synova priatelka

Príspevok v téme: synova priatelka
omalovanka

Vzdy som tvrdila, ze nech si moj syn dovedie domov dievca, nech aj je
to ciganocka, len nech su obaja stastni. Ja sa nestaram a ani nikdy nebudem.

Moj syn si priviedol dievca, ktore mimochodom u nas od prveho dna spava
a robi tak 4 krat do tyzdna je jedno nevyzrete drze egoisticke nevychovane
apodla mna aj psychicky narusene manipulatorske stvorenie.

Uz viem, ze som urobila chybu, nemala som ju tu nechat spavat a ani
nekontrolovatelne jacat na cely dom, nemala som sa pozerat na to, ako
ho vydiera a depta.
Dlho som mlcala, moj sukromny domaci pokoj utrzil doslova pecku, lebo
dievca sa chichunalo, vrieskalo, hlasno telefonovalo, v jej slovniku
neexistuje slovo -prosim, iba slovo CO, 20 minutove sprchovanie a kupanie,
ziadne DAKUJEM.
Tak som jedneho dna pri jednom jacani povedala synovi, nech ju sem uz
nevodi, ze si to nezelam. Hawk.

Syn sa na mna nahneval, hoci predtym sa mi sam stazovat na nu a ze je
z nej chory na nervy. Nikdy som na nu nepovedala kriveho slova a vzdy
len vravela, ze do ich veci sa starat nikdy nebudem, ze je to na nom.
Lenze hrniec prekypel, lebo ja si doma zelam hlavne klud a nie hystericke
vrestanie akehosi decka, ktore ktosi zabudol vychovat.

Problem je, ze mi je to teraz luto. Lebo syn sa s nou zdejchol do nejakeho
podnajmu, telefon mi nezdviha, len mne sa chce brecet.
Zazil niekto nieco take? Ako to stravit?
/syna som vychovala s laskou, je to chlapec citlivy, pracovity a dobry.
ale asi sex robi svoje a urazena pycha mladej slecny ho ovplyvnuje/.
Som z toho dost aj fyzicky rozhodena, napr. krvny tlak mam na strope..

audreuy

aj ked vam zrejme mojim prispevkom nijako nepomozem, ale neda mi nereagovat...
mate naozaj krasny nazor a postoj, zaco mate moj velky obdiv... som zrejme z vekovej kategorie vasho syna a jeho drahej, no nikdy by som si nedovolila robit taky bordel v dome priatelovych rodicov, ani v dome vlastnych rodicov a ani nikde inde... bude to zrejme vychovou, ked poniektori roodicia su ticho aj keby im decka po hlavach skakali a tak to potom zial vyzera, ked vyrastu.. poznam par dievcat s podobnym spravanim a velmi sa mi to nepaci, vy ste urobili dobre, je to vas dom a mate pravo mat tam pokoj a nie trpiet nejake cudzie dievca co sa nevie do koze spratat, stavim sa, ze syn sa sam po case vrati so sklopenymi usami, je to len mladicke poblaznenie a ked je to este aj jeho prve dievca, tak to potrva pokym zlozi ruzove okulare, ale pevne verim, ze raz sa tak stane... a vam len prajem vela trpezlivosti a sil pocas tohoto obdobia...
krasny vecer

omalovanka

Dakujem vsetkym za odpovede a za povzbudenie. Bojim sa o syna, lebp to
dievca je cista manipulatorka a podla mna nebude dlho trvat kym neotehotnie.
Znici zivot mojmu synovi, mne a aj mojmu vnucatu /ak sa tak stane/.
Pravda je, ze zo svojej pozicie aj tak nemozem nic urobit a mozno je to prave
tak, ako to ma byt. Mam take tusenie, ze su to zivotne lekcie. Pokusam sa na
to nemysliet, ani s niktm o tom hovorit. Nema to vyznam, len sa tryzdnim.
Dakujem este raz vsetkym.

Moncina

Pocuj, ty opisujes nasu rodinu?? :D Ale vazne, nie si moja mama? :D Aj u nas sa dialo nieco veeeelmi podobne. Brat si priviedol babu, ktora u nas jacala, hucala, smiala sa tak hlasno, ze ja so sestrou sme mali pocit, ze stoji v nasej izbe, nie o dve izby dalej u brata. Ked sa sla umyt, sprcha tiekla rovnych 25 minut :D Viem to, lebo raz som sa ponahlala do skoly, potrebovala som ist do kupelne a kazdu chvilku som pozerala na hodinky, kedy uz vypadne. Nehovoriac o tom, ze bez opytania pouzivala nase kozmeticke produkty. My by sme jej pozicali vsetko, keby sa opytala slusne. Mama uz nezniesla pocuvat ako na nu nadavame a povedala bratovi, aby jej bud dohovoril, alebo aby uz k nam nechodila. Vybral si druhu moznost. Teraz sa s mamou nebavi, su obaja hrozne urazeni. Mama povedala, ze pockame, kym sa brat zobudi, ze raz mu to isto dojde. Tak ti poviem, nas brat a tvoj syn, su omameni niecim, co ich slecny rozhodne nemaju na hlavach. Na druhej strane, isto chcu byt s niekym, nechcu byt sami, neuvedomuju si teda realitu, nie su schopni vidiet co sa deje okolo nich

cistadusa1

tiez som sa raz zachovala velmi nepekne voci svojej mame pohadala som sa s nou na zivot a na smrt koli tomu ze som si zastavala ex manzela o ktorom mi povedala skutocnu pravdu... ex mi strasne ublizil a ja som sa po rokoch prisla ospravedlnit... som stastna ze mi mama odpustila...a som aj poucena... cudzi clovek je vzdy cudzi clovek ale rodina je rodina.... s rodinou treba drzat... ty ako matka urcite uz teraz vies ako dopadne ich vztah a kam smeruje... on je velmi mlady a hrdy si to priznat ...vytrvaj a on sa vrati... urcite

osol

Ked mate dobre vztahy vy dvaja, preco sa neporozpravate? Ja by som takisto hystericky vypenila z takej kravy. Kamoska ma take nevychovane decko, uz aj vtedy v duchu penim, nieto este v tejto situacii. Drzim ti palce, nech syn dostane rozum cim skor.

zita 05

Ako vzácne sa tu všetci zhodli! Viem, pre mamu je ťažké dodržať to, čo Ti tu všetci radia, ale je to najschodnejšia cesta. Syn nebude navždy zabuchnutý ako vôl do kopy sena a potom mu dôjde... Len vydrž! Držím Ti palce.

denisaf

omalovanka on sam pride nato aku....... ma pri sebe!!! a pride za tebou a da ti zapravdu mozno to ani nebude dlho trvat...zena moze vzhladom muza k sebe priputat ale len na chvilu pokial to nema v hlave v poriadku... kazdy sa raz spamata...