Chodim na vysku, paci sa mi jeden chalan ktory je s nami ubytovany na intraku a tiez studuje na tej istej vysokej. Ucaroval mi uz od prvej chvile co som ho uvidela. Strasne krasne ocka ma aj hlas. Proste sexi muz aj postavu ma dobru. Chodime spolu uz dva roky na vysku a aj ked sa mi pacil od prvej chvile nebol taky komunikativny so mnou ako posledny cca rok? Zo zaciatku bol odmerany, nezdravil, nerozpraval so mnou a spraval sa tak ze si drzal odstup. No za posledny rok je to s nim take vsellijake. Neviem na com som. Ako pride mi ako schizak. Par dni sa so mnou rozprava, sranduje, dolieza, su aj nejake tie dotyky, dvojzmyselne reci, narazky a tak a o par dni nato je odmerany, nekomunikuje, je drzy, arogarntny, nic mu nemozem povedat lebo sa vysmieva, odvrava a celkove to na mna posobi ako keby som mu ja vadila a otravovala ho. Taketo zmeny u neho vidim niekedy aj v priebehu dna. Rano sa stretneme je negativny cize vyssie popisane spravanie a poobede ked ho stretnem tak pozitivny zase dotyky, recicky, vtipky a tak. Alebo naopak rano je v pohode mne ide z hrude srdce od radosti vyskocit a neskor ked ho stretnem tak opat ochladene spravanie z jeho strany. Ja neviem ale toto nikam nevedie a mna to uz nebavi. Ked ma take to dobre spravanie preco ma nikam nepozve? Zahrava sa so mnou? Vsimla som si ze niekedy akoby narocky flirtoval predomnou s inymi dievcatami. Sprava sa k nim tak ako niekedy ku mne. A ja zase neviem co si o tom mysliet. Je taky pritazlivy ale to jeho dvojtvare spravanie ma vytaca. Priatelku nema a stale sa stazuje ze si nemoze najst dievca.
Ja neviem...
Ja už nato nemám nervy..
studentka25 - ukazuje ti len to, čo vidieť máš. Možno to podľa teba ,,zlé,, čo vidíš máš vidieť len ty. Alebo aj na druhých je taký? Možno svoje skutočné ,,JA,, ukrýva pod tou maskou z ktorej si unesená. Tým, že ti ukáže aj tú druhú ,,pravú tvár,, ti dáva najavo, že ti dôveruje. Ale môžem sa aj mýliť.
Nebezpečný? To ja neviem, každý človek môže byť nebezpečný!
Tak môžeš ešte 10 rokov nad tým premýšľať alebo sa rozhodneš čo spravíš. Buď sa s ním dáš dokopy, alebo to stopneš. Alebo sa budeš trápiť ďalej a prečítaš si ešte zopár komentárov na tomto fóre :D
Nezistíš aký naozaj je ak budeš tápať! Sprav niečo, nejak ho otestuj alebo ho rovno pobozkaj a uvidíš... Alebo nerob nič a čakaj kým príde Shrek a odnesie ťa do Bažiny alebo za Farquaadom :D
bez akcie nepríde reakcia :D
a co mam robit? Ked chodime spolu na prednasky, na obedy, aj sme ubytovani na tej istej chodbe v internate? Ako dobre, dala by som mu zbohom keby ma tak nepritahoval a nemusela by som ho dennodenne stretavat po cele dni.
Ale preco sa tak sprava rozpoltene? Ma poruchu nejaku? Moze byt nebezpecny?
Este chvilu to s nim takto tahaj a tie nervy uz nenajdes a skoncis zdeptana. Toto zavana nejakou poruchou osobnosti.
kasli na neho, zameraj sa na ineho, s tymto to nema vyznam