Chodim na vysku, paci sa mi jeden chalan ktory je s nami ubytovany na intraku a tiez studuje na tej istej vysokej. Ucaroval mi uz od prvej chvile co som ho uvidela. Strasne krasne ocka ma aj hlas. Proste sexi muz aj postavu ma dobru. Chodime spolu uz dva roky na vysku a aj ked sa mi pacil od prvej chvile nebol taky komunikativny so mnou ako posledny cca rok? Zo zaciatku bol odmerany, nezdravil, nerozpraval so mnou a spraval sa tak ze si drzal odstup. No za posledny rok je to s nim take vsellijake. Neviem na com som. Ako pride mi ako schizak. Par dni sa so mnou rozprava, sranduje, dolieza, su aj nejake tie dotyky, dvojzmyselne reci, narazky a tak a o par dni nato je odmerany, nekomunikuje, je drzy, arogarntny, nic mu nemozem povedat lebo sa vysmieva, odvrava a celkove to na mna posobi ako keby som mu ja vadila a otravovala ho. Taketo zmeny u neho vidim niekedy aj v priebehu dna. Rano sa stretneme je negativny cize vyssie popisane spravanie a poobede ked ho stretnem tak pozitivny zase dotyky, recicky, vtipky a tak. Alebo naopak rano je v pohode mne ide z hrude srdce od radosti vyskocit a neskor ked ho stretnem tak opat ochladene spravanie z jeho strany. Ja neviem ale toto nikam nevedie a mna to uz nebavi. Ked ma take to dobre spravanie preco ma nikam nepozve? Zahrava sa so mnou? Vsimla som si ze niekedy akoby narocky flirtoval predomnou s inymi dievcatami. Sprava sa k nim tak ako niekedy ku mne. A ja zase neviem co si o tom mysliet. Je taky pritazlivy ale to jeho dvojtvare spravanie ma vytaca. Priatelku nema a stale sa stazuje ze si nemoze najst dievca.
Ja neviem...
Ja už nato nemám nervy..
Jo, jo, moze ist o poruchu osobnosti, ale rovnako aj o nezreleho jedinca, ktory prosto este neprisiel na to, ze svojim spravanim moze ludom aj ublizovat. Sa cuduje, ze nema priatelku? Ja sa veru necudujem. A zaujimave, ze ani ten moj spoluziak, o ktorom pisem nizsie, si nevie najst dievca :D Zamysliet sa musi nad sebou kazdy sam, nikto nie je povinny trpiet niekoho dvojzmysly, vrtochy, zmeny nalad a podobne
@Mesacny princ, ok, takze tebe by sa pacilo, keby ti niekto vysielal dvojzmysly? Co riesis? Pokial ma niekto naozaj rad, tak nebude robit zo seba howado.
BTW, takato zmena chovania sa pripisuje k poruche osobnosti; BPD, MDD al. ine.
Mozno trpi maniodepresiou a mozno este psychicky nedospel ze ma stavy ako pubertak a nevie sa najst
memoo - čo ak ľudia, ktorí akože vysielajú dvojzmysly ich v skutočnosti nevysielajú?
Len ich ostatní nevedia pochopiť tak, ako oni vnímajú svet...
Čo ak sú úplne vyrovnaní a takémuto niečomu dokážu porozumieť len ľudia, ktorí sú na rovnakej vlnovej dĺžke ako oni? Nie je to relatívne? Presne tak ako krása?
„Bolo to prvý krát. Sľúbil mi, že bude nežný. Bolelo to! Keď som videla krv, vykríkla som. Vytiahol ho a ukázal mi ho. Bol veľký. Môj prvý vytrhnutý zub! :D :D
Keď budeš do mňa vnikať prstami, rob to pomaly a jemne. Predtým si ich poriadne nasliň, aby si celou silou precítil obrovský príval energie.
Tvoja elektrická zásuvka...:D :D :D
Kľaknem si k nej. Strkám do nej prst. Je vlhká. Beriem ho do ruky, vrazím ho do nej. Znova a znova. Všade je semeno! Lapám po dychu. Prvý riadok mrkvy mám zasiaty...:D :D :D
Zbožňujem, keď sme spolu. Ja som hore a ty dolu. Naopak je to tiež fajn, keď si na mne, to je raj. Ja mám teba, ty máš mňa, s láskou tvoja perina.... :D :D :D
Kľudne si vyberte čo je dvojzmysel a čo je vaša bujná fantázia :)
@Kycera, MP, Lary... a Vam by sa pacilo, keby Vas/a partner/ka vysielal/a dvojzmysly? O com to je? Asi ked niekto ma uprimne rad, tak si za tym stoji a je citovo stabilny.
V tomto pripade asi dany clovek nevie co chce, hlada sa, pripadne naozaj trpi nejakou poruchou osobnosti.
Cosi podobne som zazila, ale este na strednej. S tym rozdielom, ze to bol pre mna len cisto spoluziak, ale i tak to bolo o drzku. Take spravanie sa neda dlhodobo akceptovat. Ty si v inej situacii, lebo sa ti paci, ale neviem neviem...ci by som mala nervy na takeho chalana, v pripade, zeby som s nim zacala chodit. Tento moj spoluziak bol podobny typ. Stacilo, ze mu cosi preletelo cez nos a uz bol ofucany, hoci minutu dozadu vtipkoval, smial sa a bol cely happy. A vies co? Je to problem toho cloveka. On sa musi dat dokopy a uvedomit sa, ako sa sprava k druhym :)
A ja pre zmenu súhlasím s tým, čo napísal MP a Lary! : )
Mohla by si potom dať vedieť, koho radu si využila a ako si dopadla. : D
A nervy si MUSÍŠ udržať na uzde!!!
suhlasim s memoo.
este dodam, nic z toho nebude, len strata casu nanho.
Keď bude najbližšie zase vtipný a prìstupný pochvál ho a povedz ze takto sa ti páci viac alebo (aby si nebola za vlezlù) ze takto mu to pristane viac ako keď .......
Keď má o teba záujem bude sa chovať tak aby sa páčil tebe ,lebo teraz nevie či máš rada jemnocitov alebo drsňákov ...chlapy sù taký skùšajù to tak aj tak..
Keď to nepomôže a bude zase ""iný" pri nejakej narážke mu povedz či sa videl v zrkadle keď sa takto chová že vizerá vtedy zvláštne niečo k tomu ešte pridaj .
@studentka25 to, ze ta pritahuje, je jedna vec, ale ak sa takto sprava aj k druhym, neznaci nic dobre o jeho povahe.
Nerob nic, jednoducho ak ma o teba ozajstny zaujem, pride k tebe sam. Nenechaj sa predsa tahat za nos.