacientmi....
Takých, kt. vychádzajú zo zásady "Podľa seba súdim Teba!"
Nebolo by na čase zamyslieť sa najskôr SAMI nad SEBOU????
@ Menoo,
zdá sa, že sa VYZNÁŠ, chlapče!!!
DVOJZMYSEL je to, čo má dvojaký zmysel, význam; dvojznačný výraz!!!
BTW si dva v jednom - vynikajúci znalec slovenčiny a zároveň psychiater! Teba mať doma je určite výhra, či? : D
A to MDD bude až 1. júna, ale už dopredu ďakujeme za blahoželanie!!!
@ Mesačný princ,
kľudne zostaň taký, aký si! Nech sa tí druhí vyrovnajú so svojou bujnou fantáziou! : )
Mesacny princ, nikto ho k ziadnemu odbornikovi neposiela. Ak je dostatocne zrely, tak si svoje spravanie uvedomi aj sam...nepozname ho, ani ty, ani my....rozdiel vsak v tvojom pohlade na tohto cloveka je, ze ti pride normalne ak sa v jednej sekunde ku tebe sprava pekne a milo, v dalsej sekunde je na teba nastvany a podrazdeny. Bud si nikdy s takym clovekom nemal do cinenia, alebo si ty sam taky :)
Kazdy clovek je jedinecny, kazdy mame pravo na svoje osobitosti, dokonca aj zmeny nalad. Avsak len do tej miery, kedy to neublizuje druhym. Vtedy je namieste sa uvedomit alebo prosto nebyt medzi ludmi. Ty si to asi fakt nezazil, ale je to naozaj hrozne s takym clovekom fungovat :D Nemozes sa na nicom poriadne dohodnut, nevies ako s tym clovekom komunikovat, nevies ci mozes povedat cosi, ci sa neurazi na kazdu kravinu. Predstav si, ze mas vedla seba partnerku, ktora neustale meni nalady. Chvilku sa tuli, o desat minut ti vykrici aj to, co si neurobil. Na psychiatriu ju za to nikto posielat nebude, zato teba casom ano :D